Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thaldus robi pożądek z Pandorią (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58703)

Walekifa 26-12-2005 00:12

LOOOOOOOOL.

Coto za podszywanie się pod tie??

Ariama 26-12-2005 09:31

hm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
LOOOOOOOOL.

Coto za podszywanie się pod tie??

to niejest podszywanie tylko normalny Tie a co do tego wyzywania to on wie co robie jezeli chce grac na danym servie to musi brac udzial w dyskujach i jak wy to mowicie skakaniu z plotka na plotek to to czy w rl nieklocicie sie z ludzmi ?? i nieznajduyjecie nowych kumpli ? bezsensu jest takie oskarzanie kogos on umie grac bo inaczej nizdobylby 100 lvlu a jezeli was meczy zazdrosc to idzcie expic..........

Walekifa 26-12-2005 13:34

@ UP

To jest profil tie? O.o pierwsze widzę..

Dołączony w 2003 roku i 0 notek??

a Wodomuvu_Secura to kto? .....

Ariama 26-12-2005 13:54

Cytuj:

@ UP

To jest stare pierwsze konto Tie

Bloker 26-12-2005 16:07

Cytuj:

@ UP

Wodomuvu to jest noob , ktorego "znam" w rl, radzilbym sie nie przejmowac jego radami/postami, bo sa to rzeczy wymyslone.

A to, ze mam 0 notek wynika z tego, ze calkowicie mam w dupie te forum, ta strone i to wszystko, w przeciwienstwie do Ciebie, nie przesiaduje na tym forum 5 godzin na dzien, i nie pisze niczego na temat, o ktorym nawet nie mam pojecia, a co do tego podszywania, to dzisiaj Ci udowodnie, ze jestes w bledzie, kochanie.

Rafal16 26-12-2005 18:18

Nie wiem jak na Pandorii ale na Azurze Thaldus a raczej jej druga postac Ambellyn ~120lvl szerzyla PA, jest to dziewczyna a nie chlopak, lecz gdy ukazala sie Pandoria to ona na nia przeszla bo nie widziala przyszlosci dla Azury. Gralem na Azurze bardzo dawno temu, moze Kim bo tak ona sie nazywa, sie zmienila. :confused:

Walekifa 26-12-2005 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloker
Wodomuvu to jest noob , ktorego "znam" w rl, radzilbym sie nie przejmowac jego radami/postami, bo sa to rzeczy wymyslone.

A to, ze mam 0 notek wynika z tego, ze calkowicie mam w dupie te forum, ta strone i to wszystko, w przeciwienstwie do Ciebie, nie przesiaduje na tym forum 5 godzin na dzien, i nie pisze niczego na temat, o ktorym nawet nie mam pojecia, a co do tego podszywania, to dzisiaj Ci udowodnie, ze jestes w bledzie, kochanie.

I wszystko jasne.

Pozatym bardzo ciekawe,siedzieć na forum 5 godzin dziennie.Wchodze tutaj pare razy dziennie na 5-10 minut.Sprawdzając co ludzie odpowiadali na moje posty,szukając nowych tematów,pomagając ludzią,i s składając reporty :evul: i to wszystko....

Ariama 26-12-2005 20:51

hmm

Cytuj:

I wszystko jasne.

Pozatym bardzo ciekawe,siedzieć na forum 5 godzin dziennie.Wchodze tutaj pare razy dziennie na 5-10 minut.Sprawdzając co ludzie odpowiadali na moje posty,szukając nowych tematów,pomagając ludzią,i s składając reporty :evul: i to wszystko....

to jezeli niweiwesz nic na jakis temat to ise lepiej nieozdywaj

pozdrawiam

Walekifa 26-12-2005 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ariama
to jezeli niweiwesz nic na jakis temat to ise lepiej nieozdywaj

pozdrawiam

aj radz si najpir na klawiturza pisc nauczac. (joke)

Skąd wiesz że nie wiem nic na ten remat?? i co to za cytacja? Gdzie jak w tym poście coś napisałem na temat thaldusa i pandorii?? <lol>

Ariama 27-12-2005 08:50

hmm

Cytuj:

aj radz si najpir na klawiturza pisc nauczac. (joke)

Skąd wiesz że nie wiem nic na ten remat?? i co to za cytacja? Gdzie jak w tym poście coś napisałem na temat thaldusa i pandorii?? <lol>

ehh typowy 13 latek.......
szkoda gadac

Murderer 27-12-2005 10:19

Cytuj:

fu** of newbie:P oddaj eq :>

Walekifa 27-12-2005 15:47

Cytuj:

ehh typowy 13 latek.......
szkoda gadac

Rotfl.już się zaczyna.To że mam 13 lat do niczego nie doprowadza.Wiem że właśnie ten rocznik,to noobostwo,debile którzy spamują forum etc.Ale nie wszyscy.Są ludzie wychowani normalnie,którzy wiedzą jak nie robić ludzią na złość.Wychowałem się wśród owiele starszych pokoleń,np.takich jak twoje.To też ukształtowało mnie na normalnego i zrównoważonego psychicznie człowieka.Natomiast ty podniecasz się swoją gildią,twierdząc że będąc w niej jesteś wszystko-wiedzącym terminatorem,który może naskakiwac sobie na innych...

A to
Cytuj:

szkoda gadac
TO chyba powiedziane z braku pomysłów na argumentację :D

A powiec ile latek ma twoja SUPER koleżanka z gildii Anetka? :]

Murderer 28-12-2005 10:07

@up
f*** of her :P
@topic
thaldus=newbz :D jego pvp jest niesamowite :) on i fenza nie mogli ubic Zikka <lol2> big gratz :>

Marcelik 28-12-2005 12:27

moze by tak ktos dolaczyl filmik ??

Pandorian technomancer 28-12-2005 13:54

Cytuj:

A to, ze mam 0 notek wynika z tego, ze calkowicie mam w dupie te forum, ta strone i to wszystko...

i jak miło miec tylu kolesi w d... ;)

zegnam.

idz moze "twoi koledzy" beda znowu kogos pekowac i tym razem cos ci dadza :).

Bloker 28-12-2005 19:24

" ok "

Ariama 28-12-2005 20:29

temat powinien byc zamkniety

Walekifa 29-12-2005 12:58

Cytuj:

hah,bo już cię zatkało.Myślałaś że jesteś mądrzejsza,ale niestety.co tacy ludzie robią na forum?

Pandorian technomancer 29-12-2005 13:09

Cytuj:

Popieram
W tym temacie powiedziano juz wszystko.

@ waldus :)

zajmij sie robieniem lvl i skili zamiast wstawianiem glupich i dziecinnych komentarzy na forum.
bo znowu ktos sie zdenerwuje i bedziesz plakal ze wypadl ci twoj hiper super extra fire sword i nie widzisz sensu dalszej gry ;) szkoda bylo by zeby Pandoria stracila takiego wspanialego wojownika <hahaha>

Ariama 29-12-2005 14:25

Cytuj:

hah,bo już cię zatkało.Myślałaś że jesteś mądrzejsza,ale niestety.co tacy ludzie robią na forum?

Ustapilam Bo znam przyslowie glupszym sie ustepuje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.