Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Tomb Hunt Aurea (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57083)

kangur 01-12-2005 15:56

super filmik gratz gratz :)

...::Royal::... 01-12-2005 18:43

LoL

Tak w ogole to nie ma sie czym podniecac ... ja tam expilem solo do 70 lvl'a a wy tu huncicie <lol>

@danio joker

do tego konta passy ma kilka osob pewnie napisal to frajer celestie ktory shakowal Royala

BTW. Royala nikt nie sellnal XLolu =P

Raks Ninja 01-12-2005 20:08

na tego tomba poszlismy bo nie bylo co innego do roboty a czy ty tam hunciles na 20 czy 70 lvlu to nas to gowno obchodzi, z czego mam ci nakrecic film zeby ci sie spodobal? moze "jak zarobic 100k w 5 godzin na tradzie"?

btw royal tak sie konczy jak sie gra na 3 czy ilu ownerach:)

...::Royal::... 01-12-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
na tego tomba poszlismy bo nie bylo co innego do roboty a czy ty tam hunciles na 20 czy 70 lvlu to nas to gowno obchodzi, z czego mam ci nakrecic film zeby ci sie spodobal? moze "jak zarobic 100k w 5 godzin na tradzie"?

btw royal tak sie konczy jak sie gra na 3 czy ilu ownerach:)

HuaUAuHuahuAhuahuA

Frajer jesteś jedak to że jesteś w takiej guild od*******a ci do główki. xD A po 1. 100k sie nie robi w 5h tylko w kilka sekund i niekoniecznie na trade ... HuahUahuHau

A to z tymi owenrami to co *******isz ze tylko 3?? Było nas całe osiedle frajerze :D Kiedys szlo z wami pogadac ale pozniej cos Stingowi od***alo ... No i tak sprzedalem tego chara i w dupie mam to co ktos nim bedzie robil.

Baja:
Ssij

Sting:
Co?

Baja:
Nie te okno

HuahUAhuaHAuha

Raks Ninja 01-12-2005 21:55

w kilka sekund to cie z serwa wy***ali

Sting ninja 02-12-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ...::Royal::...
HuaUAuHuahuAhuahuA

Frajer jesteś jedak to że jesteś w takiej guild od*******a ci do główki. xD A po 1. 100k sie nie robi w 5h tylko w kilka sekund i niekoniecznie na trade ... HuahUahuHau

A to z tymi owenrami to co *******isz ze tylko 3?? Było nas całe osiedle frajerze :D Kiedys szlo z wami pogadac ale pozniej cos Stingowi od***alo ... No i tak sprzedalem tego chara i w dupie mam to co ktos nim bedzie robil.

Baja:
Ssij

Sting:
Co?

Baja:
Nie te okno

HuahUAhuaHAuha

No i widzisz jak z siebie kretyna robiles? Moze ci skopiowac co mi pisales na gg? Prosze sting Isaris mnie hunci prosze zalatw to plx. Sting wez mi pomoz bo mnie rasel okradl plx plx
Przypomniec ci wiecej ***any cieciu?

Albo mi sie wydaje albo cie na rlu w dupe jada za cukierki ^

Raks Ninja 02-12-2005 14:36

@Sting

zapomniales o filmie ktory nakrecil gdzie widac jaki z niego mul jak ktos chce zobaczyc to msg^^

...::Royal::... 07-12-2005 20:10

Hahahaha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting ninja
No i widzisz jak z siebie kretyna robiles? Moze ci skopiowac co mi pisales na gg? Prosze sting Isaris mnie hunci prosze zalatw to plx. Sting wez mi pomoz bo mnie rasel okradl plx plx
Przypomniec ci wiecej ***any cieciu?

Albo mi sie wydaje albo cie na rlu w dupe jada za cukierki ^

Lol?? Konkret ściema

po 1 nie prosilem cie tylko pytalem czy da sie cos zrobic, po 2 ta ja nie padam jak nóób. moge ci przypomniec akcje miedzy dwarf bridge a venore stalem obok ciebie, dostales kilka sd i stales 3 sekundy w miejscu az w koncu ktos ci ***nal bolta i sd ^^ <smile>, po 3 nie przypominam sobie raks zebym na jakims filmie sie zlamil ale skoro taki bustry jestes to powiedz w jakim, po 4 to sting dajesz dupy za lyzke zupy ... <funny?>po 5 kiedys szlo was lubic ale teraz jestescie PA i frajerzy w ***
BTW. chyba cie ****a stary nie kocha!! rasel mi nic nie zrobil drutociagu ***any ... :)

*** wam w dupe

Cya ... :]

Ice'Draz 08-12-2005 14:54

omg kocham auree =d
film dobry
ok mozecie sie dalej klocic

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42.