![]() |
O.K widzę że mamy doczynienia z profesjonalistami. Ciekawi mnie skąd jesteście, czy macie juz jakies sukcesy odnosnie grafiki, i wogole INFO waszej grupy : P
Oby to nie był słomiany zapał... Skoro jestescie z Sydney to nie dziwota skąd macie takie "maszynki" tam wszystko jest takie tanie xd BTW Wasz team to jest bardzej Polski, czy może Australijski? |
Jak dla mnie to gowno z tego wyjdzie....no ale kto wie.
|
no ok zobaczymy B) Powodzenia w pracy :evul:
|
no niewiem katedra miala 11 minut i ziomek robil ja rok a wy macie zamiar zrobic film 60 minutowy w niedlugim widze okresie czasu,,, sorry jakos nie wchodze to, bardzeij wyglada mi to na "biggest hack project:P"
mam nadzieje ze sie myle i zrobicie filmik. a ktos tam wspomnial o oscarze. jezeli ten filmik mialby naprawde taka grafike to nagroda jakas tam moglaby byc. |
Archeolog Rampampam...Odświeża
|
O w koncu banik polecial. Chociaz temat ciekawy. Szkoda ze jak zwykle wszystko spalilo na panewce ;p
|
hahaha
to tak jak grupa pro programistow (polakow) z silkroada mieli stworzyc priv server kazdy im wierzyl a gowno zrobili |
Ten rycerz był modelowany Zbrushem?
|
Cytuj:
A tak btw. chłopaki dalej robią ten projekt, czy już nie ? : D |
Zapytajcie sie na gg ten co napisał 1 posta podał gg w profilu i teraz jest dostępny :P
|
co za niedojeb odświeża? :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |