![]() |
Spoko ss'y. Gratz za****** lootu :D
--------- ( Jestem uczniem !!! :D 8) :)) :] ;) 8o ) Wulkan of the druid -> Julera -> Carlin -> Lvl 17 (i rosnie) -> 19/20 ( i rosna) |
super ssy :))))) GRATZZZ
|
Poprostu zaj***te ss-y w zyciu takich nie widzialem :]
Grats lotu na prawde bardzo mi sie podobaja. |
no, quescik prosty :D
najgorsze były warlocki, jak przypadkiem wpadly 2 naraz i walily gdzie popadnie, np. w magow :P. Wczesniej na warlockach z full many i full hp zostalo mi 0 many i 200 hp :P banshee tez byly troche wkurzajace, bo uciekaja patafiany na yellow hp (rozumiem - na red, ale nie jak maja jeszcze pół hp -.-) a quest loot room przereklamowany, walnalem sobie ue, ale wlasciwie nawet nie wiem w co :D |
Super. Kiedys ogladalem filmik z tego questa ale gosciu pod koniec wylaczyl :( Gratz for team :]
|
\.../>.<\.../
Powiem krótko zajefajne screeny ;)
|
Wywaliste ss-y 8) spoko luzik ogólnie :]
|
no...
Wywaliste te screeny :D Big gratz za loot z quest itd :D
|
spoko ss'y. gratz lootu :))
|
Zazdroszcze wam ;)
SSY SĄ WYPIERDOLLOOONEEE W KOSMOS :). Zróbcie jescze jakieś questy plzz ;) |
super foty !!! za**** loot tes ztak chce ::D:D: 8o
|
Wielki GRATZ dla calej ekipy! swietne ss! oby tak dalej
|
No no, calkiem fajne screeny a jeszcze lepszy loot.
Od ktorego lvlu morzna pójsc na banschee quest ? Nova - Vilejuw :miecz: - sorc - 22 lvl - 38 mlvl |
Some Action. -.o
http://img34.photobucket.com/albums/...Banshee/11.jpg |
8o 8o 8o 8o 8o Fuck ja bym nawet GS a nie przerzył :)
|
omg zajebisty loot
ten m lvl ma jakies wymagania? naczy od którego jest lvl dostepny? |
Super ss-y 8o .Loot tez a co zrobiliscie z bohami sprzedaliscie??Bo ja bym tak zrobil 8)
|
gratz gratz ^_^
|
gratz...dawno nie widziałem takich fajnych ss-ów...jeszcze raz gratz...:)
|
@de@th
Wymagania lvlowe już pisałem, proszę czytać posty :] @Zamor1 Wszyscy obecni BoHy już mieli wcześniej, więc ci co mogli, questowe bohy sprzedali, ci co nie sprzedali, proboją sprzedać ;] Ja jestem w trakcie dogadywania transweru za 50bps of uh :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |