Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Poradnik dla Druida [story] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58808)

Vanzi 24-12-2005 14:02

Błagam skasuj opis podziemi Mount Sternum... bo mi unjustifow nie starczy na tych magow ktorzy nawet kartek czytać nie potrafią :((

Wilkq 24-12-2005 20:01

Poradnik doskonały , nie mówiąc o tym , że uniwersalny! Tak , odnosi się także do maga. Praktycznie nie ma różnicy. Good work , man!

Apon 26-12-2005 14:53

Suuuuper

Mimo , ze sam jestem druidem to i tak duzo mi pomoze ten poradnik :D
Więcej takich poradnikow :evul:

Khel-Thuzad 26-12-2005 19:44

Poradnik bardzo mi pomogl, wielkie dzieki dla autora tego tekstu. Wlasnie nabilem 27 lvl i mam zamiar wybrac sie na dwarf guardy. W zwiazku tym prosilbym o wskazowki dotyczace expowania. A wiec w ktorej kopalni najlepiej huntowac, jak poslugiwac sie monkami, na jaka ilosc guardow uzywac GFB. Wszystkie porady o tym beda mile widziane, z gory dzieki za pomoc!

Jakis Druid z Astery 27-12-2005 09:26

Poradnik jest fajny ale mam pytanie templest rod ma zasieg 3 a Quagmire 1? czy odwrotnie bo nic nie rozumeim juz...:)

Moze mi odpowiecie...:|

Paul Morello 27-12-2005 18:55

A czy nie uwazacie ze 200+ hp cyca to trochę za dużo?? przecież bardziej by się chyba na rotach oplacalo expic<szybkość> jak myślicie? Powiem szczeże że tak jeszcze nie próbowalem:PP:P<chodzi mi o cycki z wandem> ale nowy serv wszedl to sie sprobuje
P.S. Odpowiedz na pytanie:P

fenear 27-12-2005 22:42

~xtra poradnik~

!! Gratulacje !! :cup: bardzo mi sie podoba twoh poradnik!! ciekawy i fajna treść! Jeden z najlepszych jakie czytalem B) I nawet sam mam druta na Refugi!! napwno skorzystam z informacji :)

Oby wiecej takich poradników
Mam nadieje ze npiszesz jeszce jakis poradnik ;)

Spartakus 28-12-2005 09:10

Dzieki za komenty.

Odpowiem tez na niektore pytania.

@Paul Morello

Wydaje mi sie ze nie. Czy widziales kiedys knighta z poziomem 20-30 ktory zamiast na cyce latal roty bic? Przeciez na cycach tracil UH'y i dosc dlugo bil samego stwora, a rota by bral na hita. Sam dojdziesz do komkluzji.

@Khel-Thuzad

Kopalnie nr 6 liczac od prawej. Wydaje mi sie ze jest tam najwiekszy resp. Z monkami jest w sumie prosta sprawa. Widzisz guarda atakujesz go a jak widzisz ze jest ciezko to UH'asz i pomagasz z GFB. Nie rzucaj tylko GFB jak twoj monk ma malo zyc bo mozesz go ukatrupic. Zreszta poradzisz sobie intuicyjnie. Sam nie wiem co jeszcze napisac...

To na tyle...

Jesli macie jeszcze jakies pytania walic.

@Fenear

Moze niedlugo storze cos podobnego dla knighta....(jesli bedzie mi sie chcialo i nikt mnie nie ubiegnie)

Teravista 29-12-2005 13:12

Poradnik bardzo dobry,napewno z kilku rzeczy w nim zawartych skorzystam w grze :) ale na cyce od 19 lvla dopiero?? ja wlaczam utamo vite i od 15 z nimi jade na moonlight rod :) tak nawet lepiej bo ta różdżka ma większy zasięg...ale wkońcu każdy gra tak jak chce a poradnik jest tylko po to żeby niektóre rzeczy zasugerowac innym graczom :)

plankton druid 29-12-2005 20:10

e zaznacz gdzie jest gs na Mount Sternum :baby:

Skenone 29-12-2005 20:43

Mam pytanie:
Czy dwarf guardy sie przeżucają? o jesli polecasz isc na nie z monkiem to bedzie wtedy 27 lvl wiec wtedy wiekszosc ludzi kupi ta rozdzka z zasięgiem na 1 kratke a stojac kolo potworka by sie czesto przezucal. Wiem wiem nie polecales niby tej rozdzki ale lepsze hity zawsze prowokuja ;)

Spartakus 29-12-2005 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skenone
Mam pytanie:
Czy dwarf guardy sie przeżucają? o jesli polecasz isc na nie z monkiem to bedzie wtedy 27 lvl wiec wtedy wiekszosc ludzi kupi ta rozdzka z zasięgiem na 1 kratke a stojac kolo potworka by sie czesto przezucal. Wiem wiem nie polecales niby tej rozdzki ale lepsze hity zawsze prowokuja ;)

Oczywiscie ze sie przerzucaja.

Rozumiem ze wieksze hity przyciagaja, ale rozdzka od 26lv zabiera hity od trucizny, wiec nawet jakby walila za 100 to bys nic nie zdzialal na guardach.

Sir Klimek 30-12-2005 08:25

GRATZ pierwszy dobry poradnik dla druida!
jedek szczegół....
Temprest~ rod jest do d...y bo w gruncie rzeczy bije tylko w zawrciu i nieopłaca się go kupować. <Przetestowane na sobie>
I chcialbym dodac ze od 35lvlu oplaca sie chodzi na vampy hmm+1dsm niezly exp (w sumie tam expie) i kasa na hmm za vamp shieldy (ale narazie wypadly mi 3, w tym dwie jak poszedlem za mistic flame). Wbilem tam jakies 7lvli~.

Paul Morello 30-12-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spartakus
@Paul Morello

Wydaje mi sie ze nie. Czy widziales kiedys knighta z poziomem 20-30 ktory zamiast na cyce latal roty bic? Przeciez na cycach tracil UH'y i dosc dlugo bil samego stwora, a rota by bral na hita. Sam dojdziesz do komkluzji.

Heh masz racje.. od 9 zaczolem na cycki chodzic z snakebite i chodze do 15+ będę chodził do 19:) spoko się expi, moonlight sie nie oplaca na cyckach za duzo hitow dostaje ale z snake~ idzie w miare spokojnie to tyle

Resthin 30-12-2005 23:27

Koles zna sie na zeczy, szczegulnie ten piekny spawn na ghost landzie z dsami i ghoulami. Najlepsze jak puzniej bawisz sie w ganianego z dsami jak sie niewidka skonczy :P . Kazdemu niedoswiadczonemu Druidowi polecam to przeczytac.

Axis 04-01-2006 15:34

FE jest od lv 30, nie od 32.
Reszta luz.

Karzeł 05-01-2006 12:04

O poradniku

Twoj poradnik jest swietny!!! Gdy go przeczytalem zaczalem gre od nowa, zeby byc druidem. Bardzo fajna historia o tym Ekskalibugu. Dzieki

Thunder Slayer 05-01-2006 12:15

whoah!

Poradnik jest GENIALNY!! Mimo iż jestem knightem, z przyjemnością go przeczytałem. Nawet sie z tibii wylogowalem bo mnie wciągnął :D . Jedyne, czego sie można czepić, to niestarannie zedytowane mapki, ale mimo to bardzo czytelne.

WIELKIE GRATZ KOLEŚ!! Historia jest bĄbowa ( B) ).

-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-GRATZ-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zabujca szarych Komurek 05-01-2006 17:30

To jest super

Mam 5 lewel ale już wiem ,będe druidem i będe się kierować tym poradnikiem. :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Celoz 06-01-2006 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jess Veronique
hmmm... zalezy jakie miasto po prostu lubisz... wszedzie sa male potworki, np: kolo AB masz goblinki, w venore tez sa przeciez trolle itd...
jesli amsz dobrego kumpla w tym venore to idz tam, skoro juz grales w tibie to znasz przeciez jakies miejscowki.

ale ja nie zwiedzałem CAŁEJ tibii, tylko mały kawałek ;)
a wybiore thais, bo mój kumpel już nie gra w tibie :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26.