Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ciekawostki ze świata tibi :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5587)

Real Finuko 18-05-2004 13:06

taaa, nowa grafa by sie przydała...
Może sie wyrobią z tym na wakacje:D

Wufei 18-05-2004 13:36

nie cieszcie sie tak ;( ja widziałem ss z tibią 3d ;( jak to wejdzie (3d) to ja w tibie nie gram

Elyas 18-05-2004 18:42

wiedzcie o tym ze jak wejdzie wersja 3D no to bedzie mozna latwo sie lognac a ci ktorym nie dziala nie beda mogli grac a to jest 1/20 Tibilijczykow

Szczawix 18-05-2004 19:14

Super wypas Bedzie jata jak będą nowe krity i stuf
Wypaśna wiadomość

------------------------------------------------------------------------
Szczawik Druid 20 lvl 33 mlvl
MINE WORLD IS LUNARA

Tompior 18-05-2004 21:05

@:)

@Dobo
Nie ma za co :P No trzeba by popatrzeć po tych stronkach ;)
Offtopic: Chyba 2 dni temu zrobiono demon questa na securze :>
Skład był nawet niezły: Master sorc co film krecil na 108lvl
Jakiś knight na 158lvl itp.
A jak ktoś chce obejżec to oto link--------->Filmik link :)
ODRAZU MÓWIE ŻE WYKLUCZONY JEST TU QUEST SPOILING BO NIE MA POKAZANEGO JAK TAM DOJŚĆ. Akcja zaczyna się w pewnym momencie już za lvl doorem. Na filmie występujerównież 3 gmków :)

Gremlin 19-05-2004 05:14

re: Tibia 3D
Zamiast tylko patrzec na obrazki mozna by jeszcze troche przeczytac, pisalo ze to zart (tak jak wiekszosc zdjec w dziale "pick of the day").

re: Tompior
Problem ze wzrokiem czy z czytaniem?
1. Sklad byl rezerwowy :) - glowna grupa byla chyba ze
2-3 miesiace temu.

2. Er Makea (autor filmu) jest druidem a nie sorcem :D

3. Jakis knight to Shinzon ktory ma 118 lvl a nie 158, opcjonalnie pomylilo ci sie z Alfonzo ktory jest sorcem i na filmiku ma 152 lvl (po zgonie juz go nie widac).

4. W sumie pokazana jest droga (na koncu filmiku), ale zarowno w przypadku Demon Quest jak i Anihilatora sama wiedza gdzie pojsc to zdecydowanie za malo.

Angelus 19-05-2004 11:45

Grafika w tibii jest b.fajna-wprowadza specyficzny klimat! A co do spodziewanych dodatków,to...SUPER!!! Ostatnio pojawilo się kilka nowych światów,coraz więcej osób gra w tibię-bardzo mnie to cieszy.A mam pomysl ,są miasta i tereny tylko dla pacc ...,co do miast ,można by wprowadzić opłate np.3k,albo wiecej dla tych facc,którzy chcieli by te miasta zwiedzić. 8)

SkiLo 19-05-2004 12:10

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Angelus
Grafika w tibii jest b.fajna-wprowadza specyficzny klimat! A co do spodziewanych dodatków,to...SUPER!!! Ostatnio pojawilo się kilka nowych światów,coraz więcej osób gra w tibię-bardzo mnie to cieszy.A mam pomysl ,są miasta i tereny tylko dla pacc ...,co do miast ,można by wprowadzić opłate np.3k,albo wiecej dla tych facc,którzy chcieli by te miasta zwiedzić. 8)
placic! plx ty masz kase, a raczej twoi starzy maja aby ci na pacca dac. niektorzy nie.
jestem za tym aby facc mogl wszedzie isc :)

Shuks 19-05-2004 16:07

@up
a co by CiP'owie z tego mieli?!
oni sie naharuja dla ciebie i nic z tego nei beda mieli..
wlasnie poto sa miejsca tylko dla PACC zeby oni mieli z tego jakas kase..

Gimlos 19-05-2004 20:51

po co umieszczas tutaj news za newsem( tym bardziej nie tlumaczac ich ), w koncu skoro juz ktos wszedl na tamta strone chyba umie kliknac w hyperlink X(

Gremlin 19-05-2004 21:05

re: Up
Pozbylem sie postow pana "A ja umiem uzywac opcji kopiuj i wklej"

re: Wycieczka dla FAC na Edron za gp
Najwieksza zaleta wysp dla PAC jest to ze NIE ma tam kolesi ktozy zrobili sobie osobne konto zeby narozrabiac/spamowac.

Tompior 19-05-2004 21:22

@

@Gremlin lub gimli
Czy na forum jest zakaz wstawiania newsów? Jednak troche tam powiedziałem o co chodzi... Może komuś się nie chce wchodzić i szukać artykułów na stronkach i czekać aż mu się stronka załaduje........
Edit: Ok juz wiem za co mam upomnienie. chodi o moj podpi ok zmieniam go.

Bigvirus 20-05-2004 13:58

Jakby wprowadzilie te wiecej miejscuwek na hunty to by bylo zajebiscie..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42.