![]() |
@uP: Rpg server.. dobre, dobre:P
jakos mi sie ten pomysł nie podoba. Kontynent jest zbyt mały po prostu... |
Śmierdzi mi tu pokemonami...
Trochę nie sprawdziłaby się ta opcja w miastach np. venore 2 sqm przejscia a wszyscy maja stworka... Trochę zbyt bajkowo, jak chcesz kup sobie GUILD WARS weź Rangera i złap sobie niedźwiedzia... HAIL GUILD WARS najlepszy erpeg w jaki grałem |
Taa... Zrobić z Tibii pokemony -_-
|
Coście sie wszyscy pokemonów przyczepili?? ==' Gdyby kontynent tibi był większy, to naturalnie zwykłe konie można by było zrobić.....
|
Ta a demon bedzie rabbity summonowal -.- ja bym wiecej plag zrobil na miasta zeby np co tydzien o danej godzinie atak na 1 z miast np. Dragow,elfow,orcow,demonow pod przywodstwem orsha...
|
RE@ up
Plagi i ataki na miasta, zdecydowanie TAK, ale pod przywódzctwem Orcha ?? Bez przesady. :confused: @Topic Żadnych zwierzątek, nie ma w Tibii na nie miejsca, na konie też nie. Jak dla mnie to powinni dopracować summony. Po 1 Powinny chodzić w górę i w dół. ;( Po 2 Miło by było gdyby dało się je sprzedawać. Kolejny sposób na zarobek. :] Po 3 Większy wybór, za mało jest stworków które można zsummonować. Po kiego mi summonować raty czy skunksy??. Przydałyby się użyteczniejsze summony. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |