![]() |
taaa, nowa grafa by sie przydała...
Może sie wyrobią z tym na wakacje:D |
nie cieszcie sie tak ;( ja widziałem ss z tibią 3d ;( jak to wejdzie (3d) to ja w tibie nie gram
|
wiedzcie o tym ze jak wejdzie wersja 3D no to bedzie mozna latwo sie lognac a ci ktorym nie dziala nie beda mogli grac a to jest 1/20 Tibilijczykow
|
Super wypas Bedzie jata jak będą nowe krity i stuf
Wypaśna wiadomość ------------------------------------------------------------------------ Szczawik Druid 20 lvl 33 mlvl MINE WORLD IS LUNARA |
@:)
@Dobo
Nie ma za co :P No trzeba by popatrzeć po tych stronkach ;) Offtopic: Chyba 2 dni temu zrobiono demon questa na securze :> Skład był nawet niezły: Master sorc co film krecil na 108lvl Jakiś knight na 158lvl itp. A jak ktoś chce obejżec to oto link--------->Filmik link :) ODRAZU MÓWIE ŻE WYKLUCZONY JEST TU QUEST SPOILING BO NIE MA POKAZANEGO JAK TAM DOJŚĆ. Akcja zaczyna się w pewnym momencie już za lvl doorem. Na filmie występujerównież 3 gmków :) |
re: Tibia 3D
Zamiast tylko patrzec na obrazki mozna by jeszcze troche przeczytac, pisalo ze to zart (tak jak wiekszosc zdjec w dziale "pick of the day"). re: Tompior Problem ze wzrokiem czy z czytaniem? 1. Sklad byl rezerwowy :) - glowna grupa byla chyba ze 2-3 miesiace temu. 2. Er Makea (autor filmu) jest druidem a nie sorcem :D 3. Jakis knight to Shinzon ktory ma 118 lvl a nie 158, opcjonalnie pomylilo ci sie z Alfonzo ktory jest sorcem i na filmiku ma 152 lvl (po zgonie juz go nie widac). 4. W sumie pokazana jest droga (na koncu filmiku), ale zarowno w przypadku Demon Quest jak i Anihilatora sama wiedza gdzie pojsc to zdecydowanie za malo. |
Grafika w tibii jest b.fajna-wprowadza specyficzny klimat! A co do spodziewanych dodatków,to...SUPER!!! Ostatnio pojawilo się kilka nowych światów,coraz więcej osób gra w tibię-bardzo mnie to cieszy.A mam pomysl ,są miasta i tereny tylko dla pacc ...,co do miast ,można by wprowadzić opłate np.3k,albo wiecej dla tych facc,którzy chcieli by te miasta zwiedzić. 8)
|
Cytuj:
jestem za tym aby facc mogl wszedzie isc :) |
@up
a co by CiP'owie z tego mieli?! oni sie naharuja dla ciebie i nic z tego nei beda mieli.. wlasnie poto sa miejsca tylko dla PACC zeby oni mieli z tego jakas kase.. |
po co umieszczas tutaj news za newsem( tym bardziej nie tlumaczac ich ), w koncu skoro juz ktos wszedl na tamta strone chyba umie kliknac w hyperlink X(
|
re: Up
Pozbylem sie postow pana "A ja umiem uzywac opcji kopiuj i wklej" re: Wycieczka dla FAC na Edron za gp Najwieksza zaleta wysp dla PAC jest to ze NIE ma tam kolesi ktozy zrobili sobie osobne konto zeby narozrabiac/spamowac. |
@
@Gremlin lub gimli
Czy na forum jest zakaz wstawiania newsów? Jednak troche tam powiedziałem o co chodzi... Może komuś się nie chce wchodzić i szukać artykułów na stronkach i czekać aż mu się stronka załaduje........ Edit: Ok juz wiem za co mam upomnienie. chodi o moj podpi ok zmieniam go. |
Jakby wprowadzilie te wiecej miejscuwek na hunty to by bylo zajebiscie..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |