![]() |
Cytuj:
:glupek: o mój BOŻE!!!!!!!! :glupek: jak ty to napisales??????? :glupek: P.S- ile tak szczeze masz lat?? |
Cytuj:
Miłego dnia życzę. @Thread Toleruję tylko zwykłych graczy - tzn, takich którzy dbają o klimat tej gry a spośród około 100. tys. graczy takich mogę policzyc na palcach jednej ręki. Można by w sumie rzec że nikogo nie toleruję~ |
Sam jestes niśli... Jesli chcesz sie popisac swoja piekna mowa to przynajmniej rob to dobrze. Pozatym temat jest tak oklepany ze mogli byscie sobie dac juz spokoj :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie Tak Tak |
Nie toleruje noobow ale i brazilia albo swe tez nie toletuje
Denerwujące jest "PLx fri itams" albo "perra perra La costa" albo lata newbie i swe? swe? takich ludzi nie toleruje X( X( Ale jesli jest jakis wmiare normalny obco krajowiec to jeszcze ujdzie ;) |
Zapomnialem o pytaniach :P
odpowiedzi: Tak Nie Tak Tak |
1. Czy jesteście bardziej cierpliwi wobec newbie, niśli wobec nOOba?
Tak jestem bardziej cierpliwy wobec newbie niż do n00ba. 2. Czy kiedykolwiek pomyliliście nOOba z newbie? Nie 3. Czy kiedykolwiek poprowadziliście newbie po świecie Tibii, jeśli was o to poprosił? Nie raz 4. Czy jesteście tolerancyjni wobec newbie? Tak |
Cytuj:
@Topic 1. Czy jesteście bardziej cierpliwi wobec newbie, niśli wobec nOOba? I to i to potrafi doprowadzić do szaleństwa.Przynajmniej mnie...Ale z Newbie jest łatwiej wytrzymać. ;) 2. Czy kiedykolwiek pomyliliście nOOba z newbie? Nie zdarzyło mi się to. 3. Czy kiedykolwiek poprowadziliście newbie po świecie Tibii, jeśli was o to poprosił? Tak.Raz...może dwa...W końcu trzeba pomagać bliznim ;P 4. Czy jesteście tolerancyjni wobec newbie? Jeśli tylko nie doprowadzają mnie do szewskiej pasji to potrafie byc tolerancyjny.A jeśli nie to 'Ignore' i koniec rozmowy. |
1. Czy jesteście bardziej cierpliwi wobec newbie, niśli wobec nOOba?
2. Czy kiedykolwiek pomyliliście nOOba z newbie? 3. Czy kiedykolwiek poprowadziliście newbie po świecie Tibii, jeśli was o to poprosił? 4. Czy jesteście tolerancyjni wobec newbie? A więc: 1 Oczywiście ze jestem bardziej cierpliwy wobec newbie niz wobec noobow, dlatego ze prawie 60 % newbie rozpoczyna swoja przygode z tibia po raz pierwszy i jeszcze do konca jej nie lapia zato nooby w wiekszosci z wlasnej winy lub z chciwosci podlizuja sie hlvlom tylko po to aby dostac od nich "coś". 2 Jeszcze nigdy w zyciu nie pomylilem nooba z newbie i mam nadzieje ze nigdy tak sie nie zdazy 3 Tak, wiele razy najczescie do sklepów w których moga kupywać czary. 4 Na te pytanie z całą pewnością odpowiem TAK. Aha i jescze coś na pierwszej stronie gościu mówi że w tibie graję tylko dziwni brasil ja osobiście się z tym nie zgadzam poniewaz wiekżość hlvli to br pozatym mam na VIPach 3 br z ktorymi swietnie sie dogadyje jeden nawet raz uratowal mi zycie. I nie sądze zeby taka osoba byla "inna". |
1. Do tego i tego nie jestem cierpliwy.
2. Nie. 3. Nie. 4. Nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |