![]() |
up/\
Ta baba jest w tej wieży cały czas. Ja słyszałem, że amazon shielda zdobyli gdzieś w tych terenach (między ab, kazz i carlin) więc to bardzo prawdopodobne, że akurat tam jest na niego quest. |
Co do tej trawy ja nawet na macro jezdzilem i sie nie dalo :(
A ten atak orkow na ta wieze to chyba raz na rok jest B) Musze sie kiedys przejsc |
Cytuj:
edit: przypomnialem sobie : slyszalem ze jedynie cachero tam wszedl i tam chyba byl quest na crystal mace (chyba..) |
Cytuj:
Dobrze ze napisales (chyba) bo wiekszosc ludzi pisze ze bubble jest rzoną gma i jej gm przyzywa rzeczy/ ze cachero ma softy a ze eternal ma qrwa bp g helmetow. I nikt nie pisze ze chyba..... |
kurcze mam problem
Cytuj:
|
@/\ UP
omg Mowa jest o Femor Hills |
Cytuj:
a hills jest pomiedzy ab carlin i kazz |
double post przez zamułe neta ;/ srry ale nieumiem go usunac :/
|
Ponoć podczas tego ataku w szafach jest masa sprzętu różnego a thanita mówi że możemy zabrać z trupów wszystko nawet to co zostało zrabowane z tej wieży. Nie wiem czy to ma związek ale wejdżcie na tyibia.de i w opisach potworów (rozwijana lista po prawej jest) Zobaczcie se na loot z orc warorda(albo lidera).
|
Najazd orkuw na Femur Hills Pare razy w roku
W czasie najazdu mozna zdobyc Amazon Armor (arm:13) Temat walkowany setki razy |
@up:
Nie amazon armor a amazon shield. Format był i screena niestety niemam. Więc nie udowodnie. Był kiedys na tibianews... W tej wieży pojawia się taka skrzyneczka.. I ostrzegam. Sztuczka z ustawieniem sie nubcharem na górze wieży i czekaniem na najazd cos nie działa.. najpierw trzeba wybić all orki;] |
hmm kiedys jakis brazilijczyk zlootowal wlasnie taki amazon shield ; o ale nie z zadnego questa tylko z ciala orca ^_^
|
To były tylko problemy z serverem. w jednej wierzy bylo nawet 30 warlordów
|
OMG noob tam porprostu sie pojawiaja te orcki zawse po restarcie. raz ja zebralem teama zeby to wybic i zobaczyc czy jest moze jakis quest ale nic nie ma okazalo sie ze ja wszystko na spoko blokolem a moj kumpel 40 pal rozwalal na spoko ale nebie
|
Hmm....:/
jak ja tam byłem to tam było czysto i nie było żadnych orków :/
tam faktycznie jest Amazon Guard,Thanita ale tam nie ma żadnych orków!! może ktos tam po protu zlurowal te dedy? i to nowe nie jest ja tam byłem jush na początku sierpnia czyli jeszcze chyba update 7.4 albo może jush 7.5 nie jestem pewny |
Zastanowcie sie zanim co kolwiek powiecie.Resp Orków jest nieregularny.
i Nigdy niebedzie wiadomo kiedy one sie zrespia. Miałem okazje 2 razy spotkac resp na wiezy orców a co najgorsze respi sie to tak jak Yeti na foldzie. X( xD |
Cytuj:
|
po goblin hills chodze dosyc czesto(niepytajcie po co ale nie p oexp) i bylem an tej wierzy i NIGDY tam nic takiego niewidziałem
|
ktoś napisał żeby sprawdzic na tibia.de loot z leadera i warlorda
leader: 0-30 gp, Throwing Knife, Sword Rings, Scimitar, Dagger, warrior helmet, Plate Shield, Backpack, Meat, Fish, plate legs, long sword, green tunic, brass legs, Broadsword, Plate Armor, ? <--mmmm co w tym dziwnego ? ale warlord mnie zainteresował : gold, scimitars, plate legs, throwing stars, orcish axes, brass legs, meat, amazon helmet, fish, plate armors, stealth ring, Crusader Helmet, golden rings, ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |