Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy update w przygotowaniu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5689)

kagan 22-05-2004 10:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Arakazz
Mnie to tam najbardziej in teresuja nowe stworki ale,nowe miasto nie zawadzi. I zeby cos dodali ze slabszych potworkow. Ale znajac zycie najwiecej na updacie skorzystaja PACC'e i tyle
Ehehe i oto właśnie chodzi, a co myślałeś? Update jest po to żeby zachęcić ludzi na kupno pacca.

Przemas 22-05-2004 11:35

nawet bez żadnego nowego Updata poważnie rozważałem kupno PACCa na wakacje :] a teraz to już jestem pewien na 100% :] będzie PACC i wakacje przy Tibi :)

Real Finuko 22-05-2004 12:59

taa
Trzeba sobie kupić PACCa
Dzisiaj sie troche kasy sypnie to już będe miał za co kupić :]

Tomek89 22-05-2004 13:49

ja bym chciał żeby powiększyli kopalnie guardów obok kazordoon, żeby zamiast 6 kopalń było z 10.
I chcialbym zeby to miasto bylo pelno umarłych npc, tak jak ktoś wcześniej wspominał.

Asieks 22-05-2004 14:02

Yea

No No No zapowiada sie ciekawy Upek ;) Wreszcie cos nowego:) Mam nadzieje ze wszystkie nowe itemy itp. itd. znajda sie na tibi.pl:P

You see yourself. You are a sorcerer. You are Public Enemy of the Death Row (Unreal Queen).

Lig@ 22-05-2004 15:03

Fajnie - cipowie mają mało kasy, robią update terenów dla pacc, zeby ludzie więcej kasą sypali... Takie moje zdanie ;( Obym się mylił. Ja to wakacje mam zawalone (kolonie, rowerek itp.), miejmy nadzieję, ze upek będzie na poczatku czerwca :))

Slajt 22-05-2004 16:27

Ja na ten przykład mam 1 miech grania w tibie 25.06-20.07 a potem wyjazdy, kolonie i inne pierdoly (mam nadzieje, że zdążą zrobić upa przed końcem szkoły :D

kotomaniak 22-05-2004 18:21

Wreszcie CIPy sie ruszyły i zrobiły (zrobia :)) ) update. Całe szczęście że będzie w czerwcu bo potem wakacje i masa wolnego czasu. Mam tylko nadzieję, że to nowe miasto będzie też dla facc, poza tym na Daramie jest już jedno (Darashia). Pacca i tak mam już nałogowo więc i tak pozwiedzam nowe lokacje :) .

Dj Nekro 22-05-2004 18:57

Oto tłumaczenie, nieco głupie ( bo z programu )

Zaczynając od (od czasu; od tego czasu, jak) *Tibia* wspólnota rozszerza każdy dzień i my stale uprawomocniają (uzupełniający) nowe idee, my rozstrzygnął utrzymywać was zawiadamialiście o zmianach na regularnej podstawie. W Czerwcu główny (pełnoletność) udoskonalenie na naszym kierownictwie będzie wypuszczany. To było był zupełnie zrewidowany i to będzie pewnie jest wartość (warty) czytający (czytanie). Wy moglibyście odkrywać wybory co (żeby; który) wy ma nie zdający sobie sprawę dotychczas. Inne informacyjne źródła były udoskonalane także, na przykład będziemy dodawać komentarz ilustrować nasz *Tibia* Reguły. Oprócz tego, tam są inne zdumiewające rozwoje (opracowywanie) w *Tibia*. Oprócz dalszych światów gry z trybami (moda) walki wy już poznają, będziemy przedstawiać całkowicie nowy typ świata gry z zmuszanym graczem *vs*. Walka gracza. Dalsze szczegóły o tym (to) nowym typie świata gry będzie następować, tak (więc) upewniają się czytać nasze wiadomości na regularnej podstawie do pobytu (przystanek) zawiadomił (zawiadomiony). W ostatecznym rozrachunku, główny (pełnoletność) mapa udoskonalenie będzie przynosić gatunek nowe przestrzenie badać. Tam będzie nowym miastem, nowe pozycje i oczywiście wielka ilość nowego *dungeons* i przygody. nowa przestrzeń będzie rozmieszczana południe *Darashia*. Wy będziecie znajdować nową pustynię (zasługa) z *eerie* piramidy i nowy *dreadful* *creatures*. Tak (więc) chwytają czas i przygotowują na nowe wyzwania.

Gimlos 22-05-2004 19:09

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dj Nekro
Oto tłumaczenie, nieco głupie ( bo z programu )

Zaczynając od (od czasu; od tego czasu, jak) *Tibia* wspólnota rozszerza każdy dzień i my stale uprawomocniają (uzupełniający) nowe idee, my rozstrzygnął utrzymywać was zawiadamialiście o zmianach na regularnej podstawie. W Czerwcu główny (pełnoletność) udoskonalenie na naszym kierownictwie będzie wypuszczany. To było był zupełnie zrewidowany i to będzie pewnie jest wartość (warty) czytający (czytanie). Wy moglibyście odkrywać wybory co (żeby; który) wy ma nie zdający sobie sprawę dotychczas. Inne informacyjne źródła były udoskonalane także, na przykład będziemy dodawać komentarz ilustrować nasz *Tibia* Reguły. Oprócz tego, tam są inne zdumiewające rozwoje (opracowywanie) w *Tibia*. Oprócz dalszych światów gry z trybami (moda) walki wy już poznają, będziemy przedstawiać całkowicie nowy typ świata gry z zmuszanym graczem *vs*. Walka gracza. Dalsze szczegóły o tym (to) nowym typie świata gry będzie następować, tak (więc) upewniają się czytać nasze wiadomości na regularnej podstawie do pobytu (przystanek) zawiadomił (zawiadomiony). W ostatecznym rozrachunku, główny (pełnoletność) mapa udoskonalenie będzie przynosić gatunek nowe przestrzenie badać. Tam będzie nowym miastem, nowe pozycje i oczywiście wielka ilość nowego *dungeons* i przygody. nowa przestrzeń będzie rozmieszczana południe *Darashia*. Wy będziecie znajdować nową pustynię (zasługa) z *eerie* piramidy i nowy *dreadful* *creatures*. Tak (więc) chwytają czas i przygotowują na nowe wyzwania.
OMG . wczesniej dano tutaj 2 tlumaczenia, wiec po co dajesz swoje, i do tego bezsensowne

Rikimaru 22-05-2004 22:05

Northporth

Ja to bym chcial abym nowym miastem bylo dotychczasowe...Northporth:) albo zeby chociarz nam tam depo dali czy cus i pare npcow;)

Mam tez nadzieje ze beda nowe czary, jakis sprzet(tylko z tych dostepnych a nie lvl100+ chociarz i taki tez by sie przydal). A tak wogole to chcialbym aby pojawily sie..... konie:) tak, te rumaki:) mozna by bylo sie szybciej porszuac ale obrywac 2 razy mocniej czy cus:)

Wojskowy 22-05-2004 22:56

jak wam wszystkim na to ślinka leci to znaczy że macie wścieklizne:P

aa miasto bedzie sie nazywać:
Desertana
a za nowego potworka będziemy dostawac 2050
i będzie sie nazywał:
Giant Skelet :D:D:D:D

Clayde 22-05-2004 23:27

Szkoda że nowe tereny będą dla pacc =/
Pod tym adresem możecie znaleźć troche o update: http://www.tibianews.net/article.asp?Id=115

elite 22-05-2004 23:37

Ale w tym roku Cipy wziley sie do pracy! Update gonie update, ja myslem ze po grudniowym Up bede czekal na nastepny z rok a tu kilka malych bylo i teraz znowu duzy!

Kali :D 23-05-2004 08:37

Jescze 83 dni PACCa to sie zdarze nacieszyc tymi potworkami :) Tylko bardzo mnie ciekawi jakie beda :D

Grevil 23-05-2004 09:09

Dla mnie tibia ma urok taka jaka jest...;/
Zawsze troszke boje się updatów bo jeśli cip coś zrąbią to jusz nie będzie to samo...żadnych ras i innych pierdułek plx0r.
Mam nadzieje ze nie zawiedziemy się na CIP'ach. :)

Dan the Automator 23-05-2004 09:41

Arbi uzylem twojego tłumaczenia :D Wielkie thx, i mam nadzieje że nie masz nic przeciwko

Arbi 23-05-2004 09:46

Jasne, że nie mam nic przeciwko.
Powiem więcej-poczułem się DOCENIONY ;)

Slajt 23-05-2004 12:23

Mniami....
A co to będą za nowe potworki bo w tego seleta to nie wierze ... :D

Paziupl 23-05-2004 15:25

Ciekawe jak bedzie sie nzaywac nowe miasto eheh A to miasot bedzie jakoms wyspom ?? czy jak?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48.