![]() |
Fajne :p
Fajne fake tylko szkoda ze 2i3 czesc jest w pomniejszeniu bo mnie szlag trafia jak musze to powiekszac!! 9/10
|
Ocena
Jestem nowy niewiem czy dobrze robie. Ale ja bym ocenił na 10/10 ;) ;) :p B)
|
@UP
Widać , że nowy .. @TOPIC Fake'i są średniej jakości , sam pewnie i tak bym lepszych bym nie zrobił , za to troszkę lepsze już widywałem . I jeszcze jedno : ludzie piszą o twojej ortografii . Ja mam 1 rade , jak coś piszesz przerzuć tekst przez worda i użyj opcji "pisownia i gramatyka" . Przynajmniej każdy będzie wiedział co piszesz :). |
Kiepskie. Beznadziejne wrecz
|
To już koniec
Mam dla was wiadomość.Niebęde już robiła tego fak'a bo nie mam pomysłów
co ma się dalej dziać :P.Niektórzy się ucieszą,inni nie ale mam już pomysł na kolejny fake i zachęcam wszystkich którym się podobało aby obejrzeli moją kolejną prace,która ukarze się jeszcze pszed sylwkiem :) Ps:Pszed Sylwestrem bo po raczej już nikt by niebył wstanie do czytania :P Pozdro ;) |
no szkoda ze konec bo to bylo nawet nawet
|
Być może to nie OTS, ale Ort. mnie zabija...
Masz 10 pkt. Plusy: 1. Raczej wszystko jest dobrze wklejone... Minusy: 1. Rozmowa powinna nachodzić na nicki a nie nicki na rozmowę, 2. Fake'i wymiarów 300x300 znajdują się w rogu kartki 950x950, 3. Druga część za małe obrazki, 4. Ortofrafia Hmm, 10+1-4=7 pkt. Ocena: 7/10 @EDIT: JESSU! DATA! Bądzcie świadomi że commentując ten fake nie byłem świadomy że jest on tak stary... ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |