![]() |
heh na poczotku zaciekawil mnie tekst ...qurwa.... ssy tez fajne tyle ze malo ss'ów z walk :(
|
Fajne ss:D
JA też blokowałem dl'e :] Ile zabiliście dl'ów i ile poszło Ci bp hmm'ów? A no ile expa zrobiłes?;] Pozdro |
Trzeba nadrobic z odpowiedziami
@Bigvirus
Jezeli modek pomysli, ze za takie cos powinno byc upomnienie to sam mi je da. Nie musisz go poganiac. @Real Finuko Za pierwszym razem sie wqrwilem, bo cos mi sie zrypalo z netem i jakos tak to dziwnie wyszlo ;p @Blad - Antica Thanks 8) @Karwa (noobku) Nastepnym razem zrobie jak sobie zyszysz moj panie ;) Screenow z walk mam wiecej, ale sadzilem ze beda one nudne :P |
powiedział wspaniały odwieczny uzytkownik forum z 21 postami
[/quote] To, że ma 20-21 postów o niczym nie znaczy. Może zrobił sobie nowe konto albo poprostu nie jest noobem.... lolx A zdjecia sa wyrabiste!! POZDRO600 |
trzeba było edytowac to co napisales ;)
|
Hmm
@Xylen
Nie chce nic mowic, ale ja odpowiadalem na pytania a ty zas nic do tematu nie wniosles, sam nie zedytowales posta, a do tego pouczasz mnie abym to zrobil. |
Cytuj:
|
ciekawe te screeny :P
ehhh |
oby wiecej takich screenów :D :D ej a na tym 2 to ile uhów poszło.... ;) ;) a tak serio to noob jesteś
|
No no polefka 8) ładne Ss'ki
|
Hehe powiem tak te ss'y sa zajebi.... :))
tylko 1 dl zabiliscie? |
Co tam robia IHy?
|
hmmmmmmmmmmm...........?
Naprawde bardzo fascynujący ten temat, dużo się z niego dowiedziałem, a te ss no pełen wypas. :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
plx ściagnijcie mi te upomnienia !PLX! |
Nice SS'y
|
OMG
@Kaser
A jak myslisz, czym bede leczyc DSy jak sie Dl przezuci? Uhami? Mass healing? Heal Friend? ...lol... |
Ehs to napoczatku myslalem ze to jaks rzart ?( a tym forum niemozna przeklinac jak nieumiesz czytac to nie pisz i nieczytaj bez urazy :P ale te 2 ss'y moge byc :baby:
Prawd ajest srebrem a milczenie zlotem :evil: a tak jeszzce to bedziesz leczyl Ds'y Heal frend :) |
Fajne ss tyle że mało. I rub normalne zdjęcia bo linków nie lubie, no chyba że do jakiejś stronki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |