![]() |
;/
Tak apropo lowize niedacie zabic bo nia gra Religa (najlepsze pvp w unitahc) bo Religa ma bana a Lowize to jego rl Dziewczyna wiec watpie ze dacie rade ale widze ze filmiki sa wmiare dobre xD
|
Lol, Religa ma najleprze pvp z Unitu? Nie wiem po co piszesz tu bzdury ale powiem tyle ze najleprze pvp z unitu ma Vateriel, Wayne Silver i Vazz. A z Kazadum i Freedom? Jakos widzialem 2 najodwazniejszych czyli Heracles~i Mastah Dadi. Chociaz dobrze wiedziec ze Lowize gra Religa, ale religa ten co teraz jest to new owner zacznijmy od tego....
|
Lepiej przyjrzyjcie sie zachowaniu zape jak mnie lala... mozna wyroznic 3 sytuacje, gdzie widac, ze to noob jakich malo i jedyne co potrafi to exp exp exp nieprzespane noce po ulicach chodze muhahaha xd
|
;/
Ale oto mi chodzi ze jeden z najlepszych z unitow -.-
A pozatym z Kazadum i Fredeom to wiem ze MAstah Dadi i Heracles~ sa najodwazniejsi bo z bylem kiedys providerem Mastah Dadiego i jak go widze to zawsze znim gadam ale jak widac moja postac troche z***ali ale mam inna xD |
Widzialem w akcji wielu o wiele lepszych unitow.
|
Elo JA tesz Z titani dobrze wam idze ... fajne filmy itd.. jak chcecie zagadajcie w sprawie nowego serva tesz sie przenosze
:) |
No Braciszku:P Bardzo ladnie ale wiem ze stac cie na wiecej :)
New nalezy do nas ale pamietaj ze duzo noobkow pujdzie tez z celesty i jak zaczna krasc loota to ja nie wytrzymam zbyt dlugo bez uzycia Sd;Pa poinformuje po killnieciu(wiesz oco chodzi:)) Powinniscie od siebie wymagac, nawet gdyby inni od was nie wymagali - JP II Tak wiec karc ich wiecej :D |
:p
DObre FilMikI :) polecam
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |