![]() |
Gildia
Ja bym chcial byc w tej gildii wiec prosze o kontak mam druida na 26lvl i 26mlvl czyli dobrym:)
|
Proszę o przyjęcie mnie do Waszej Gildii. Mam 15 lvl i 15 mlvl (ale stale trenuję). Mój nick to Ognisty Lord Pogromca Ziomali (wiem, że głupi, ale tak jakoś mi się wymyśliło). My english is good ;). I have learned english for four years ;).
|
No to ja moge dojsc do tej gildi...
Druid, 20(3k do 21:) ) lvl 20mlvl angielski znam, robie runy :P narazie tylko IHy. Ekwip bardzo słaby, tylko devil helmet jako taki. kasy mam w tej chwile 4k w pieniązkąch, 1k mi odda qmpel :P a 2,5 wisze koledze wiec po wszystkich tranzakcjach bedzie z 2,5k. |
ja chcem byc
16lvl mlvl 13 sorc nick:Szef Lordzik miasto:thais |
proszę o przyjęcie do gildii!
narazie nie nadaje sie do niczego ale jak sie streszcze to moge w kródkim czasie dojść do całkiem dóżych efektów... nigdy nie bylem jeszcze w żadnej gildii... w razie czego służe pomocą.. nie kabluje na innych (chyba, że to szczegulna sytuacja):P
nick: Blont Matus lvl: 17 dopiero:( mlvl: 16 ale wytrwale skilluje profesja: sorcerer coś o sobie::P mój ang jest średni (ale dogadać sie potrafie) nie należe do osub wrednych, (tylko czasami jak ktos obrazi moją matke:P) nie boje se wyzwań. słabe punkty: nie znam za dużo miejsc gdzie looty bylyby calkiem niezle.. dalej nie pamientam:P |
ja moge byc 16lvl druid moj nick: Magunate Aladurlix
10mlvl prosze o kontakt na email albo na msg w grze e-mail:[email protected] |
me too do gildii "D
ale co do tej gildji moge dołaczyc nick 'eronthos' lvl 11 prawie 12 :P
|
Ja bym dołączył
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |