![]() |
Heh mam nadzieje ze usunol soule (moj druidek placze), albo chociaz ceny runek zmienią (knight placze), albo zrobia ghula na rooku dostepnego (bo narazie rookstayer placze).
|
Jestem ciekawy na jakiej zasadze benda dzialac te różdzki ... czy 1 hit zabierze zawsze 10 many czy jak ? poczekamy zobaczymy ... ;]
|
Heh ja czekam tylko na nowe grafy bo te wandy palkom i knightom chyba nic nie dadza no i moze jeszcze zwiekszona regeneracje many by dali palkom :P
Czekam :D |
:(
ale dolina ja pisalem test na tutora i oblalem jedno pytanie a tak to bym se pogral na tym buu:(
|
No ciekaw jestem co z tymi rozdzkami ;> Mialem mala przerwe od tibii, ale po tym co przeczytalem postanowilem zrobic sobie druida ;] Fast update ! Szybciej ! Dawajcie ss'y ;]
|
Czekam!!
Siema all ja mysle ze outfity by tez mogli dac ale update bedzie fajny tylko ze ja knight ale moze jakis nowy czar dla knighta zobaczymy niemoge sie doczekac :)
|
Ciekawią mnie te manasy - a jeszcze bardziej to co zrobią z Life ringami i ROHem
Ps : czekamy SSy z testa :p |
mam pytanko czy beda tez nowe servery ??
|
czekam na ssy z testa. MUSZĄ BYĆ NOWE ŚWIATY! :D :D
|
Huhuhuhu :]
czekamy na ssy :D !!! |
Hehe Dabek lubie cie :P Position: Senior Tutor
Cytuj:
Więc bedą scriny... Ps; mam pytanie... Jak jest już sie tutorem to jest opcja zostań Senior Tutor czy coś takiego?? |
:)
Ładnie sie zapowiada :)
|
no ciekawe ciekawe dwa test serwery w przeciągu miesiąca cipsoft ostro pogrywa. CIekawe jakie zmiany przyniesie ten UP co bedzie złe a co sie stanie gorsze.
|
Myślę, że update będzie 6 grudnia na Mikołaja :). Bardzo się cieszę, że będą te różdżki, bo mam druida :).
|
ja takze czekam na ss'y ciekawe jakie silne beda nowe rozdzki?? :D hehe...
mam nadzieje ze ten mlvl nie bedzie az tak wolno lecial... |
nad morzem byłem :] " ja tylko chce NOWY SERVER "
|
no to robie zapas runek bo obilo mi sie o uszy ze uhy beda mozliwe do robienia od 20lvl tak wiec cena skoczy pewnie do 3,5k :) ale znowu jezeli mana fluidy beda dawaly wiecej many i sie bedzie szybciej regenerowala to runy beda robione szybciej ale wtedy z soulami nie bedzie do wyrobienia... a jak podniosa cene mana fluidow albo ilosc many na runy... bedzie ciekawie XD
|
Cytuj:
ps.... Logiczne ze kazdy czeka na ss'y ale nie nie postujcie ciagle ze CZEKAM NA SCREENy... AVE |
Albo mi sie wydaje albo cipy bardziej sie sprezyli, wydawalo mi sie ze dlugo jeszcze bedziemy czekac na update ale widac ze ludzie tam u gory lubia nas zaskakiwac :) miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez kikow i lagow i nie dojda nowe swiaty bo wydaje mi sie ze jest ich wystarczajaco , wiekrza ilosc spowodowala by lagi ktore i tak niektorzy maja X(
---------------- Yours Kumek |
Ciekawe co CipSoft znów wymysli, co znowu zostanie s*******one krotko mowiac.
A co do ssów z testa. Na oficjalnych fanowskich stronach CipSoft nie macie czego szukać. Ssy z prywatnego testa są oficjalnie zabronione, a ludzie którzy je udostępniają są mocno karani. Dlatego zaglądajcie na unofficiale ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |