![]() |
Cytuj:
|
Filmik makabryczny, żałosny, nudnawy, prymitywny, prostacki
Z tego "filmiku" nadawało by sie jakieś 18sec do normalnego wmv, ale oczywiście do filmiku wmv jest potrzebne wiecej scen ;) Makabra! Autor tych cało nocnych wypocin nie może mieć więcej niż 12lat i jak wywnioskowałem z treści to kumpel z rl Lindlaya, koleszka z ławki? ;) |
fajny tylko szkoda ze ktotki :(
|
Cytuj:
Muzyka, techno, to może być, ale to w skrajnym przypadku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I bez bezpodstawynych obelg, to swiadczy o Tobie ;) Dodam tylko ze jest juz filmik o wyczynach mojej super extra Gildii ;)(by Shyan Aurelius) A kazdy wie dlaczego EZ "przegrala" Wojne mozna wygrac na dwa sposoby... Walką lub haczeniem, dpft wygrala za pomoca tej 2 opcji, zalosne ;) I dpft nie moze niestety zrobic filmiku o swojej wielkiej wygranej, co tam pokarza? Jak rookuja Valais'a, Geddarm'a i Rhargar'a ? |
Osobiscie filmik mi sie nie podoba ;/ Moze i sa 2 ladne fragi ale troche dziwne robic z tego wmv. Bardzo rozsmieszyl mnie poczatkawy napis :)
|
Cytuj:
Hmm a co do tego że Żólwie wygrały wojne to nie ich wina że paru 'Wspaniały" graczy z tamtej Gildii sami się zrokowali bez pomocy Hackerów ;]] Jest woogule ktoś inny niż ten Shayan? cały czas tylko on....plx nie dziwie się czemu przegraliście wojne..... |
Cytuj:
Tak racja hackerzy wygrali wojne... wielkie GZ za sposob zwyciestwa X( Poza tym arcania przoduje w serverach z najwyzszym PA dzieki temu ze turtle wygrali wojne 8o oby tak dalej chlopaki ;] |
Wracąj do filmu (bo po to chyba jest ten topik)
Strasznie sie tnie ;x, zmniejsz rozdzielczosc jak nagrywasz film ;]. Nie mozna tego nazwa filmem ;) hmmm najpierw nagraj sporo fajnych akcji, pozniej zrob film B) Peace ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |