![]() |
powitajmy ich chlebem i sola xD
|
graaats ;p
Juz myslalem ze tana sie niedoczeka XP
A jednak ;] Gratuluje nowym moderatorom bo to duze wyroznienie ;) PS. Czemu nie ja? ;) :p |
Gratulacje!!! :D
A teraz... zabierajcie się do roboty! :P Nie, no bardzo fajnie, że te właśnie osoby zostały wybrane - zasłużyły sobie zachowaniem na forum... Teraz będzie duuużo mniej raportów (Shinjix raportował jak szalony, teraz będzie sam mógł usuwać to wszystko :P ) |
AAA... to dlatego gangrel jest pokolorowany:) A ja myslalem, ze to blad mikolajkowy na forum.
W sumie to nie wiem czy wam gratulowac czy skladac kondolencje:) Zycze tylko jak najmniej skasowanych postow i jak najwiecej cierpliwosci. |
gz
gratz dla modkow niech wam sie dobrze tu żyje :D :cup:
|
pfff... nigdy o zadnym z nich nie slyszalem..
|
Gratulacje! I zycze malo spamu i malo glupich tematow od uzytkowikow ;)
|
Cóż mogę powiedzieć,
Gratulacje. |
Gratulacje dla nowyck modków. :) Pozdro dla tibia.pl team ;)
|
Yeaah, nareszcie sie zaczynacie rozmnazac! Mam nadzieje, ze ten 'zastrzyk' usprawni forum. Tanie, Gangrelowi i Shinjixowi oczywiscie gratuluje tego, ze sa godni aby dzierzyc miano moderatora. ;)
Jeszcze raz gratuluje i dziekuje! |
Gratuluje!!!
Dziwię się tylko, czemu to nie mogło zaczekac do rana :p |
ale fajnie wygląda mój niebieski nick :o
Look out users! Master Alucard zaczyna swe łowy! |
Gratulujemy i życzymy szczescia :)
|
HeHe :)
No to Gratulacje, życze miłej zabawy z n00bkami piszącymi tematy typu "jak nabić mlvl", jeszcze raz gratuluje ;) |
raczej zaczeliby robic porzadki z kozak-starymi modami
|
Wielkie ~~GRATKI~~ dla nowych Modó :]
~wszystkiego dobrego i powodzenia w nowej pracy :D |
Chcialbym tez od razu pochwalic Shinjix'a. Chlopak juz sie bierze do roboty.
Pol minuty po moim raporcie dwoch tematow nie bylo juz po nich wiekszego sladu. ^_^ |
hehe hlopak sie bieże ostro do roboty zeby go szybko niewykużyli JOKE :]
|
Gz
Big GRATZ dla nowych moderatorów, życze wam szczęscia.
|
gratuluje, spodziewałem sie tego już od dawna szczególnie w przypadku Shinjix'a cóż można powiedzieć, życze nowym moderatorom wytrzymałości, zdrowia (dużo go potrzeba w niektórych wypadkach) spokoju, i jak najdłuższego działania i nie zniechęcania się itd. ogólnie rzecz biorąc życze mocnej głowy i stalowych paluszków
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |