Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Crtl + R To Naprawde DziaŁa !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57240)

Hupe 30-11-2005 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jajcole
To zależy, jak kto to interpretuje.

SCREENY I FILMY są dowodem, ale:

muszą mieć one powiązanie z accountem gracza, np.

- link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie.

- zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com.

To chyba na tyle, pozdrawiam.

Nie mozna umieszczac linków do filmów/screenów na tibia.com, ponieważ sa one traktowane jako reklama servera hostujacego...
A screeny i filmy na 90% nie sa dowodem. Mozna zrobic doskonaly fake screena, przez co staje sie on malo wiarygodnym zródlem, a faki filmów tez zaczynaja juz powstawac.

Jajcole 30-11-2005 16:00

Cytuj:

Nie mozna umieszczac linków do filmów/screenów na tibia.com, ponieważ sa one traktowane jako reklama servera hostujacego...
wiem, wiem, wiem. nie musisz mi tego uświadamiać. zasady się zmieniły, w życie weszły nowe.

Cytuj:

A screeny i filmy na 90% nie sa dowodem. Mozna zrobic doskonaly fake screena, przez co staje sie on malo wiarygodnym zródlem, a faki filmów tez zaczynaja juz powstawac
A ty uważasz, że Gamemaster da się nabrać na nawet doskonały fake screena? Są dowodem, pogadaj z Senior Tutorem / Gamemasterem / kimś z Customer Support i dopiero się wypowiadaj.

Knopers 30-11-2005 16:14

Brawo , gadasz o raportowaniu sam lighthacka uzywasz
Edit@: sry nie przeczytałem uważenie , ale...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yero
Pewnego razu szłem sobie potrenowac moim palkiem do troll caves in ab'dedriel ; ) i zobaczyłem auto-bottera który łaził imi wybijał wszystkie potfory nieodzywał się do mnie. więc se zreportowałem go po około 10 minut i pacze

Ja tu widzę poprawną polszyznę "szłem" "potfory" "pacze" -.-

ogorek 30-11-2005 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jajcole
To zależy, jak kto to interpretuje.

SCREENY I FILMY są dowodem, ale:

muszą mieć one powiązanie z accountem gracza, np.

- link do photobucketa, katalogu, strony, w którym jest zdjęcie z lighthackiem. link musi być zamieszczony, np. na forum, w commencie.

- zamieszczenie przez gracza, który jest winny danego filmu lub screena na forum.tibia.com.

To chyba na tyle, pozdrawiam.

racja... tak wiec gracz XXX niewiele moze zrobic graczowi YYY, wiem ze moze to sie wydaje niektorym dziwne ale podrobienie screena to nie problem, zlamanie kodu TibiCam to tez nie problem tylko 'kwestia czasu' dla kogos kto sie zna na rzeczy, dla tego GM nie moga traktowac tego jako dowod, no chyba, ze tak jak to Jajcole powiedzial, ktos sam sie 'wkopie'.

Rudzioz 22-12-2005 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knopers
Brawo , gadasz o raportowaniu sam lighthacka uzywasz
Edit@: sry nie przeczytałem uważenie , ale...

Ja tu widzę poprawną polszyznę "szłem" "potfory" "pacze" -.-

Ta polszczyzna naprawde niezła

Sir Emilio 22-12-2005 21:43

O Jezuuu!!!! Normalnie zaraz zdejme gacie i zaczne walić konia... Zobaczyłeś GM'a AAAAAA

Moto 22-12-2005 21:56

Gratuluje, nastepnym razem badz bardziej ostrozniejszyw rl zyciu :D

Lass 23-12-2005 08:30

Aff, jak obczaisz nicki GMów którzy na danym świecie najczęściej są online, reportowanie jest łatwe... (np. na Galanie - GM Dazetih Galana) klikamy ctrl+o i wpisujemy nick GMa, jeśli jest online - ctrl+r i reportujemy, jeśli nie - czekamy aż będzie ^^

Sefihi 23-12-2005 09:07

J. Polski

Mala poprawka z polaka 8o
szlem =szedłem
potfory=potwory
pacze=patrze

Zaraportowales, ma bana ale zeby robic temat i sie wysmetniac...

Suzuki Man 23-12-2005 09:47

Taa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantar
no raportowanie to normalka... niewidze powodu zeby az tak sie GM'em
podniecac ;)

Racja :] Ja kilka razy widziałem GM-a z 3 razy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05.