![]() |
...
Cytuj:
Are you śmieszny?:> S****iel padł. Wszyscy się dziwią że ani razu wcześniej nie padł - proste, kto go dogoni? |
Szczerze gratuluje MI, bo może wkońcu zapanuje spokój na Aurea. Fakt ja już tam nie gram, ale to dobryserwer był :)
Pozdro |
Je Je
Liam 2 x Padl jeje Hail Mi Fuck Aftermath ! ! ! Sting mozesz mi ssac pale :baby:
Sting ,Raks ,Endino,itp. (Polacy) Konfidenci :baby: ! ! ! Oprocz Butibofa Hail Polska Hail Murder Inc Hail Aurea !! |
Cytuj:
BTW. Mi tez mozesz ssać Sting ... Frajerzy liżą, ssią i takie rzeczy xD Hail MI Hail Poland =) (danio joker - baja, royal - danio) |
MA ktoś drugi film jak Liam pada od Jerolka?
|
Sting wiesz co, ssij ; D
|
Nareszcie udało się ubić Liama~~
GZ MI Hail! |
@Royal
juz zapomniales jak ty lizales dupke?:> moze mam ci to przypomniec bo twoj film caly czas mam |
Royal od zawsze był noobem.
Raks pamiętaj tylko ty jesteś z tej zdurniowaciałej rodziny spoko. Chociaż PA z Ciebie nie od parady. Macie ten 2 film z KOLEJNEJ śmierci Liama? |
|
Dokładnie dzięki za podsunięcie linku. :)
|
Wiesz co Sting! Smierdzisz!! Lepiej bys sie do murders przylaczyl. Przynajmniej by cie zdrajco nie nazywano!! Tak samo Raks. Zamiast pomogac swojim to jakims smierdzącym swe! Chociarz przyznam ze nie wszyscy smierdzo xD. Niektorzy nawet spoko są(ale taki sie trafia 1 na 100)
HAIL POLAND HAIL MURDERS INC. Btw Racja Raks jest jedyny normalny z tej gildi!! Więc moze bys swojim pomogł?? |
Jeżdże polzka nie zginemła kiedy my rzyjemy!!!111111111111111
Polaki zabijom fszystkih szfeduw!!!1111 zemscimy siem za potop szfedzki!!1111111 A potem się dziwią, że Polacy rasisci -.- |
To tak dla jaj czy nie specjalnie? :>
|
Gratz! Nic tylko gratulować za zabicie go, koleś ma naprawde dobre pvp a ludzie z aurery sie o tym niejednokrotnie przekonali ;P
Btw... Ludzie co wy pieprzycie, że on ma macro ?! Jeśli ktoś ma dobre pvp i szybko strzela to znaczy że macro?... Puknijcie sie w głowy zanim gadaćie "macro, macro, macro..." |
Nawet mi nie chrzań kolego, że on nie miał macro. Omg to naprawde musi miec fast handa.
Ofc totalna amatorszczyzna nie znasz sie to nie pisz. |
Pewnie kazdy walczacy w oby dwoch gildiach ma macro bo kazda gildia chce wygrac. Ale na tym filmiku nie widac u nikogo macro poniewaz tam gdzie na liamie byly chmurki to on chcial dac czar exani hur down zeby zejsc na dol i zwiac ale wczesniej nie pomyslal i mane stracil na 2 UE. Dlatego na filmiku napisane bylo Noo! My mana. Wiec teraz moze juz zajarzyliscie o co chodzi :P
|
A myslisz ze Liam nie miał bota ?
|
Rox
Filmik Wypas jak niewiem , ciesze sie ze Liam padł ale bota miał wiadomo pedal :)) Mam sprawe podajcie tytuł tej piosenki pls pls pls...
|
Jimmy Soul - If You Wanna Be Happy
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |