![]() |
Składajcie datki na konto Radia Maryja...
Ja sie ogólnie tego radia nie czepiam bo by mnie babcia zabiła:P Radia słucha wiele osób, ale ojca prowadzącego chyba nikt nie lubi... |
Ja o tym radiu nie mam zdania, nie słucham go! A do tych, którzy go słuchają nic nie mam.
|
dobra, spoko, rozumiem :P
radio maryja wg mnie? banda idiotów, jednak trza wspomnieć, że teksty jakie rzuca ojciec prowadzący są niekiedy bardzo... fajne :P a przy tym niesamowicie chamskie :P zapraszam na joemonster.org - tam macie kilka artykułów z tymi tekstami :) pozdrawiam wszystkich wiernych satanistów słuchajacych radia maryja! ch*j Wam w dupe! :D sorry, ale musialem to napisac :) |
Ostatnio jak stroiłam moje radio przez przypadkiem trafiłam na "Maryjke" i wtedy zaczęła się taka nera. Siedzimy z moją siorą i słuchamy co te babuszki tam pieprzą. Normalnie zsikać się można :D, ale i tak nie lubie tego radia. Jest strasznie zakłamane i wogóle. Zależy im tylko na kasie. No dobra to na tyla. haha :D posłuchajcie kiedyś nera na maxxx... Najlepsze są telefony od słuchaczy i pozdrowienia. Buhahaha :D :D :D :D
|
Ja tam nic do tego radia nie mam.Nie slucham go,ale go ni krytykuje.Rydzyka nie znam.Moja mama slucha.Mowi ze to dobre radio."Anie jakies tam szatany".
|
@ JołAsia
Mówisz że takie jaja? a na jakiej fali jest? puszcze na fulla i jazda.....buaahahahaha 8o :D 8o Osobiście nic niemam do tego całego radia.....I teraz jeszcze Tv Trwam.......boże........niekiedy to jest wkurzające jak przychodze do babci a ona zaczyna nawijać o "jaki ten świat jest be"....o tych pielgrzymkach itd" Moja babcia uważa że reszta kanałów jest kłamliwa, a prawde mówi tylko radio maryja 8o |
Hmm
Chyba wymyśliłem nowy wierszyk :) Rydzyk to idiota i je-bana ciota ! :P zartowałem proszę księdza :D |
Cytuj:
W 100% się z tobą zgadzam... Do założyciela tematu: Co ty myślisz że zaimponujesz, nam, że ty jesteś cool, bo nie lubisz tega prowadzącego tega radia, i wogóle nie słuchasz takiego badziewia...??? ;( ;( ;( Fajnie macie, ja już nie mam Babci ;( ;( ;( Ale nie słuchała tego radia. |
Ja kiedyś usłyszałem audycją jak samochodzem jechałem, niepamiętam kidy. Jakaś guwniara zacząła śpiewać piosęnkę, to było okropne X( . Rydzek, czy jak mu tam, próbował jej nawet pezeszkodzić a t dalej. O mało co wypadku nie spowodowałem bo mnie to sparaliżowałó. Śpiewała coś o szatanie i tym podobnych rzeczach, jakoś tak dziwnie wywyrzszając słowo "Szatan". Niegdy więcej.
U mie w rodzinie nikt tego radja raczej nie słucha, dziadek słuchał, ale on to był ciekawy przypadek, RIP. Btw. Kawał, pewnie już znany. - Czym się różni radjo od słonia? - Słoń ma trąbe a radjo Ma ryja. |
@Igi
No sprawdziłam :P na 100.4 fm :D posłuchaj sobie. Jak jest różaniec to nuuudy. Wyczaj kiedyś pozdrowienia to się zesikasz 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Świetny pomysł:
- Założyć sobie zupełnie bezsensowny temat (wszyscy wiedzą co sądzić o tym radiu) - Ponabijać sobie postów - Pokazać innym swoją głupotę i niski poziom intelektualny Szczere gratulacje dla twórcy tematu... X( X( |
heheh powiem wam cos. Znam tego duwaf1 co zalozyl tego posta ,to moj kumpel z klasy. I rzeczywiscie macie racje ze zalozyl go tylko po to bo chcial szumu narobic ale i chcial zrobic z was debili ....i jak widze udalo mu sie :)) nie macie nawet pojecia jak sie z was polewalismy bo po jakiego czorta dpisujecie na takie pojeba.... posty zamiast dac se spokoj i olac go :P
W sumie to i wam po czesci thx bo mielsmy ubaw po pachy uahuahuhua :D :D :D :D :D :D :lucznik: |
Do modków!
Ja rzadziłbym ten temat zamknąć bo po co kolejni forumowicze będą nabijali posty. I przestańcie przeklinać!!! 8)
|
Ja rzadziłbym????? co tu chciales napisac???
wydaje mi sie cs ze masz chyba z 8 lat. Do modków! ????? ojojoj stary naucz sie pisac cos mi sie zdaje ze piszesz poprawke z polaka w te wakacje... :D :D :D |
A telewizor ma twarz........... :)) :)) :)) :))
|
Cytuj:
|
Nie słucham tego radia, ale jakim prawem je obrażacie?! X( Co zrobił wam ks. RYDZYK? 99% Starszych pań i panów słucha tego radia. Wtym moja babcia. Nie macie prawa obrażać i zniesławiać tego radia!!! X(
|
Ok... ja do Rydzyka nic nie mam,wali mnie to co on robi... może nawet disco polo puszczać ;)
Co do radia.. mnie takie coś nie kręci dlatego go nie słucham (wole cyberstacje) Ale starsze osoby słuchają tego radia i im sie nie nudzi przynajmniej dzięki temu |
Ja Tego Niegdy Niesłuchałem I Niemam Zamiaru...
A TAk Poza Tym... :rolleyes:CO WOLICIE: - DISCO POLO - RADIO MA'RYJA:p |
Niedawno czytalem newsa na onet.pl, że Rydzyk kupil sobie super-ultra-mega-fajowy samochód, którego najtańsza wersja kosztuje... ... ... 1,6 mln zł!!!
I skąd on ma na to kasę? Okrada ludzi w sędziwym wieku... a to drań! :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |