![]() |
fajne ze new serv !
jestem juz 50 w kolejce huh :P btw jedno mnie dziwi dlaczego jest online tylko 150 osob ??:/ czemu tak slabo |
elo
elo serwy beda dla faccc za***iscie kto wchodzi do mego gangu pisac na gg 3488655!!!
|
NIe ebde tego komentowal, z wieloma kumplami chcielsimy wbic na nowy server a tu kupa, kurde, moze jednak stworza jakied nowe servery zwykle
|
omg, 250 w kolejce :D na new world (rook) pacc strasznie duzo daje :/ :D ale co tam... poczekamy, jutro najwyzej wstane o 6 i se pogram przed szkołą 2h jakby co mój nick Gravell
|
HAIL xDDD!!
NAreszcie! Kocham was moje Cipki =** |
Hehs, zedytujcie tekst, niepotrzebnie ludzi straszycie, poprostu CIP'y wprowadziły takie coś żeby ludzie wiedzieli że ciągle jest narazie dla PAAC, to są normalne servery pvp, przedchwilą napisali posta na tibia.com, apeluje do wszystkich ludzi chcących grać na new światach, postarajcie się nie zabijać nawzajem, najpierw postarajmy się wypędzić szwedów z Kyra'ii (jak to sie odmienia? ;] ) powodzenia na nowych światach!
|
cipsoft wyjasnil
A wiec juz wszystko jasne. Pojawil sie news na tibia.com.
Bedzie tak jak zawsze. Najpierw PACC, a po pewnym czasie FACC. Po prostu Cipy wprowadzily lekkie zmiany (jak to oni nieraz robia i nie mowia o tym, bo nie ma sensu przy takich malych zmianach na stronie) i dodaly 'initially Premium' co powinno byc od zawsze, zeby nie wprowadzac nowych Tibijczykow w blad :) |
Fajnie ... ja i tak sie nieprzenosze ;] Furora Rox
|
jestem 86 w kolejce...jest jest jest :D....a już 2 godziny w niej siedze....ale kiedyś wejde i siedze do rana :D
jak ktoś będzie zakładał gildie to pisać do Zeele chętnie sie przyłącze ;) |
Fajnie. Zróbmy z Kyra polski serw! :evul: Tylko nie zabijać mi sie tu nawzajem!! Reszte można lać!! :evul:
|
Elo. ludzie wpadajcie wszyscy na Kyra'e :) Będziemy rezać...
|
Nawet fajnie, ale i tak zostaje na Refugii i dokonuje planu zabicia Droma ;) :evul:
|
Wonski89 masz racje ja tez bede gral na kyrze moze razem sie dogadamy
|
to chyba oczywiste ze za kazdym razem kiedy wchodza nowe swiaty sa poczatkowo tylko dla PACCow.... nie wiem dokladnie za ile ale chyba za tydzien wpuszcza FACCe :)
|
?
:confused:
ej czy to polska rodzina z nazwiskiem "Infestus"? bo bym sie dolaczyl do tej rodzinki za jakis tydzien:D |
fajnie że nowe servy. Tibia sie rozwija ;) ale ja i tak wole pozostac na moim starym serwie danubia rlzzzz :cup:
|
A ja idę się zabić;/ byłem 4 w kolejce i zeskoczyło mi na 780! :[[[[[[[[[[[ :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ a ***j siedze do rana : P chce wyjść z tego %@#%@#% rooka
|
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu. PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach. |
@up Odnoobienie maina to się nazywa xP
Raul miał rację.. rzeczywiście, w grudniu, po południu;p |
New Serwers
Moje koffane Cipki naresszzcie nowe światy. Tylko te nazyw jakieś porąbane.
Ale co tam przynajmniej Nova sie rozładuje. UFF a już były takie kolejki. Licze że nwoy serwer zostanie opanowany przez polaków tak jak Furora i Nebula. Życzę powodzenia i dajcie popalic Szwedom. Br zostawcie w spokoju to taki słodkie n00bki do bicia. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |