![]() |
zeczywiscie zglos to moze cos dostaniesz :)
|
Wy dalej tego nie rozumiecie... .ten bug powodował po części moj komp, w większej części moje podłączenie do netu no i mała skłonność Tibii do tworeznia takich bugów :P
To nie jest wina programisty... ten bóg powstał ponieważ pakiet przychodzący sfiksował i mój komp błednie odczytał dane i zamiast stworzyć to co powinien czyli grafike teką jak wokół buga nic nie stworzył... a wieie co się dzieje jak nic niema? widać to co jest pod spodem :P Ale tak pozatym to poczekajcie aż coś innego zobacze ^^ kiedyś to ubiekałem bo crna kratka się zrobiła(nie wczytało grafiki również ale pod spodem nic nie było więc ciemność) i kolo szedł na nią 8o wiecie co by się stało gdyy na nią wsedł? error Tibii X( A dala niekumatych dodam że tej czarnej kratki na którą koleś omal nie wszedł NIE WIDZIAŁ to był bug tylko u mnie |
o lol miałem tak samo !!! widziałem jak huntuje jakaś kolesiuwa ;)
|
nice zglos do cipów
|
Mialem cos podobnego, tylko ze kratka pokazywala co sie dzialo obok mnie. :P Kiedy na ta kratke wszedlem, wywalilo mi bug 'blablabla container blablabla'. ;)
|
To chyba jakas transformacja z buga do humana hyhy.
Nova - ab'dendriel - Vilejuw :miecz: - sorc - 22 lvl - 38 mlvl |
hrhr...
Czemu uznajecie to za buga? Ja bym to nazwal tak: Odkryłem magiczne lustro z którego widać kto jest na dole!... Thx za komentarz... Pózdrawiam!~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |