![]() |
Hmm, wie ktoś jaki zasięg mają poszczególne wandy i rody? Przydałoby się to nawet zamieścić z dziale "różdżki" na stronie. Admini do roboty xP
|
teraz nawet fajnie expi sie magiem
|
Żeby sprawdzić zasięg różdżek, wystarczy poszukać w innym temacie, w którym napisałęm o zasięgu, rodzaju siły oraz cenie różdżki.
|
Jedno i to samo... Zadna róznica czy robisz rony czy bijesz potworka z różdzki... Tyle ze jak bijesz z różdżki to to fajnie yglada :D a robienie run mozna powiedziec, wcale nie wyglada...
|
Cytuj:
|
wandy
ja mam wanda dla druta za 1 k i on niewiele lepiej wali od tego za free
do d*** z takimi wandami X( |
Pomysł ŚWIETNY! ale..(zawsze musi być jakieś ale :P)
1.Dobre tylko jeśli nie mamy soulow/levela na runki (ale wtedy chyba lepiej poexpić nie? jak znajdę więcej to dam edita.. |
Ja wole spalac mane na hmmy,sd,gfb,explo lub na utevo lux.
|
taa waląc z wandow i rodow rośnie m.lv.
|
Lol??
NIe podoba mi sie ten pomysł!! Ja juz wokle robic jakies runki czy nie rniczne!! Niz mam siedziec godzinami i walic w skieleta!! X(
|
Heh no cóż pamiętajcie że CIPsot wprowadził również zmiany w używaniu czarów i na 3 mlvl nie zrobimy hmm. Dopiero możemy robić runki od 25lvl, a zrobienie jednej runki hmm kosztuje 280many. Nadal wam sie chce robić runki?? Wszystkie czary i progi są na stronie tibia.com : http://www.tibia.com/library/?subtopic=magic
Panowie dlaczego tego nie ma na waszej stronie głównej ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |