![]() |
Gratz lvl i wogule :P
|
@Demons Eye
Gratulacje ! tbi P.S nie szkoda ci postaci? |
:p
Thx ;) Rotfl Zobacz Podpis... "nic Sie nie~~~"Wiesz ile usob uzywa Tbi ? Wiec Zamknij Pi*de :)
|
Demons ;* :D
I jak nastepnym razem bedziesz krecil dym z Jixem pod dp to bardziej na mnie uwazajcie :p ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Goku~
A ciebie nikt nie prosi o komentowanie jego tekstow, tylko komentowanie jego zdjec. |
Cytuj:
To ty mozesz miec haka nie ja, dla mnie to jest glupota. Pewnie nawet nie wiesz co to jest pi*da ;) Cytuj:
P.S: Nie podobaja mi sie ssy cheaterów. |
Gratuluje all! Ja grałem na Eterni 4 lata, ale zawsze mnie chakowali ;/ Powodzenia na tym serwie zycze xD
|
Cytuj:
To nie oglądaj ! zmusza cię ktoś... ? |
Brawo CaldO , Ten Kolo Smierdzi Noobem .. a Ten Drugi Co mu sie nie pdooba Ze pisze z Duzej Litery niech Sie Pierd... To moj styl Pisania -.-
|
aaahhh , Zapomnialem... Wiem Co to Piz*a Bo Nia jestes Ty ! ;)
|
Demons ... :) Noone over you :)
|
|
Cytuj:
To ty uzywasz programow wspmagajacych (tbi), zastanow sie kto tu smiedzi noob'em. Cytuj:
P.S: Gz loota Ms. Cheater. Cytuj:
|
CO do ss to sa nawet dobre :P Fajne eq jak na lvl, ale to zasluga starego serwa. Co do Tbi to sie nie czepiam bo jak ktos chce uzywac to jego sprawa.
Ale nie widze sensu wyzywac kogos z tego powodu ze Ci zwrocil uwage. W koncu wystawiasz tu ss pod krytyke reszty userow i musisz ja godnie przyjmowac. |
Siemanko jestem tu nowy :P MAcie cos na poczatek :P
http://img420.imageshack.us/img420/7349/40mlvl30rw.jpg POZDRO |
;d
Roffel, koles to moja Sprawa Co uzywam , jak Uzywam -.- Nie Podoba Sie ? Nie pisz... Proste? ^.- Zegnam
|
Cytuj:
Dopiero teraz to zrozumiales? :confused: ~~ Gratulacje 40 mlvl'a |
O, moj friend z RL Zowu-druid na screenie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |