Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Nowe Mini Expowisko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56420)

Van_Waterflew 23-11-2005 18:30

up/\
Ta baba jest w tej wieży cały czas.

Ja słyszałem, że amazon shielda zdobyli gdzieś w tych terenach (między ab, kazz i carlin) więc to bardzo prawdopodobne, że akurat tam jest na niego quest.

Dr.Byczek 23-11-2005 20:22

Co do tej trawy ja nawet na macro jezdzilem i sie nie dalo :(
A ten atak orkow na ta wieze to chyba raz na rok jest B)
Musze sie kiedys przejsc

...:::Skowron:::... 23-11-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Byczek
Co do tej trawy ja nawet na macro jezdzilem i sie nie dalo :(
A ten atak orkow na ta wieze to chyba raz na rok jest B)
Musze sie kiedys przejsc

ja obstawiam wlasnie ze to jest tam gdzie ta fast odrastajaca trawa .. obok tej wiezy ( z ta trawa) jest dziura z dsem i tam jest book i jest napisane ze trzeba miec jakas machete kupionom od jakiegos elfa ....

edit: przypomnialem sobie : slyszalem ze jedynie cachero tam wszedl i tam chyba byl quest na crystal mace (chyba..)

Thorin-Debowa Tarcza 24-11-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ...:::Skowron:::...
ja obstawiam wlasnie ze to jest tam gdzie ta fast odrastajaca trawa .. obok tej wiezy ( z ta trawa) jest dziura z dsem i tam jest book i jest napisane ze trzeba miec jakas machete kupionom od jakiegos elfa ....

edit: przypomnialem sobie : slyszalem ze jedynie cachero tam wszedl i tam chyba byl quest na crystal mace (chyba..)

Dobrze ze napisales (chyba) bo wiekszosc ludzi pisze ze bubble jest rzoną gma i jej gm przyzywa rzeczy/ ze cachero ma softy a ze eternal ma qrwa bp g helmetow. I nikt nie pisze ze chyba.....

lord vanmon 24-11-2005 20:34

kurcze mam problem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
Jak ktos tu juz wczesniej wspomnial, orki pojawiaja sie tam tylko od czasu do czasu (bardzo rzadko). Wydaje mi sie ze jest bardzo mozliwe ze tam jest quest na amazon shielda, bo nawet na tym forum gdzies widzialem screena, jak 2 kolesi z Tenebry mieli tego amazon shielda i ten screen byl zrobiony wlasnie kolo tej wierzy na Femor Hills. Pozatym nie wiem czy ten npc da nam taka tarcze jak mu cos np. przyniesiemy bo czytalem, ze ci kolesie z Tenebry ją znalazli gdzies na mapie w jakims ukrytym miejscu. Moze to jakas szafa albo skrzynka gdzies na femor hills i amazon shield jest w niej tylko podczas najazdu orcow... :confused: Hmm... nie wiem. Aha i czy ktos moze mi powiedziec, czy ten NPC jest tam na stale czy tylko gdy jest najazd orcow, bo nie chce mi sie tam isc :p ??

o czym wy mowiecie blagam zamiescie mapke :) ;( :baby:

Maqumba 25-11-2005 11:07

@/\ UP
omg Mowa jest o Femor Hills

...:::Skowron:::... 25-11-2005 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorin-Debowa Tarcza
Dobrze ze napisales (chyba) bo wiekszosc ludzi pisze ze bubble jest rzoną gma i jej gm przyzywa rzeczy/ ze cachero ma softy a ze eternal ma qrwa bp g helmetow. I nikt nie pisze ze chyba.....

powiedzialem chyba gdyz nieznam cachero w rl i niemoge sprawdzic tego czy to jest zgodne z prawda ... pisze tylko informacje ktora otrzymalem od kolegi... moze komus sie na cos przyda (chociaz watpie)

a hills jest pomiedzy ab carlin i kazz

...:::Skowron:::... 25-11-2005 17:08

double post przez zamułe neta ;/ srry ale nieumiem go usunac :/

Padme Light 28-11-2005 06:02

Ponoć podczas tego ataku w szafach jest masa sprzętu różnego a thanita mówi że możemy zabrać z trupów wszystko nawet to co zostało zrabowane z tej wieży. Nie wiem czy to ma związek ale wejdżcie na tyibia.de i w opisach potworów (rozwijana lista po prawej jest) Zobaczcie se na loot z orc warorda(albo lidera).

Silver Drag 28-11-2005 08:52

Najazd orkuw na Femur Hills Pare razy w roku
W czasie najazdu mozna zdobyc Amazon Armor (arm:13)
Temat walkowany setki razy

Gallar 28-11-2005 09:01

@up:
Nie amazon armor a amazon shield. Format był i screena niestety niemam.
Więc nie udowodnie. Był kiedys na tibianews...
W tej wieży pojawia się taka skrzyneczka..
I ostrzegam. Sztuczka z ustawieniem sie nubcharem na górze wieży i czekaniem na najazd cos nie działa.. najpierw trzeba wybić all orki;]

Paxxx 29-11-2005 05:57

hmm kiedys jakis brazilijczyk zlootowal wlasnie taki amazon shield ; o ale nie z zadnego questa tylko z ciala orca ^_^

Gargamiel 04-12-2005 16:52

To były tylko problemy z serverem. w jednej wierzy bylo nawet 30 warlordów

Michael Jackson 04-12-2005 18:07

OMG noob tam porprostu sie pojawiaja te orcki zawse po restarcie. raz ja zebralem teama zeby to wybic i zobaczyc czy jest moze jakis quest ale nic nie ma okazalo sie ze ja wszystko na spoko blokolem a moj kumpel 40 pal rozwalal na spoko ale nebie

Beholder 06-12-2005 09:08

Hmm....:/

jak ja tam byłem to tam było czysto i nie było żadnych orków :/
tam faktycznie jest Amazon Guard,Thanita
ale tam nie ma żadnych orków!!
może ktos tam po protu zlurowal te dedy?
i to nowe nie jest
ja tam byłem jush na początku sierpnia
czyli jeszcze chyba update 7.4 albo może jush 7.5
nie jestem pewny

Af<4ever> Danubia Knight 06-12-2005 09:40

Zastanowcie sie zanim co kolwiek powiecie.Resp Orków jest nieregularny.
i Nigdy niebedzie wiadomo kiedy one sie zrespia.

Miałem okazje 2 razy spotkac resp na wiezy orców a co najgorsze respi sie to tak jak Yeti na foldzie. X( xD

...:::Skowron:::... 06-12-2005 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Af<4ever> Danubia Knight
Zastanowcie sie zanim co kolwiek powiecie.Resp Orków jest nieregularny.
i Nigdy niebedzie wiadomo kiedy one sie zrespia.

Miałem okazje 2 razy spotkac resp na wiezy orców a co najgorsze respi sie to tak jak Yeti na foldzie. X( xD

zgadzam sie z toba .... tylko ze orki pojawiaja sie w wierzy a yeti ma rowniez nieregularne polozenie respu i czas

Propan Butan 06-12-2005 13:46

po goblin hills chodze dosyc czesto(niepytajcie po co ale nie p oexp) i bylem an tej wierzy i NIGDY tam nic takiego niewidziałem

Potito Knight 03-01-2006 07:16

ktoś napisał żeby sprawdzic na tibia.de loot z leadera i warlorda
leader: 0-30 gp, Throwing Knife, Sword Rings, Scimitar, Dagger, warrior helmet, Plate Shield, Backpack, Meat, Fish, plate legs, long sword, green tunic, brass legs, Broadsword, Plate Armor, ? <--mmmm co w tym dziwnego ?

ale warlord mnie zainteresował : gold, scimitars, plate legs, throwing stars, orcish axes, brass legs, meat, amazon helmet, fish, plate armors, stealth ring, Crusader Helmet, golden rings, ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13.