Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Most w Rookgaard (dla facc) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57501)

Poprostu Pitbul 25-05-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sam Fisher
Ale o co ci chodzi?

Gość chciał nabić posta...

Kropeczek14 26-05-2006 17:06

Zal

Ja tu se ide na mino a tu koles pociska z 1 lvl jak to mozliwe:)

Milan ognia 26-05-2006 17:36

Eh...

A co? Nie ma przyklejonego tematu? Przeszedł tunelem. Proste.:D

Edit: Poprostu Pitbul - Po co odświeżyłeś ten temat? To było *sprytne*.

Kropeczek14 27-05-2006 13:39

ahh ... masz racje zal pokonsal 1 lvl

no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...B)

Jojunifu 27-05-2006 18:01

Wierza niedaleko Deserta

lol nie tu to miałem napisać :P Sorx :D

Hakuoh 27-05-2006 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kropeczek14
no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...B)

Po pierwsze: jest to niemożliwe
Po drugie: jeśli możliwe to nic jak tylko gościu skillował (powodzenia) na zwierzętach które nie dają expa, lub używał spirów.

Kropeczek14 28-05-2006 15:18

....

no jezeli ile to musial skillowac ~~*

Ja Mam rookstayera na servie Dolera 14 lvl skill na distans 21/24
:]

Avatex 28-05-2006 15:58

Ludzie troche szacunku dla kobiety....

Podraz. 28-05-2006 23:53

Cytuj:

Most w Rookgaard (dla facc)

--------------------------------------------------------------------------------

Dzisiaj próbowalam wyjsc z miasta swoim palkiem.
To na rooku sa paladyni?
Cytuj:

Weszlam na most, poszlam pare krokow i cofnelo mnie tak jak na moscie dla PACC. Mozna wiedziec dlaczego?
Bo masz 1 lvl. Temat do zamkniecia.
Cytuj:

Masz 2lvl?
Jeśli tak to możliwe że jakieś nooby robią sobie żarty.
A niby jak sobie zarty robia?
Cytuj:

Ona chciała powiedzieć przyszłym pallkiem.
A co innych obchodzi co ona "chciala" powiedziec?
Cytuj:

Można równierz wyjśc na 1 lvl z miasta ale trzeba pokonać dość długą i jak dla 1 lvl trudną drogę.
Zalezy jaki masz eq. Ja jak sobie biore eq z rookstayera to jest to dla mnie bulka z bananem.
Cytuj:

Ja tu se ide na mino a tu koles pociska z 1 lvl jak to mozliwe
Normalnie. Wyszedl z miasta tunelem podziemnym.
Cytuj:

no ale jak on walil mino po 10/15 hity ,a 1 lvl mial ...
Zaden problem wziac sobie katane z innego chara albo luk lub speary.
Cytuj:

Po pierwsze: jest to niemożliwe
1 lvl ze skillami 10/10 moze zrobic z katany max hita za 24 wiec nie pisz glupot.
Oto dowod:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibian Library
Your Maximum Melee Damage: 24

Cytuj:

Po drugie: jeśli możliwe to nic jak tylko gościu skillował (powodzenia) na zwierzętach które nie dają expa, lub używał spirów.
Nieprawda. Bez zadnego skillowania z katany mozna walnac max za 24 na 1 lvlu. Wyzej masz dowod.
Cytuj:

no jezeli ile to musial skillowac ~~*
Musial skilowac az 0 sekund.
Cytuj:

Ja Mam rookstayera na servie Dolera 14 lvl skill na distans 21/24
To ty masz dwa skile dista?

Mastadi, little meteorite 29-05-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podraz.
A niby jak sobie zarty robia?

Rzucają tam na te "teleporty" na mostku jakiś przedmiot kiedy ktoś przechodzi, i teleportuje przedmiot i jego.

Baroon 29-05-2006 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PawieOczko
temat do zamknięcia (a tak w nawiasie nie którzy powinni poszukać znaczenia wyrazu Noob)

W słowniku niema takiego czegos jak noobczyli to ze slowo noob nieistnieje ktos se je wymyslil :P:P

Podraz. 29-05-2006 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baroon
W słowniku niema takiego czegos jak noobczyli to ze slowo noob nieistnieje ktos se je wymyslil :P:P

Kazde slowo ktos kiedys wymyslil. Tyle tylko ze jedno slowo zostalo wymyslone wczesniej a inne pozniej. Nie ma w slowniku? Prosze bardzo

Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobe niedoświadczoną, początkującą. Ma raczej negatywna wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu między innymi na Battle.necie (podczas gry w Warcraft III). Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna i w raczej innym "zestawie" gier (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia):

Noob - jest to gracz natrętny, nudzący lub oszust, który kłamie, próbuje ośmieszyć swojego rywala, kradnie czy jakimkolwiek innym sposobem przeszkadza normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzieło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach sieciowych typu Tibia, Mu Online, Counter Strike, czy też Star Wars Galaxies.

Noob - może też oznaczać osobę zadającą bardzo głupie pytania podczas gier w gry internetowe jak np. gdzie jest konsolka do wklepywania cheatów, jak się hackuje itp.

Grimer 01-01-2009 22:27

masz maly lvl

Ameriov 01-01-2009 22:36

Cześć. Mieszkam w Polsce. Jest rok 2009. A Ty przespałeś 2,5 roku jak rozumiem? Jeszcze, żeby nie dostał odpowiedzi, to bym Ci wybaczył częściowo.
(temat zgłoszony do zamknięcia, nie piszcie więcej)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12.