Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mikołajowe życzenia! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57743)

>LukiZiom< 04-12-2005 21:06

hehe...

fajnie wszystkim zycze wesolych swiat!!
a tak w ogole to gdzie mozna spotkac swietego mikolaja w tibi??8o

Rezidew 04-12-2005 21:08

dozo zdrowia, szczescie i pomyslnosci a szczegolnie sexu w przyszlosci dla all tibijczykow ;D

@Down. Niejestem zboczony.... Tylko mialo byc troche smiesznie :P

Drakon Pierwszy 04-12-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezidew
dozo zdrowia, szczescie i pomyslnosci a szczegolnie sexu w przyszlosci dla all tibijczykow ;D

widze ze kolega troche zboczony -.-
dzięx tibia.pl squad i nawzajem
aej to gdzie ten mikolaj bedzie w koncu :D

Blood Angel 04-12-2005 21:12

POzdrooowienia^_^

wszystkiego naj naj naj dla calego team'a tibia.pl i wszystkich user'ów tego forum^_^ obyscie w tibi pod choinke dostali wszyscy po MPA

Tarlos 04-12-2005 21:13

Poczekaj, poszukaj a znajdziesz :)

Przemo(C) 04-12-2005 21:14

Co tu dużo mówić.....życze bardzo duzo gp , mało deadów i oczywiscie ...
pacca pod choinkę 8o

Flash_Radzio 04-12-2005 21:14

Nazwajem. And the happy new year!!! :) fajnie że jesteście :)

@Drakon Pierwszy:
a to źle?? chłopak przebojowy :)

Exodus 04-12-2005 21:15

Odpowiedż do wielu :

Mikołaj prawdopodbnie będzie w każdym mieście jak w tamtym roku . np w Ab był tam gdzie się loota sprzedaje . No i może będzie taki Mikołaj co czasem jest z nieco lepszym prezentem ale jego bedzie trzeba lepiej poszukać B)

Rabanbar 04-12-2005 21:19

Wzajemnie!

Pan Walek 04-12-2005 21:20

ze w kazdym miescie to wiem ale ze jakis chodzacy co daje lepsze prezenty to nieslyszalem (mozesz cos wiecej np. gdzie byl rok temu) :confused:

Oleczek 04-12-2005 21:21

Wesolych swiat... Caly team Tibia.pl

Pozdro

Gollumek 04-12-2005 21:21

Życzenia dla Tibia.pl team :) i pozdro dla użytkowników Forum. ;)

Lord Galaktus 04-12-2005 21:25

Wszystkiego Najlepszego :D

Spoko!!!!
Wszystkiego najlepszego dla tibi pl :cup:
Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj Mikołaj
Jaki prezent dostaniemy??? :D 8o

sisza 04-12-2005 21:25

życe :P

też życze wszytskiego najleprzego;) a co do mikołaja to będzie jak rok temu w wszystkich miastach i będzie dłużej niż 1 dzień

Mar'kos 04-12-2005 21:30

Dzieki i nawzajem :* :)

Lord Sozeron 04-12-2005 21:30

Też się przyłącze do życzeń i życze wszystki wszystkiego najlepszego :)

Teravista 04-12-2005 21:32

Wszytskiego najlepszego całemu "zarządowi" Tibia.pl :balwanek: a teraz wiecie za te życzonka to juz mi tu Pacca kupowac :P to oczywiście żart:D Mnie rok temu 6 grudnia w domu nie bylo i nie dostałem prezentu od mikołaja ale w tym roku musze dostać bo grzeczny byłem xD a czy da sie tak zrobic ze każdą postacią iśc do mikołaja po prezent ?? XD

Rax Droxien 04-12-2005 21:36

Wesolych Swiat

Wesolych Swiat zycze!! Niezly Fake z tym mikolajem :) Dlamnie Bomba B) JESCZE RAZ WESOLYCH SWIAT I DOBRYCH PREZENTOW MI CHYBA PACC SIE SZYKUJE :]

Zala Milis 04-12-2005 21:39

ja wam drogi teamie Tibia.pl zycze duuuuuzo fanow i przelewow "na rozwoj strony" :P

Frezer 04-12-2005 21:43

Mikołaj

Gdzie jest św.Mkołaj ja chce prezent
Wszystkiego najlepszego całym time tibia.pl i wszystkim użytkownikom i innym
Pozdro dla wszystkich

(Gdzie jes mikołaj muwcie na gg 8262697 B) 8o CHCE DO MIKOŁAJA 8o )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.