![]() |
Znowu nie ustawili kolejki :P
Connection timed out/Too many plejers |
80 na waiting list..qurcze... znów nieuda mi sie lognac na test serva ;(
|
Ekstra! Ale rock soll wygląda jak świeżo wylany beton :/
I conjure arrows przywołuje tylko 10 strzał :( |
Zenada
Zenada i tyle czytajac tego newsa wynika z niego to ze jakis 30 druid bedzie walil z rozdzki tyle co 150 druid . To jest uczciwe ? Zenada , to po co mam robic lvl i magic ? Co to ma być ze 10 lvl i ja 77 ED mamy bic po tyle samo ? Dla mnie Szok negatywny .
|
Cytuj:
Przez chwilę mi się wydawało że zaniechali systemu kolejek kiedy zobaczyłem napis że za dużo osób online, ale po chwili wyszedłem z tego błędu. PS. nie spamujcie tego tematu postami typu "O jestem XX w kolejce" albo "Czemu nie mogę sie <cenzura> zalogować" :/ sam nigdy się nie logłem na test server i się tak nie oburzałem. |
nice nice... tylko ciezko sie lognac ;p
|
hehe...
Wlasnie padlam :):) powiem tylko ze ladne naprawde ladne krajobrazy:):) ale różdzek niewidzialam :(:(
|
aff loglem sie i szlem z kolega wallem mu testa z sd a tsam zaraz 140 ek i 102 master :P
|
HAHA a to ci niespodzianka, ide testowac mane i obczaic grafiki :)
|
chyba już po teście bo sie zalogować nie moge ;/ chyba test offlline;/
|
Ale fajny test server, mam pacc bym sie wbil ale wyskakuje DEBUG ;( na poprzedniego testa sie nie wbilem bo pacc nie bylo a teraz sie nie da wbic X( X( X( komus jescze wyskakuje debug?
|
O tak... pisze to i czekam i czekam... 107 w kolejce
Poczekem... |
To miał być Up dla drutow i sorcow ? -.-' Rozdzki zenada ze szok nie wypal totalny . Wyzsze lvl to juz w ogole ciezko bedzie hmm kupic bo noobki nie beda robic hmm , tylko chodzic z rozdzkami na jakies slabe potworki -.-'
|
Jak po teście, jak ciagle jest :P
Ile to wszystko many teraz bierze... |
kurde nareszcie jakas pozadna bron dla soooooooooorca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
|
****a ale bardacha z tym testem.powinni tylko wpuszczać 50+lvl z paccem.A reszta won na zwykłe servy.Bo tak to sie nigdy nie logne.
|
zajefaken biste :D
a tak na marginesie nei ważne czy facc czy pacc bo mam pacca i mam kolejke |
A , bo jestem wk**** na ten up . Myslalem ze jezeli mam przyzwoity lvl i magic to bede o wiele wiecej bil z wandow niz Noobki na 10 lvl . A tu ? o.0 10 lvl wali mnie z wanda za 20 a ja mu za ile ? Za 20 . No i teraz hmm to juz sie prawie nie dostanie a cena za bp w sklepie 2,8k -.-'
|
ojaa czemu sie tak cieszycie co wolicie ta tibie ... ech .. Nie ma to jak stara tibia 7.1.... a nie jakies wogole co to jest to ma byc tibia ?... X(
|
grrr co za kiczmam pacc a nie da sie wjesc mogli znow 2 testy zrobic a nie teraz taka kicha............... nikt z pacc nie wejdzie bo facc pryznajmniej kolejki maja:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |