Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   zabijaja dla zabawy :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58228)

TomoxD 23-12-2005 23:47

Tomo

no i co ze padles graj dalej -.-!

ripper 24-12-2005 09:16

Akcja z OF? Pfff... Widzieli¶cie akcje z Isary? Bapupa wbił się na Banshee questa i zaspamował UE. Sporo osób padło. Oczywi¶cie bez konsekwencji bo Sewov dał mu party -.-

Plemax 24-12-2005 09:57

To proste czemu Master Zath PKuje! On ma hunta od Thaldus (140 MS) :P

Ariama 24-12-2005 10:49

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plemax

ale jestes M±dry :) Gratuluje :)

Kapix 24-12-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plemax

Ameryki nie odkryles... xD

Najbardziej przykre jest to,
Master Zathroth:
Dec 20 2005, 19:39:54 CET Killed at Level 78 by Gonzalez de'Brava
and by Tie Pogromca

Nasz kochany Tie Pogromca jest jak latawiec, leci tam gdzie mocniej zawieje. Niegdys pkowal razem z Narelim i Zathrothem i byli wowczas najlepszymi kumplami, wnet by sie spuscil z radosc iz mial isc z nimi na nowy server. A teraz? Co jest Tie? Thaldus ci szepnal mile slowko? A moze znowu nowy owner(3 z kolei)? Jestes przykry i wzglednie smieszny. O to prawdziwe oblicze Pandorii... zaklamany server, przepelniony frajerami. Niby kolega, a zabije Cie za byle grosz. Tak samo było jak ekipa w skladzie Nareli, Zathroth, Tie, Relyt i inni, zabila Gonzaleza de'Brave. Mimo, ze nie lubie goscia(Gonza), bo mnie drazni na kazdym kroku, to trzymam jego strone w tej sytuacji. Wowczas przeprowadzili oni taki dialog:
-Gonz: (do Tie) Frajer
-Tie: Ja tylko pomagam kolegom
-Gonz: a ja nie jestem juz twoim kolega?
I wtedy zapadla glucha cisza... glupio bylo Tiemu, bo jest falszywy... trudno sa ludzie i parapety. Niestety Pandoria jest pelna tych drugich.

Moja rada dla wszystkich... opusccie ten server poki macie czas. "Kyra is still new server" ;] .

Pozdro,
Your or not your, Kaspar Mac'Clay. :)

Walekifa 24-12-2005 15:23

A ja już wcale nie gram w tibię :P nagle mi się odechciało,i w niajbliższym czasie nie mamz a miaru tracić na ni± czasu.

@ Tatu¶

Racja :p Ale tibia jest tylko gr±,chodziarz niektórzy traktuj± j± poważniej.

Tomeczek 29-12-2005 15:48

ja Cie znam nie pierdziel ze polroku bo s*******iles bez pozegnania ale na 3 miechy

przestałem grać bo mi się synek urodził i nie miałem czasu ale teraz rypie w tibie aż mi się uszy trzęs±:P

Anetka Wizard 29-12-2005 20:05

Azar, Bubblah, Mark Cruel(Dragua) ostatnio se pekowali wybili pół thais pote Dragua poleciał do ab gdzie z Sir Dollem i jakimis graczami zabili Hosh barafranca, dla Draguy uszło to sucho... Sir Dolla zabili.
Najbardziej mnie dziwi ze to dragua pekował najwiecej ale nic o nim nikt nie powiedział -.-

iron aepir 29-12-2005 21:30

X( X( pewnie zabijajom dla red skula jak sie nie myle

szybciej niech bedzie ta kyra dla facc X( X(
X( X( X( X( X( X(
X( X( X( X( X( X(
X( X( X( X( X(
X( X( X( X(
X( X( X(
X( X(
X(

Anetka Wizard 30-12-2005 13:10

lol? dla red skula? o.0

Walekifa 30-12-2005 18:20

@ UP

Sexy Sexy red skull <lol>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.