Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   WaGaRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5574)

Vanhelsen 17-05-2004 18:48

Duwaf! to forum NIEJEST poto by se jaja robić !!!, i ty się dziwisz że masz krok od bana, (jak to byś TY powiedział) jesteś LOL :P :baby: I coztego, że masz niezłe oceny (ciekawe jaka klasa 1 podstawówki??) skoro itak możesz zostać żulem :D

Gonzo von Krenzel 17-05-2004 19:03

A ja jeszcze nie zwariowałem...
Jak grałem w tibię nie zdarzyło mi się uciec ze szkoły. No może zachorować, ale nie tylko dla tibii. Sami widzicie, że tibia to straszny nałóg. Nie psujcie sobie życia! to tylko gra...

@Duwaf:
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).

spider-bialystok 17-05-2004 19:07

coo?.. Wagary przed kompem? Dla mnie to żadne wagary. poza tym Tibia to tylko gra i niepowinno się dla niej zrywać z lekcji.. nie mowie że mi się nie zdażyło zbić z lekcji, ale nie do domu przed kompa...

Adaras 17-05-2004 19:58

O taaaaaaaak......Duwaf, po twoich postach i kulturze oceniam, że faktycznie będziesz miał ciekawą przyszłość. W najlepszym razie zostaniesz:

a) Naczelnym operatorem spawarki
b) Kopaczem rowów
c) Wokalistą Disco-Polo

she_devil 17-05-2004 20:28

On chyba jest mlodszy ode mnie...
I jest wiekszym idota...

tomo 17-05-2004 20:35

Lol... Zamknijcietemat bo sie fajnie posty nabija (moj przyklad;]) a tak do topicka to bosh.......!Koloniezly jest:P 4 miec w 4 klasie to nie wyczyn ;] Dobrze ze juz ban

she_devil 17-05-2004 20:37

On ma tyle lat co ja?? Nie mozliwe !! A ja myslalam ze mniej PS . niEZA MYKAJCIE TEMATU

TheNatoorat 17-05-2004 21:01

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Starkey
(...) Twoja przyszłość będzie kolorowa - czy tu chodzi o fiolet (denaturat)?
Jeszcze raz ktoś obrazi chwałę denaturatu to samodzielnie wyślę do niego armię zielonych taczek w różowe ciapki wypełnionych pchłami zarażonymi HIV, wąglikiem i dostaniesz czkawki na mózgu, łupieżu na zębach i wyrosną Ci cztery pary skrzydeł!

[ALIGN=center]WON OD DENATURATU!!! [/ALIGN]

jokx 17-05-2004 21:04

Widze ze dzisiejsze spoleczenstwo nie ma humoru.
Ja wpelni popieram duwafa. :))
Znam go i jest spoko gosciu. ;)

jokx 17-05-2004 21:11

Wagary sa potrzebne!!(czasami)

Mysle ze powinno sie czasami uciec z lekcji z kumplami 8)
Fajnie jest pojsc do cafy i wszyscy razem grac w tibie :] (mala wyprawa:sword: )

L..i..S..e..K 17-05-2004 21:25

Co do tematu to dziś sobie myślałem żeby zwiać ze szkoły (od początku roku 3 nieusprawiedliwone , zaspałem 8o) ale uświadomiłem sobie że nauka jest na pierwszym miejscu a potem reszta 8). ( tak mi rodzice podpowiedzieli :D.) No i nie poszedłem ;(.

Bambuko 17-05-2004 21:54

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;).
Oczywiście jeśli ktoś robi sobie tosty z jajami nie mamy nic przeciwko temu.

Gonzo von Krenzel 18-05-2004 00:03

A tymbardziej jajecznicę z chrupiącymi tostami, posmarowanymi masełkiem :).
Ontopic:
Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?;)

Slajt 18-05-2004 08:16

Cytuj:

Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?
Jak będę wykształcony i jak będę miał dużo pieniędzy to będę jadł TOSTY !!!!

Bigvirus 18-05-2004 10:55

Niestety przez tibie oblalem caly rok (1 klase technikum)
No i teraz se odpoczywam ale rok w plecy tylko zeby se pograc w tibie....Ale nie jest zle:D

Cerverius 18-05-2004 12:52

Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)

duwaf1 18-05-2004 13:00

Ha Ha powracam heyah dziekuje fnom :D

Slajt 18-05-2004 18:36

Cerverius ty masz już jedno upomnienie i nie wiem dlkaczego chcesz go naśladować ;(

Monoskar 18-05-2004 18:45

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Cerverius
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)

Gratuluję, myślę, że to świetna decyzja :D
Napisz 2 posty w stylu tego pajaca i masz bana.
Przecież ten kretyn wrócił z nowym nickiem i znów chce dymić -> wchodzi na uczucia religijne innych w swoim temacie o Radiu Maryja, potem chce bić Del' Toro (twardziel).
Ja bym takich topił przy urodzeniu.

RTP 18-05-2004 22:11

Eeechhhhhh........

Tibia jest tylko grą , więc nie widzie powodów dlaczego można by wagarować przez nią.Nie zdarzyło mi się tak jeszce ani razu (przynajmniej na razie ;) <żart>)

BTW.......

re @Duwaf :

Nie cchę aby to zabrzmiało jako obraza , ale przypominasz mi mojego qmpla : Też myśli wciąż tylko o jedenym ,i tez często się tak zachowuje. ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46.