![]() |
Cytuj:
idziesz sobie i nagle sd leci??????????????? WOW i to jeszcze w 9 lvla =P pokazcie mi jak wali za ekranu plx!!! nie dawajcie ss jak dostaje ktos sd od liama a liama nie ma na ekranie bo do tego bot nie potrzebny |
ta 4 miala hacka poniewaz 1 z nich sciagnol bota z keylogerem i dal go innym i nie *******cie ze to nie prawda bo sprzedal was wlasnie 1 z czlonkow Mi.
|
@Slait
mnie sie nie pytaj bo to oni zaczeli i oni walcza przeciwko polakom AFTERMATH CHEATERS!!! AFTERMARTH HACKED MI!!! MI DONT CHEAT!!! MI FIGHTING FOR BETTER AUERA!!! MI ARENT PA!!! |
Cytuj:
|
Cats mial hacka ale wczesniej : )
|
Cytuj:
Joix~ i Fast~ Byli kiedys w dawnijeszym Riders of Morag ale odeszli bo RoM zabil Deesana kupla Fasta i Joixa i to od tego sie zaczelo a nie od wyzawnia tak czytalem a pozatym chyba w Murders jest wiecej polakow :D lece |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Endino Tak MI jest zle :( Bardzo zle cius cius -,.- Jedyna osoba ktora jest cos warta w Aftermath to Xuzav i moi ulubiency Reks i String :p
@Raks Pozdrow Stinka i popros zeby wrzucil ten swoj odjazdowy koment o ninjach ;d @Slait To nie jest wojna pol-swe bo takie podejscie jest nazwane rasizmem. |
Ja wiem kto zasluzyl na hacka ale nie bende pisal bo dostane hunta :( mam to na screenie doswiadczynlem to na wlasnej osobie ;)
|
Chcialbym zeby murders się rozpadlo jednak..caly czas bylem w bledzie to nei aftermath jest zle tylko murders dzis sie przkonalem jakie są to fałszywe "swinie" n/c ... Murders rozpadnij sie plx !!!
|
Czemu wszyscy uzwazacie ze MI jest lepsze od After? Wogule nie chce byc hight levelem bo widze ze duze levele zabijaja sie jak psy
cale stada na jednego :/ cheaty i aimboty ? ee tego nie ladnie bo to nie fer wobec innych graczy ale ogolnie na wojnie wszystkie chwyty dozwolone poza tym szkoda mi Joixaziego bo takie mial fajne Decoracje w ogrodku jak sie czary szlo kupywac na Edron :/ |
Ech... Ja tam nie wiem po co te wojny... Nie lepiej sie pogodzić i isć zabijać orshabale żeby Aurea była RULEZ???
Ja tam sie do tej wojny nie mieszam bo nie chce miec hunta. |
Ja to widzę tak:
Po obu stronach są fajni ludzie z którymi można swobodnie pogadać, więc nie można powiedzieć że Mi jest złe/Aftermath jest złe. Nie obwiniajcie gildii za to co robi jedna osoba. Poza tym wszyscy używają czitów, aimbotów, makr, TBI, MC, sharują, kradną, hackują, PAują i wogóle, wiemy to, nie ma potrzeby znowu o tym pisać. Co do aktualnego hacka, czytać wyżej, ale różnica jest taka, że: a) ludzie z Aftermath wykazują śladowe ilości inteligencji i ściągają odpowiednie boty/inne shity, lub b) MI miało pecha, Aftermath jeszcze nie I nie mówcie mi że MI/Am nie używa cheatów... w końcu niewinny się nie broni, nie? |
Cytuj:
@Lukasz789 Ty tez nie chcesz miec nic wspolnego z ta wojna? Aurea RULEZZZ jedynie na Valorii wiecej wojen bylo :D:D @Slait Jesli nie chcesz pokazac tego screena tutaj wyslij mi go na PW :) - ja z niego zrobie uzytek :p Poza tym mowiac ze masz dowod od razu budzisz podejrzenia. @Cadonis To nie jest tak ze niewinny sie nie broni ... Bo nikt nie lubi jak sie o nim pisze w taki czy owaki sposob ;d |
Nie bende dawal Screena bo puzniej moze byc hunted ale podaj mi swoje GG ;)
A tak wogule to ja jakos nie widzalem ze Muresrs Inc pekowali kogos no reason ... |
Wyslalem Ci na PW ...
|
@Endino
I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ... Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:| Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/ Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD |
Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46. |