![]() |
Cytuj:
|
Ja moge na br przetłumaczyć :D <lol>. Żartuje, ale niemiecki kapuje jak coś to mogę popracować. Gratki update mi się podoba.
|
hmm...
mi cos chyba nie dzila,poniewaz jak klikne na jakas bron (np. miecze) to wyskakuje "Przebudowa skryptu Przepraszamy" |
Ja uwazam ze powinniscie dodac do linku ceny w sklepach Fibule Outlaw Camp Edron chociaz nie sa to wazne miasta i malo rzeczy mozna tam sprzedac ale np: tylko na fibuli mozna sprzedac luki i kusze, tylko w Outlaw camp mozna sprzedac scale armor.
|
wartości :) http://tibia.pl/item_tester.php?sort=atk&typ=axe zobaczcie tutaj kliknijcie na jakiekolwiek item
np w tabeli ze wszystkimi broniami jest Nazwa Atak Obrona Waga Ilu ręczna Sickle 7 410.5 oz. 1 a po kliknieciu Waga Atak Obrona 7 4 10.5 |
Update tibia pl
Super tak dalej ale coś długo to trwa(nie popędzam was,sam bym szybciej nie zrobil:))
|
cze prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sry ze pisze tutaj ale mam zarabisty problemik gdy probuje wlaczyc swoje konto wpisuje wszystko dobrez wywala mi sie taki tekscior:
Cannot connect to a login server error:Connetion refused all login server is offline............i tam jeszcze troche ale wiem co to jest moj problem polega na tym ze nie wiem jak to naprawic aby sie zalogowac czekam na pomoc E mail:[email protected] GG: :( 7928128 moze ktos uslyszy moje rozpaczliwe pisanie:P :( |
No nareszcie te potworki się linkują.
Długo to trwało, ale jednej rzeczy się przy tym nauczyłem - jak chcesz coś mieć zrobione dobrze, zrób to sam. Czekałem, aż to pewien gość z fpp.pl zrobi, potem on to komuś zlecił, kto nie wiedział, jak się za to zabrać, a ja nie miałem do tej pory zielonego pojęcia o SQLu. Wreszcie się wkurzyłem, kupiłem książkię, i jak widać, zrobiłem, co mi zajęło w sumie jakieś 10 godzin wliczając w to czytanie książki. A teraz zaczynam męczyć Yona, żeby layout szybciej kończył :P |
Wypada z : Opcja chwilowo wylaczona (przepraszamy za usterke ;( ;( ;( ;(
|
OK ale dlaczego tak dlugo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |