![]() |
No to charakterystyka Druida:
Wybitnie uzdolniony, biegle wlada magia natury. Inteligenty. Koles zna na wszystko odpowiedz. Typowy mul ksiązkowy. Zdeka wstydliwy , nie lubi dawac o sobie znac ;) Chudy o marnej posturze. Z ledwościa taszczy swój kostur. |
up:
Nah ;p Topic: Sorka ale nie mam dostępu do kompa ;p od soboty/niedzieli ;/ (teraz pisze ze szkoły ;P ). No cóż, dziś przychodzi kolo by zrobić neta + kompa ;] . Więc, zostaje czekać ;/ . ... A teraz w szkółce zainstaluje Morrowinda :D (oby chodził ;P ). |
@Up:
U mnie w szkole to tylko saper działał... O.o @Topic: Co do wojownika krasnoluda... zrób z niego lekkiego zboczucha :> Druid ma mieć ogromne poczucie humoru, ma wszystko wyśmiewać. Palek to... mroczny elf ;) Będzie chodził w takim opasłym płaszczu, a na głowę będzie miał założony turban, chyba że drużyna będzie w podziemiach. |
up:
Taaa, chciałem zrobić drowa (pallek mroczny elf). Co do woja, hmmm... zastanawiam sie miedzy dwarfem a takim jak by dzieciakiem pchającym się wszędzie (przewaga tego drugiego) . Drut zostaje bez zmian. |
Thormiel- cichy, lekko zrąbany gość (może elf? Muhahahaa) z tikiem oka. Lubi zapach mikstur oraz często trafia swoim rodem w siebie.
|
Nowa wersja ;P
*Knight (ma być taki mały, będzie ździebko większy... tu jest niby w oddaleniu ;P ) *Lekko poprawiony biust *Pare drobnych poprawek ;] . Sorka że tak długo ale dopiero dziś zaczołem to robić od soboty (nie miałem kompa ;/ ). EDIT: Patrz 1st post ;) . EDIT2: (WAŻNE!!!) Przez pomyłke dałem nie ten obrazek co trzeba ;) (pomieszało mi się ;/ )... Teraz jest git, prawidłowa v.1.2 jest już na miejscu ;P . |
Dziewczyne nazwij Yennefer - czemu nie ? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |