![]() |
HAHa super fake :D rob dalsze odcinki W11 xD
|
Buhehe ... no nieźle :p
|
Sopko W-11 ale powiedz mi czemu nie moge np napisac tematu powyzej 10 znaków tak mi wyskakuje ;)
|
xD
Co tu dużo gadać ... rób dalej i tyle ! 10/10
Z.A.J.E.B.I.S.T.E. |
Wy****isty fake rob weicej ocena 10/10 :D:D
|
Ciekawy pomysł.
Wykonanie też niczego sobie. Rób dalej. (Najkrótszy post jaki w życiu napisałem :D) |
1. Za krótkie.
2. Za szybka akcja. 3. Do dupy fabuła :( To tylko moje zdanie... Więc nim sie za bardzo nie przejmuj... Nie wiem... może nie mam humoru...(?) |
Strrrrrrasznie mi się fake podobał rób wiencej takich akcij..tylko przydalo by sie dłuższe ;] naprawde spoko
|
- Za krótkie
- Fabuła do dupy... 3/10 3 Bo lubię W11... :P |
Fajne
Bardzo mi sie podobal ten Fake`i rob ich wiecej.Smalismy sie z kolega czytajc to ale bylo fajne :) .Zrob jeszcze troche seriali :) B) :]
|
Super Fake . Gratz dark sven!!!!! :cup:
|
Fajne Rób wiecej i coraz lepsze 8o
|
super
super ocena 7/10 :D
|
Spoko Fake. Podoba mi sie kolorystka nie których elementów . Najlepsze jest ostatnie zdjecie tego Mordecy haha :D śmiesznie to wyszlo ;)
Pozdr0 |
Czyż nie sądzisz że bardziej "trendy" byłoby zrobienie fake'a "Detektywi"? ;)
7/10 |
ZAJ****** fake naprawde bardzo mi sie podoba naprawde rob wiecej!!!!!!!!!!
|
fabula 1000/10 xDDDD
|
dobre, ale krotkie.. poza tym ZADEN policjant nie majac dowodow, a nawet jesli ma nie powie na dzien dobry "curva otwieraj!"
|
Brakuje tylko sztywnej gry aktorskiej charakterystycznej dla W11.
Serial lubie, tylko ze względu na to, że często kręcą go w mojej okolicy i miło popatrzeć na znajome miejsca. Co do fake'a, mimo paru niedociągnięć technicznych ogólnie jest dobrze. |
Świetne! Bez zastrzeżeń.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |