![]() |
Ulabuga olaboga... o ja pierrrrnicze... chłopaki zaj****ste
Życze powodzenia przy pracy |
No to odpowiadam :)
@Shinjix HAh efekty =D zobaczymy ;D Napisałem ze bedzie na skale swiatowa wiec gowna nie bedzie. Jak robic cos to robić porządnie. @NORMALY OBYWATEL RP 900$=2250zł (900$ = tydzien pracy dla 17-sto latka:)) @Neaniver Będzie i zipem i rarem, w .mov i .avi @Lemef Myśleliśmy o tym ale ze australia jest tak daleko od swiata rzeczywistego ze raczej niemcom nie chcialo by sie ruszac tutaj dupy :D Damy notke na koncu ;) @Eileen Lista: 1.3D Studio Max 8 2.Lightwave 3.Adobe Premier 4.XSI 5.DVD Hollywood 6.Kalkulator i saper w wolnych chwilach:) Model prosty taki jak powiedzmy zwykly czlowiek to jakies 2,5h @Avager Zauważylem :> Poprawimy |
Coooo?? 2250zł?:D To wole jechac na tydzien do austarli i se przywiesc kase do polski. Kutwa tam to jest zycie:) Tak btw. to na czym zarabiacie "wy 17-latkowie"??:D
|
Powiedzmy ze pracuje sobie 30h w tygodniu w kawriarence
jak na cafejke to lipna kasa 18$/h czyli jakies 45zl na godzine ;D 30h=540$-1350zł :D |
lipna :D ?
To wiesz, tyle zarabiają niektórzy bardzo szanowani biurokraci itp ;P ... Mógłbyś więcej info udostępnić o projekcie ;P ? |
Cytuj:
Normalnie w cafe zarabia sie 23~24$/h Info o projekcie... Updatowalem screeny. PRZENOSZE DO DZIALU FILMY ! |
<W dziale filmy, sry:P>
|
Sorry, juz nic:P
|
1. Jaka muza będzie (Iron Maiden blz x] )
2. W jakim języku to będzie (polski blz x] ) 0.o ? 3. Kto będzie podkladał głos (ty i twoi kumple, czy może ktośzupełnie inny) ? Edycja: A ja bym chciał taką scene: Grupka przyjaciół wędruje z mostu krasnoludów (ab/carlin bez różnicy) do Venore. przechodząc obok pohu zostali zaatakowani przez minotaury (wiadomo jaki spwan i gdzie dokladnie), moga być tez oczywiście potwory typu orki/gsy. Jako, że nie mają szans wygrać, jeden się poświęca walcząc/odwracając uwagę przeciwników, gdy reszta kapituluje do Venore i sprowadza pomoc (albo tamten ginie). Jesli ten pomysł przejdzie to powiedz |
Albo mecz piłki nożnej* Polska-Szwecja!!!
*Piłka, wojna... co za różnica |
Hmm... Ta... 3ds max ma power, to trzeba przyznać... Muszę się sama zacząć uczyć się w tym bawić, bo mam scrackowane już kiedyś, ale mam też lenia ;)
No nic, powodzenia życzę. Acha! Ja poproszę bagna w okolicach Veno. Może swamp trole XD Nie no, ale błagam, zróbcie mi ładny widok na bagna, najlepiej z lekka zamglone :P Co jak co, ja najbardziej lubię Veno i nie przepuszczę sobie tego widoku :D PLX? :berserk: ale ten ork jest świetny :berserk: |
Co jak co, filmik chyba będzie świetny ;) I jak ktoś już mówił wczesniej, dobrze jakby było to z jakiegoś questa w którym trzeba myśleć, albo z pharaon questa ;) Wypaśnie tak oglądać sobie w wyczesanej grafie faraona tworzącego lub przemieniającego (Wow) się w demona ;) Miodzio...
|
~~ bump? ~~
Jak sie czuje film? :) |
A co chcialby ktos zdjecia nowe? :D
|
@Up
I ty sie jeszcze pytasz? ;) @Topic Film będzie bardzo ciekawy, widać że wkładacie w niego wiele pracy. Ale zdaje mi się, że będzie on mało "tibijski". Moge się mylić ale takie mam przypuszczenia. |
to jest super... czekam az zostanie skonczone i umieszczone na necie... tymczasem czekam na nowe screeny...
|
Co do języku filmu - na skalę światową = Angielski.
Ale mysle że nie trudno by też było walnąc polską wersję ;) Kto będzie podkładał głosy? ;) @Screenshots: Ładne łądne nie powiem Czekam z niecierpliwością i mam nadzieje że projekt nie padnie |
Cytuj:
|
Grafika powala :) Tyle moge powiedziec! Teraz zalezy wszystko od akcji i fabuly.
|
Moim zdaniem lepiej angielski z napisami polskimi zrobic :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |