Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   RADIO MARYJA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5608)

Real Finuko 24-05-2004 17:52

Składajcie datki na konto Radia Maryja...
Ja sie ogólnie tego radia nie czepiam bo by mnie babcia zabiła:P
Radia słucha wiele osób, ale ojca prowadzącego chyba nikt nie lubi...

Hais 25-05-2004 18:09

Ja o tym radiu nie mam zdania, nie słucham go! A do tych, którzy go słuchają nic nie mam.

Mleczyk 25-05-2004 20:32

dobra, spoko, rozumiem :P

radio maryja wg mnie?

banda idiotów, jednak trza wspomnieć, że teksty jakie rzuca ojciec prowadzący są niekiedy bardzo... fajne :P a przy tym niesamowicie chamskie :P

zapraszam na joemonster.org - tam macie kilka artykułów z tymi tekstami :)

pozdrawiam wszystkich wiernych satanistów słuchajacych radia maryja! ch*j Wam w dupe! :D

sorry, ale musialem to napisac :)

JołAsia 23-06-2004 14:39

Ostatnio jak stroiłam moje radio przez przypadkiem trafiłam na "Maryjke" i wtedy zaczęła się taka nera. Siedzimy z moją siorą i słuchamy co te babuszki tam pieprzą. Normalnie zsikać się można :D, ale i tak nie lubie tego radia. Jest strasznie zakłamane i wogóle. Zależy im tylko na kasie. No dobra to na tyla. haha :D posłuchajcie kiedyś nera na maxxx... Najlepsze są telefony od słuchaczy i pozdrowienia. Buhahaha :D :D :D :D

By$iu 23-06-2004 15:10

Ja tam nic do tego radia nie mam.Nie slucham go,ale go ni krytykuje.Rydzyka nie znam.Moja mama slucha.Mowi ze to dobre radio."Anie jakies tam szatany".

Igi 23-06-2004 16:56

@ JołAsia
Mówisz że takie jaja? a na jakiej fali jest? puszcze na fulla i jazda.....buaahahahaha 8o :D 8o

Osobiście nic niemam do tego całego radia.....I teraz jeszcze Tv Trwam.......boże........niekiedy to jest wkurzające jak przychodze do babci a ona zaczyna nawijać o "jaki ten świat jest be"....o tych pielgrzymkach itd" Moja babcia uważa że reszta kanałów jest kłamliwa, a prawde mówi tylko radio maryja 8o

Slajt 23-06-2004 20:01

Hmm
Chyba wymyśliłem nowy wierszyk :)
Rydzyk to idiota i je-bana ciota !
:P
zartowałem proszę księdza :D

noxlif 24-06-2004 08:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Monoskar
Kurvva koleś, ja cię naprawdę nie rozumiem !!!
Zakładasz od wczoraj tematy o których nie masz zielonego pojęcia, na dodatek starasz się w nich ostro dyskutować X(
Moja babka też słucha radia o. Rydzyka i tyle mnie to obchodzi co nic. Co więcej wysyła im pieniądze. Jednak dla mnie na antenie w/w radia nie ma nic ciekawgo, więc omijam ją szerokim łukiem. Ludzie w twoim wieku (gdzieś tam pisałeś, że masz 15, ja chodzę po tej ziemi 8 lat dłużej) mają inne problemy. Ty zaś na siłę próbujesz przewracać porządek tego świata do góry nogami, chociaż pewnie nie masz jeszcze bieżmowania, a o machinacjach kleru na świecie i praktykach różnego rodzaju wyznań nie wiesz nic. Podobnie z twoim wyznaniem w temacie "Sex" (na szczęście już zamknięty). Po co wciskasz ludziom ciemnotę i robisz z siebie macho, skoro jeszcze nie masz pojęcia jak wyglądają włosy łonowe, a to coś, co masz w spodniach, wykorzystujesz jedynie do oddawania moczu.
Naprawdę, wyluzuj trochę :P

W 100% się z tobą zgadzam...
Do założyciela tematu:
Co ty myślisz że zaimponujesz, nam, że ty jesteś cool, bo nie lubisz tega prowadzącego tega radia, i wogóle nie słuchasz takiego badziewia...???
;( ;( ;( Fajnie macie, ja już nie mam Babci ;( ;( ;( Ale nie słuchała tego radia.

Trzciniak 24-06-2004 11:05

Ja kiedyś usłyszałem audycją jak samochodzem jechałem, niepamiętam kidy. Jakaś guwniara zacząła śpiewać piosęnkę, to było okropne X( . Rydzek, czy jak mu tam, próbował jej nawet pezeszkodzić a t dalej. O mało co wypadku nie spowodowałem bo mnie to sparaliżowałó. Śpiewała coś o szatanie i tym podobnych rzeczach, jakoś tak dziwnie wywyrzszając słowo "Szatan". Niegdy więcej.
U mie w rodzinie nikt tego radja raczej nie słucha, dziadek słuchał, ale on to był ciekawy przypadek, RIP.

Btw.
Kawał, pewnie już znany.
- Czym się różni radjo od słonia?
- Słoń ma trąbe a radjo Ma ryja.

JołAsia 24-06-2004 15:39

@Igi
No sprawdziłam :P na 100.4 fm :D posłuchaj sobie. Jak jest różaniec to nuuudy. Wyczaj kiedyś pozdrowienia to się zesikasz 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Aethrian 24-06-2004 16:18

Świetny pomysł:
- Założyć sobie zupełnie bezsensowny temat
(wszyscy wiedzą co sądzić o tym radiu)
- Ponabijać sobie postów
- Pokazać innym swoją głupotę
i niski poziom intelektualny

Szczere gratulacje dla twórcy tematu...
X( X(

Przeki 27-06-2004 14:10

heheh powiem wam cos. Znam tego duwaf1 co zalozyl tego posta ,to moj kumpel z klasy. I rzeczywiscie macie racje ze zalozyl go tylko po to bo chcial szumu narobic ale i chcial zrobic z was debili ....i jak widze udalo mu sie :)) nie macie nawet pojecia jak sie z was polewalismy bo po jakiego czorta dpisujecie na takie pojeba.... posty zamiast dac se spokoj i olac go :P

W sumie to i wam po czesci thx bo mielsmy ubaw po pachy uahuahuhua :D :D :D :D :D :D :lucznik:

djkuter 27-06-2004 14:22

Do modków!

Ja rzadziłbym ten temat zamknąć bo po co kolejni forumowicze będą nabijali posty. I przestańcie przeklinać!!! 8)

Przeki 27-06-2004 16:14

Ja rzadziłbym????? co tu chciales napisac???
wydaje mi sie cs ze masz chyba z 8 lat.

Do modków! ????? ojojoj stary naucz sie pisac cos mi sie zdaje ze piszesz poprawke z polaka w te wakacje... :D :D :D

khuti 27-06-2004 20:21

A telewizor ma twarz........... :)) :)) :)) :))

Hais 28-06-2004 13:54

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wufei
chyba babka każdego tibijczyka słucha radia maryja moja też :D :D ja tam do niego nic nie mam

Eckhem..... moja babcia ani dziadek nie słuchają Radia Maryji ;)

bObO_gUmI 18-07-2004 19:29

Nie słucham tego radia, ale jakim prawem je obrażacie?! X( Co zrobił wam ks. RYDZYK? 99% Starszych pań i panów słucha tego radia. Wtym moja babcia. Nie macie prawa obrażać i zniesławiać tego radia!!! X(

Maniack 18-07-2004 19:45

Ok... ja do Rydzyka nic nie mam,wali mnie to co on robi... może nawet disco polo puszczać ;)

Co do radia.. mnie takie coś nie kręci dlatego go nie słucham (wole cyberstacje)
Ale starsze osoby słuchają tego radia i im sie nie nudzi przynajmniej dzięki temu

Dj Nekro 19-07-2004 15:26

Ja Tego Niegdy Niesłuchałem I Niemam Zamiaru...

A TAk Poza Tym...

:rolleyes:CO WOLICIE:
- DISCO POLO
- RADIO MA'RYJA:p

TheNatoorat 19-07-2004 17:27

Niedawno czytalem newsa na onet.pl, że Rydzyk kupil sobie super-ultra-mega-fajowy samochód, którego najtańsza wersja kosztuje... ... ... 1,6 mln zł!!!
I skąd on ma na to kasę? Okrada ludzi w sędziwym wieku... a to drań! :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18.