![]() |
Server busy.
Dużo się nie naoglądam. To wszstko przez was! |
Mi zawsze wyskakuje: "Server busy." Lecz dzisiaj juź tam zaglądałem. Nawe spoxx zrobione. Gratki za pomysł :cup:
|
Server spox wszystko ok ale jak narazie albo sie tnie jak ch*j albo pisze "server busy." Ale myśle że to dobry pomysł
PS. Najbardziej mi sie podoba ten motyw z sprawdzeniem czy to twoje konto 8o WYROMBANY |
Ja też tam się nie dostanę :P
Ja też sie tam nie umiem dostać :p
Ale dzięki za podanie takiej stronki bo wkońcu będzie stronka na której sie będzie handlowało. Ja nazwałalem tamtą stronkę "Tibijskie Allegro" B) |
Nareszcie jakaś stronka do chandlowania :D
|
mi to tam wisi:p
ja tak czy tak nie jestem zainteresowany kupnem pacca:p ale mysle ze najlepszym sosobem byłoby kupowanie w sklepach kart jak do koma (sklepach z grami) tylko ze pewnie ludzie by hacki na to znlezli łatwo...
|
ta strona mytibia to najlepsza strona tibi jaka widzialem oczywiscie po tibi.pl :p fajnie nareszcie jakas stronka do handlowania bylem bardzo zdziwiony tymi golden helmetami myslalem ze jest tylko 1 w calej tibi a jednak babka ma je 4 8o
|
Najlepsza opcja to pay by call wtedy pacc bylby tanszy niz u tych kolesi na allegro :) mniej niz 90zl albo 30zl na miesiac dlatego polecam wszystkich wybrać tą opcje.
|
:)
Siemka stronka jest bardzo fajna ciekawa tylko niekturzy sobie zartuja :/
sprzedaje cos czego niema :/ i na odwrot i ceny sa zle ale ogulem: 9/10 za pomysl reszty nie komentuje :) |
ta strona ( MyTibia.com ) superowa... :P Tylko dlaczego soldier helmet jest tanszy od dark helmet o 150gp na forterze c X( hociaz rozni sie tlyko 1 armorem...
|
Czy mi się zdaje i mój angielski zwankuje czy wyniki ankiety dotyczące narodowości nie będą udostępniane?
|
świetna
Ta MY TIbia- świetna strona. Wpisałam sie już tam i dałam 2 oferty. Wielkie ułatwienie w "robieniu zakupów" :p
|
Cytuj:
|
rolnik co ty polonista jesteś :]
a tak wogule to ez przesady niekturzy mogo być poprostu dyslektycy :] |
Cytuj:
Hahaha. No przynajmniej duzo osob tak uważa... Wiem, ze moja polonistka ma troche dziwne usposobienie, ale ona utrzymuje, ze obie formy sa poprawne. No coz... @topic My tibia to rzeczewiscie fajan stronka, a jesli chodzi o voting to ja sie dostalam, nie mam pacc, 30 lvl i mi nie pozwolili glosowac ;( Milego dnia. |
dobrze jest...
bardzo dobra ta strona...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |