![]() |
To coś uwłacza mojej inteligencji, więc nie skomentuje :s
|
Cytuj:
Nic mi nie zrobiles - Prawda Nakręciles film - Kłamstwo (ty to cos nazywasz filmem?) Nie podoba mi sie - Prawda Nie prowokujesz mnie - Prawda (inni mnie prowokuja) Wyzywam cie nie wiesz za co ze masz isc sie leczyc - Kłamstwo (wyzywam tych którym to sie podoba) Wszystkim sie podoba oprócz mnie - Kłamstwo (przejrzyj wszystkie komenty) Twój wniąsek: "to chyba z toba jest cos nie tak myslisz ze booss jestes nie wiem czemu" Mój wniąsek: "To cos co zwie sie filmem jest dostosowane do bardzo niskich gustów (czyt. nie moich)" |
Rabanbar
Po 1. Jak zrobisz cos lepszego to pogadamy. Po 2. Jak to nie zrobilem Filmu w podpisie jest "Fbolt Ban" i 2 film Po 3. Nie podoba ci sie tu nie pokazuj ... :baby: :baby: :baby: :baby: |
hehe yo f bolt tu jaxou byliśmy razem w NW, fajne filmiki nakręcileś, give me fast pliox 3rd część :)
|
Fajne :). Trochę wam w pierwszej części głos matki i ojca nie wyszedł, ale ogólnie dobre :]
|
Ra to wyzywaj sie na nich w innych tematach ale nie w moim jak jeszcze raz tu cos napiszesz to sie inaczej policzymy (nie w moim goscie ) lol delikatny jak gej jakis -.-
|
AHAHAHA NIE MOGE SMIECHOWY FILM MOZE MALO OSOB SCIAGA ALE I TAK FAJNE. Btw moj anihi byl sicganiety 5 tysieci + razy ;p
|
Nie wiem jak Was to moze smieszyc, przeciez to jakies dzieciaki z 5 klasy zapewne, ktorzy Tylko jezdza sobie po starej typu: "Stara Cie nie kocha?"
Nie wiem jak Was ale mnie to nie smieszy, po wlaczeniu tego filmika(czy ja wiem czy to jest film...) odrazu go wylaczylem. |
O
M G !! Co to ma być? Zabawy integracyjne przedszkola im. Dzieciom Pomoc?! Ludzie weźcie to skasujcie zanim to jakiś poważny człowiek zobaczy a nie jakieś dzidziusie co mają po 7 latek! Moim zdaniem film jest strasznie żałosny do tego w odcinku 2 "nasze wpadki" - jak to zobaczyłem to moje wymioty roprysły się po całym pokoju, co w tym śmiesznego! |
wrescie czesc 2 :PP uehehehe :P fajny pomysl mieliscie z tym filmem ;d
|
hahaha
dosłownie jak u mnie w hacie :D ytle ze mama mi klawiature przez okono wywalila ;/ dawac 3 fasttttttt :)
|
@up:To ty do mamy też tak mówisz?
Ten film to totalne dno. Nie wiem jak wy, ja do rodziców tak się nie odzywam. No ale w sumie nie mam takiego typu rodziców. Wy macie? Jak tak to gratuluję... Żenada... :| Ja nie wiem jak takie coś może bawić. Żadnego żartu, tylko "Stara, stary cię nie kocha". Ciekawe co byście powiedzieli jakby to pokazać waszym rodzicom. |
Wy nie rozumiecie o co chodzi w tym filmi....
Tu chodzi o to ze to jest dzien tibijczyka !! ZMYSLONY !! ja ani watpie zeby ktos mial takich rodzicow ..... :baby: :baby: |
Buhahaha ale z was dzieci .....
Prosze nie wyzywac mnie od 7 latków a kazdy taki post zreportoje wiekszosci sie podoba a inni zacznaja sie kuci po to tyle zeby nas sprowokowac i zawalic ten temat takimi durnymi postami a co w konsekwencji przyjdzie jakis modek i go zamknie bo sie kucimy -.- jeszcze raz mi ktos wyjedzie to reported i sami sobie robcie filmy |
Moim zdaniem, tego filmem nie można nazwać. Obrazki z tekstem. Film? Ja myślałem, że w filmie chodzi o animację oO
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wobec przedstawionych dowodów musze orzec ze to cos nie zasluguje na nazywanie go filmem, a osoba grożąca nam banem zasluguje na ostrzerzenia za wysyłanie nieprawidlowych raportów. Podsumujmy jeszcze raz to cos: najwieksza jego wada jest kompletny brak kultury i zero komizmu. Jedyny moment ktory zachaczal o humor był ten o matematyce ale jedyna okazja została całkowicie stracona poprzez beznadziejna rezyserie. |
Gdzie niegdzie jest animacja, np. na przejsciówkach miedzy obrazkami xD
|
Podstawowe efekty z Windows Movie Makera nazywasz "animacją"?
Hahaha. Nie róbcie dalej, błagam. |
Tak nazywam animacją a wam sie nie chce palcem ruszyc byc zrobic cos smiesznego tylko siedzicie na tje pl-ce i tylko oooo jaki po***any film bleee
Zamin cos skretykujesz zastanow sie jak ty bys cos zrobil a co do ninji raban i tego ave cos tam to juz sie nie wypowiadajcie do to po was bede jechac ;) |
hmmm ciekawe czy inni by zrobili lepszy bo tak to jest że tylko potrafią się wymądrzać ale ten filmik jest wydaje mi sie żeby rozśmieszyć nie przejmuj się kimś z "wysokimi" wymaganiami tylko ciekawe czy zrobili by równie smieszny filmik ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |