![]() |
Cytuj:
Re: Michalinqyy Nie cytuje sie zdjęć, to tak na przyszłość. |
zaje****y fake 10/10 more plx
|
Fajne:P:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D
Fajne fake i te domki rób inne ten ci wyszedl!! :evul:
Oto kruliczek skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomugl ci zawladnac swiatem (\_/) (O.o) (> <) Śmieszny nick: Harry komnata cyganów. Tylko noob to wymyślił!! |
Fajne ja daje 10/10 :) To z tym i pojechał leczyć gardło do Rabki mnie uśmieszyło
|
No nie czepiajcie się tak ;) .Dla mnie bardzo fajny i śmieszny fake.Gratz za wykonanie :)
|
Nie jest mi dane ocenianie cudzych prac , lecz mi się bardzo ona podoba :) Bardzo nietypowe Fake'i, oczywiście odzwierciedlające bajkę z dzieciństwa w 100 % :D
|
wielkie thx
dzięki wszystkim za komenty rzeczywiscie moze wydawac sie ze robilam to na map editorze ale jednak nie postarałam sie i prosze :cup: warto bylo poswiecic ten czas ktory to robilam
jeszcze raz wielkie dzieks :] |
spox ;P Rób dalej ;)
|
Nice..
Fajne nawet,bardzo
@Można by z tego zrobić story....(ja podczas pisania posta wymyśliłem dalszą część ;) ) @Michalinqyy Napiosałeń takie coś :Bardzo pięknie to zrobiłeś! ... Your Rulezz! Więc tak nie your bo your to znazcy twoje :/ -twoje Ruzell Może - Your Fake Rulezz-o to brzmi sensowine I NIECYTUJEMY ZDJĘĆ wykasuj bo punkciki dostaniesz.... Fake naprawde CooL.. |
Blee!
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Fajne!
Bardzo fajne tylko 2 male "ale" czemu na ostatnim obrazku nie widac pasków życia świnek i czemu domki swinki 3 i swinki 2 nie mają jednej ściany na każdym obrazku więc wykonanie 7/10 pomysł 10/10!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |