![]() |
ok to sprubuje z tym o2 jak sie uda szybko to dam znac editem
edit: jak tylko wlonczylem poczte dalem e-mail do konta i wcisnolem odswiez w poczcie to odrazu byl e-mail od terra world |
Hehe, o2 jak zawsze niezawodne :] zapraszam do gry.
|
mam pytanko wpisuje name password a potem wyskakuje error:
you have to enter your start code first log on.if you don't know your start code click 'mail activation code' at the logon screen pls pomocy albo zaluzcie mi konto a przez pw podajcie name i pass |
Cytuj:
na samym dole pisze cone costam costam only one costam skasuj to cale i wpisz tam kod aktywacji ale tylko za 1 razem mam nadzieje ze pomoglem :P |
Cytuj:
Edit@ej zalozycielu tematu podam ci swoje gygy napisz do mnie i pogadamy o tej gzre bo juz costam umim ale czegostam nieumiem xD 5665946 |
thx zalgadis pomogles uz sobie gram a tak apropo jak zregenerowac hp i wywolac inventory
|
Cytuj:
Co do inventory. U góry ekranu z prawej strony, masz takie obrazki. Klikasz na obrazek ze srebrną zbroją. Wtedy pojawia ci sie twój plecak (na początku bedziesz miał w nim daggera/stuff zależnie od profesji) i inventory. Klikasz w plecaku na stuff/dagger pokazuje ci sie male fioletowe menu, klikasz po raz drugi na wyraz "equip" i w tym momęcie bron pojawia ci sięw ręku. W celu zdjęcia broni, czy innej części sprzetu, musisz kliknąć na mały krzyżyk przy niej. |
:/
Fajna gierka :D ... Grałem już troche w nią :) ... Tylko mam jeden problem :confused: ... Kiedy probowałem się dzisiaj zalogować wyświetliło się jakieś okienko z takim oto napisem : This account is already logged on ! ... to chyba oznacza ze moja postac jest teraz zalogowana ale wcale tak nie jest !!! Prosze o pomoc :) Z góry dziękuje :)
|
thx za pomoc ale wczesniej sie domyslilem a pozatym jest tam jakis npc ktury leczy mnie i to pozondnie
|
No no, widze że przybywa coraz więcej fanów tej miłej gierki. Tak trzymać ;) Żeby nie było że piszę jakiegoś bezsensownego posta mam pytanko: ma ktoś może broken plate helma na sell? bo mi potrzeba do questu, a mój się niszczyć cham nie chce :/
@Mlaan: a może dałeś passy jakiemuś koledze, i on non stop w to łupie a ty nic nie wiesz?? ;) |
nie bo akurat z moich kumpli tylko ja w toi gram
oni po zobaczeni screenów powiedz\ieli stanowcze nie bo za bardzo tibie graficznie przypominam a oni szukaja cos bardzo odmiennego graficznie od tibi |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teżtak mam, gdy mnie czasami kika, ale po kilku minutach mozna się zalogowac normalnie. @Harven Ja zlootowałem dzisiaj dwa z mega slimów, więc jeśli jesteś zainteresowany to msg me in game (1k each ;p ) |
Cytuj:
|
A ja dodam, że jesli dasz temu NPC który leczy (Qieros/Quieros) zwykłe buty (stajesz na przeciw niego klikasz na buty i dajesz "give") to dostaniesz fajny prezet ;p
|
Cytuj:
|
Ale ja już na mainie dawno x)
|
nie wiem jak się tworzy konto tam może mi ktoś wytłumaczyć albo puscić screna ??
|
sorry już se zrobiłem acc ^^
|
Ściągasz klięta z oficialnej storny (link podany w 1st poście) włączasz klięta klikasz new character. Pojawia ci się okno. Nie przestawiaj pasków po lewo, ponieważ server i tak ci przestawi automatycznie na najlepszą konfiguracje. Wybierasz wiec wygląd i płeć postaci, następnie nick (pamiętaj, że spacje są niedopuszczalne), hasło (tak jak w nicku bez spacji), następnie class: Fighter, Ranger, Mage (w przeciwieństwie do tibii dużo sie tu nie rożnią oprucz pierwszego czaru i nazwy, skille wpadają tak samo w każdej profesji) Następnie u dołu wpisujesz swój mail, jak już niektórzy userowie forum podają najlepiej o2.pl. Po chwili na twoje konto wysyłany jest kod aktywacyjny. Włączasz klięta, klikasz load character Wpisujesz name, passy i start code na dole. Wszystkie te dane wpisujesz tylko za pierwszym razem, poniewarz klięt zapamiętuje hasło, nick i kod. Nastepnie klikasz OK i możesz grać :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |