![]() |
ciekawo co ten cipsoft znowu wymyslil 8o
ale jak sie zmienią grafiki to bena u mnie na kompie lagi... itp. wiec powinni grafiki niezmieniac ;) |
Updade!
Nareszcie!!Chcialbym zeby se speary nie znikaly bo to znacznie utrodnilo zycie palkom:/Mam tez nadzieje na nowe outfity i nowe fajne servery:)))) :p Tylko jak z kazdyn Up datem bede takze bugi:(Lecz bodzmy bobrej mysli:)
|
Zrobili by cos z mass lagami i kickami a nie pocieszali uptade w ktorym i tak na pewno cos zje...... X(
|
Cytuj:
masz racje nowe grafiki bede niezle ino z ta walka :( nie jest dobrze. No i miejmy nadzieje ze Cipsoft nie odwali nastepnej kichy ostanio pallowie moze teraz za 1 uderzenie kinghta podczas skillwania trzeba bedzie placic podatek?? X( X( X( albo soulpointy ulepsza tak ze zdobywanie bedzie jeszcze trudniejsze (nawet o tym nie myslcie <killer>) |
czemu....
wszystko fajnie ladnie ale pozostaje jeszcze sprawa czy Cipsoft weźmie pod uwagę opinie graczy wyrazane w głosowaniach czy jak zwykle to oleje ?:>
a i mam male pytanko czemu screeny sa jedynie na www.tibia.br ?:P |
No może być fajnie. Animacje walki mogli by zrobić ale przecież to tylko ludzie nie zrobią na raz wszystkiego :D :) ;) :p
|
:p
Zapowiada sie ciekawie.......:P Myśle ze Cipsoft Sie postarało naprawde dobze teraz zostaje nam tylko czekac :cup:
|
Ja i tak nigdze sie nierusze puki skillowac nieskoncze
mam nadzieje ze tibia niestraci swojego uroku ;) wkoncu nowe niezawsze znaczy leprze |
Hmmmmmmmmm........powiem tak Pokemon+Zelda=TIBIA :D
Obejrzalem ssy z Tibia.br i mowie ze Cipsoft ma ZERO wyobrazni grafika wody podobna w 70 % do grafiki w Pokemon ruby&spahire version po drugie grafika ziemi i trawy a takze gór w 80 % podobna do sagi gier Zelda na gameboy advanced gralem w obie gry to wiem ;) Widze ze cipsoft zamiast sam wymysliac grafke bierze z 16-32 bitowych rpg na Snesa albo Gba . Owszem nie ktore pomysly cipsoftu sie udaly za to GZ ale teraz z tym przesadzili za duzo miodnosci w tej grze co oni chca zrobic z ta gra zachecic 7-10 latkow zeby grali i bylo wiecej nOObów ? widac ze cipsoftowi zalezy na zysku z tej gry i zdobedzie go ale na krótka mete bo ta co jest w tibi jest nie powtarzalna to grafika ( najlepiej wczesnijsza jest cool B) ) . |
|
taa zgadzam sie grafa taka jak w pokemonach ta woda.....i te góry....:P
ale i tak bedzie ciekawy update..:) |
Update
To będzie Za***isty Update <ciekawa jaka bedzie Tibia 8.0 hehe>
|
Wizualnie... Będzie się działo! :]
|
Słyszałem, że ponoć mają być nowe wzory strojów :)
|
Cytuj:
|
Świetnie !! Fajnie sie zapowiada
Ps.Co do nowego wyglądu walki zgadzam się |
Tak początkowo się zachwycilem -super i wogóle. Ale tak popatrzyłem dalej i jakoś to nie jest klimatyczne za bardzo :( Te kamienie albo rzeka jak z harvest moona. Boje się że tibia przestanie miec klimat aktuallny
|
Niezłe te nowe graficzki ...
najciekawsza woda i brzego rzek ale jak dlamnie to powinni zrobić coś z gameplayem bo dla samego wyglądu to ludzie spowrotem do gry nie wróca..... ps. modki jak widze wasza reklame pacca kubków koszulek i co tam jeszcze macie to wiecie na co mam ochote? ... |
Wole ta tibie co jest.Ta grafika oddaje sie do klimatu gry...
|
Oj, panie modku..
Tiguanda ? ;d Nie no, czlowiekowi ze strony oficjalnie wspieranej przez CIPsoft tak nie wypada! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |