![]() |
Na literowki w opisach (tym bardziej stron prywatnych) redakcja nie ma żadnego wpływu.
P.S. Wierz mi - na pewno nikt nic w ostatnim czasie nie poprawiał. ;) |
Czemu niektóre strony nie mają kategorii? Np. strona Parysa, która zresztą jest najpopularniejsza...
|
Niektóre? Z tego, co widzę to tylko strona Parysa nie miała kategorii. Nadałem jej już kategorię.
Prawdopodobnie coś pominąłem przy przekopiowywaniu danych jakiś czas temu... ;) |
A co ja miałem wszystkie strony sprawdzać, żeby zobaczyć, która nie ma? To twoja robota, Gonzki.
|
Cytuj:
Ta 'wpadka' spowodowana była - jak już mówiłem - nie skopiowaniem wszystkich danych ze starej bazy sql. Nie drążmy już tej sprawy. ;) |
Swietny pomysl, skoro masz pozwolenie na reklame to ja nie mam nic przeciwko temu. :)
|
Wiem, wiem - świetny pomysł, wiem... ;)
Już niedługo wprowadzimy subskrypcję - osoba wpisana na listę będzie dostawać informacje o nowych linkach, które pojawią sie w serwisie. Ten moduł jest aktualnie w fazie testów. :) |
Zmiana adresu!
Uwaga!
TibiaBoard zmienia adres. Od 24 grudnia nasz serwis będzie dostępny tylko pod adresem www.TibiaBoard.BE ! Prosimy o używanie już od dziś tego właśnie adresu. |
Ojej to w moje imieninki, miły jesteś Gonzki. Powiedz kiedy ty masz to też coś dla Ciebie zrobię.
|
Nie obchodzę imienin.
P.S. Ale mam złą wiadomość... Stricte sensu okres ważności domeny kończy się 23 grudnia, ale myślę, że jeszcze poleżny na proxach... |
A co się dzieje z tą domeną? Ucieka do Szwecji?
|
Okres ważności się kończy,. Jak ktoś mi da 55zł na przedłużenie to chętnie skorzystam. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |