Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejne szczegóły na temat świątecznego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56742)

Lord Fakolpet 24-11-2005 18:49

Switnie!! Czyli moj knajt idzie sie chędożyc...

Flashman 24-11-2005 18:49

Update

Hehe :P Statki wkońcu wyglądają jak statki :) Ta woda to chyba "klozetowa". Ona jest do bani. Już niech zostaną przy tej! Wiecie dobrze, że się za postacie magiczne wzieli. Może sorca se zrobie??? Ale ciagle jedno mnie męczy u paladyna: TARCZA X( nie mogli by jakos zrobic ze trzymam na ramieniu czy co??? Pal sam jest cool ale jak jest lag to ten brzydki napis. Chociaz taka mala szansa obrony ale jakiś amulet zastępujący tarcze!!! To by bylo SUPER!!! 8o 8o

Biedny 24-11-2005 18:50

Troche za dużo kombinują, jeszcze te zmiany z wymaganiami do robienia run itp... póki co, zachwycony nie jestem. :|

weviz 24-11-2005 18:50

Czyżby cipy nic nie popsuly w tym upade !!!!! ja mysle ze bedzie za***iscie !!wkoncu sie ciesze ze gram druidem !!!! cya in tibia all :cup:

Virgojavier 24-11-2005 19:04

Tak tak Drom :)
Nie trzeba, nie musisz dziękować za pomoc:)

drizztpl 24-11-2005 19:04

AMAGAD! AMAGAD! Nie mogę się doczekać... Raz miałem taką strzelającą różdżkę na otsie, to zabawa była :P Nareszcie CIPowie zadbali o Sorców i drutów... Spełniły się Nasze skryte sny :>

Rafciu Mistrz 24-11-2005 19:08

O boze! O CipSofcie! O Guido!! :O Marzenia sie spelniaja!! :D Czy to jest jakis zart? Przeciez... to za***iscie do potęgi :D Nareszcie cos dla drutkow ( jejeje ) Normalnie ciesze sie na maxa :D Hail CipSoft!!

Skrzat 24-11-2005 19:08

hahaha w dupach sie cipom poprzewracalo i za dobrze bedize sorco ale powiem jedno Knighci rzadza

Topic: Ta woda mulasta taka...

Robaczq 24-11-2005 19:13

CycuŚ GlancuŚ :d

OJEAH :D:D:D czyli teraz musze duzo sd narobic bo po update pewnie ich nie bede mogl robic zbyt szybko, no ale kazda zmiana potrzebuje ofiar.. hehehe.. pozdro dla wszystkich sorkow i drutow xD

Kerni 24-11-2005 19:17

Hum ja bym niechwalił dnia przed zachodem słońca.
Bo co bedzie jeśli np niebedziecie mogli używać exura vita bo macie za mały lvl i mlvl?
A pozatym jeśli myślicie ze te różdzki będa miały jakąś za***istą moc to wątpie poprostu będo miały pewnie moc taką sama jak bronie których używacie tylko bedziecie też w ten sposób robić mlvl.

A DLA MNIE I TAK KNIGHT JEST NAJLEPSZY. BO WYMAGA DUŻO CIERPLIOWŚCI W SKILLOWANIU WIĘC JEST TRUDNY 8o ,
A TAK WOGULE PEWN I TAK DADZĄ COŚ TEŻ DLA INNYCH PROFESJI A NIETYLKO DLA WAS. :evul:

Zapal 24-11-2005 19:18

Żadna rewelacja te wandy moga byc ale denerwuja mnie te czary nie podoba mi sie to =/

Kornake 24-11-2005 19:21

Zmiana na lepsze?Zmiana na gorsze?Nie wiem....

Nooo...wszystko fajnie ja też se gram druidem i ciekawią mnie te różdżki...ale czy np.jak walilem na 9 levelu,ktoryms tam mlvl'u(12 chyba) z SD po...100 to teraz jak zależy to od levelu to mi się to zmniejsz , te hity??? :( ile będzie kosztować najtańsza różdżka,i ile by miala ataku?

Master Shaolin 24-11-2005 19:22

Narazie zapowiada się super ale zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. Pewnie po update zimowym będzie mnóstwo narzekań na cipsoft ale po pewnym czasie do wszystkiego da się przyzwyczaić, nawet do soul pointów. Już nie moge sie doczekać Update i mojego nowego druidka.:D

iron aepir 24-11-2005 19:23

Najlepsza Jest Ta Rozczka A Te Statki Normalnie Super Super

Troche O Sobie

Lmm Hit Na Troll 14
Hmm Hit Troll 40

13lvl 20mlvl B)

JESTEM DRUID SUPER ROZCZKI NIE MOGESIE DOCZEKAC :o :o 8o

Gaxusai 24-11-2005 19:23

Ladnie, naprawde bardzo ladnie! Widać, że CIPy postanowiły ostro zabrac sie do roboty, no, i bardzo dobrze :]
DABEK GM! :)

Hydro 24-11-2005 19:24

Nareszcie cos dla sorcow nie myslalem ,ze bedzie cos takiego.Ale z lvl do zaklec
to sie wstrzymam .Kiedys myslano ze to najtrudniejsza profesja ,a teraz nie bedzie az tak latwo sorca i druta na niskim lvl nie zabija PK .

si'monek12 24-11-2005 19:26

NOO SUPER SORCEK I TAK w pvp wymiata a tera to juz se mozna isc do...

ZRUBCIE COS DLA PALKUW

Gracz z Trimery 24-11-2005 19:26

Będzie sporo zmian ... ale cipy i tak cos zchrzanią z sorcem i drutem (moje przeczucie ) powiem tyle nie cieszcie się tak bo to(up date) może sie okazać niewypalem.Przekonamy się po aktualizacji :) See ya.

Cadonis 24-11-2005 19:45

DO WSZYSTKICH:
Nie martwcie się, CIPSoft przed update zdąży jeszcze wprowadzić coś w stylu "Solution against cheaters" z wakacji, spoko, nie bójcie się, jeszcze zaczniecie wyklinać na update ;)

@topic:
Ta, różdżki o sile HMMa 8-lvlowca, tak? I pewnie zamiast się wysilić użyją naszych błyskotek (green spell wand itp.) -.-;;
Aha, UE pewnie od 70 lvla.

Evil Maul 24-11-2005 19:46

Ufffffff!!!!!!!! Dzięki Bogu ze z czarami runicznymi nic nie zrobia ( mam taką nadzieje :p )bo juz sie martwilem o moich provderów xDDDDDDDDD . Coś mi sie zdaje ze cena tych różdżek wskoczy do góry xDDDD i elegancko xDDDD

Czyżby sorc bylby teraz a la'gandalf ? :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15.