![]() |
Duwaf! to forum NIEJEST poto by se jaja robić !!!, i ty się dziwisz że masz krok od bana, (jak to byś TY powiedział) jesteś LOL :P :baby: I coztego, że masz niezłe oceny (ciekawe jaka klasa 1 podstawówki??) skoro itak możesz zostać żulem :D
|
A ja jeszcze nie zwariowałem...
Jak grałem w tibię nie zdarzyło mi się uciec ze szkoły. No może zachorować, ale nie tylko dla tibii. Sami widzicie, że tibia to straszny nałóg. Nie psujcie sobie życia! to tylko gra... @Duwaf: My nie lubimy jak ktoś robi sobie "jaja" ;). |
coo?.. Wagary przed kompem? Dla mnie to żadne wagary. poza tym Tibia to tylko gra i niepowinno się dla niej zrywać z lekcji.. nie mowie że mi się nie zdażyło zbić z lekcji, ale nie do domu przed kompa...
|
O taaaaaaaak......Duwaf, po twoich postach i kulturze oceniam, że faktycznie będziesz miał ciekawą przyszłość. W najlepszym razie zostaniesz:
a) Naczelnym operatorem spawarki b) Kopaczem rowów c) Wokalistą Disco-Polo |
On chyba jest mlodszy ode mnie...
I jest wiekszym idota... |
Lol... Zamknijcietemat bo sie fajnie posty nabija (moj przyklad;]) a tak do topicka to bosh.......!Koloniezly jest:P 4 miec w 4 klasie to nie wyczyn ;] Dobrze ze juz ban
|
On ma tyle lat co ja?? Nie mozliwe !! A ja myslalam ze mniej PS . niEZA MYKAJCIE TEMATU
|
Cytuj:
[ALIGN=center]WON OD DENATURATU!!! [/ALIGN] |
Widze ze dzisiejsze spoleczenstwo nie ma humoru.
Ja wpelni popieram duwafa. :)) Znam go i jest spoko gosciu. ;) |
Wagary sa potrzebne!!(czasami)
Mysle ze powinno sie czasami uciec z lekcji z kumplami 8)
Fajnie jest pojsc do cafy i wszyscy razem grac w tibie :] (mala wyprawa:sword: ) |
Co do tematu to dziś sobie myślałem żeby zwiać ze szkoły (od początku roku 3 nieusprawiedliwone , zaspałem 8o) ale uświadomiłem sobie że nauka jest na pierwszym miejscu a potem reszta 8). ( tak mi rodzice podpowiedzieli :D.) No i nie poszedłem ;(.
|
Cytuj:
|
A tymbardziej jajecznicę z chrupiącymi tostami, posmarowanymi masełkiem :).
Ontopic: Pomyślcie... Jak teraz się nauczycie i wykształcicie i będziecie mieć dużo kasy w przyszłości będziecie mogli sobie kupić PACC i grać do woli. Czy nie warto...?;) |
Cytuj:
|
Niestety przez tibie oblalem caly rok (1 klase technikum)
No i teraz se odpoczywam ale rok w plecy tylko zeby se pograc w tibie....Ale nie jest zle:D |
Duwaf to spoko typ mam zamiar go nasladowac w postach . TAK DALEJ DUWAF JESTESMY Z TOBA ;)
|
Ha Ha powracam heyah dziekuje fnom :D
|
Cerverius ty masz już jedno upomnienie i nie wiem dlkaczego chcesz go naśladować ;(
|
Cytuj:
Gratuluję, myślę, że to świetna decyzja :D Napisz 2 posty w stylu tego pajaca i masz bana. Przecież ten kretyn wrócił z nowym nickiem i znów chce dymić -> wchodzi na uczucia religijne innych w swoim temacie o Radiu Maryja, potem chce bić Del' Toro (twardziel). Ja bym takich topił przy urodzeniu. |
Eeechhhhhh........
Tibia jest tylko grą , więc nie widzie powodów dlaczego można by wagarować przez nią.Nie zdarzyło mi się tak jeszce ani razu (przynajmniej na razie ;) <żart>)
BTW....... re @Duwaf : Nie cchę aby to zabrzmiało jako obraza , ale przypominasz mi mojego qmpla : Też myśli wciąż tylko o jedenym ,i tez często się tak zachowuje. ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |