![]() |
mam problem
yyy zaczelem grac sorcem i po update mam maly problem z mlvl nie wiem co sie dzieje ale zeby nabic 3 mlvl potrzebuje conajmniej godziny czy to jest zwiazane ze zmianami po update????
|
Nie uważasz że byłoby lepiej napisać to w innym temacie?
|
Fajne to !
heeh ;) Dobre yo ! mUsz kiedy se trabic takie ćwiczenia :p
|
oczy?
Wg. mnie robcie po prostu se przerwy co godzinke :evul:
|
Cytuj:
czy w temacie o oczach ...? :baby: :baby: |
hmmmm
ja znam lepszy sposob po prostu jak mam zmeczone oczy biore poduszke wylanczam kompa i ide spac na luzko i tyle :D :D :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
Bardzo ładny i przejżysty poradnik, GZ dla ciebie. Polecił mi go kolega bo często miałem problemy z oczami. Bardzo mi pomógł :) dziękuję!
|
uffff..
ja juz sie niepokoilem tymi swoimi pieczeniami oczu.... naszczescie wszystko przeszlo po cwiczeniach :] |
Super poradnik! Dzięki niemu mogę grać dłużej i lepiej! :p
|
Sry że odswieżam ale chce pogodać. Czy to aby nie plagiat? Nie dawno na pewnym forum pojawił się ten poradnik. Ja zacząłem pytać się z kąd został wzięty. Gość powiedział mi że go skopiował z pewnej strony (NIE O TIBII) i że to albo ty go splagiatowałeś albo ktoś z tej strony. Nie oskarżam cię ale myślę że powinieneś to wyjaśnić. Bo ktoś prawdopodobnie kopiuje ten poradnik na swoją stronę.
Pisz do mnie na gg. 5665999 |
super poradnik! jescz enie sprawdzalem czy działa ale raczej tak!
9/10 :baby: |
Bardzo fajny poradnik, ja mniewam pieczenie/szczypanie oczu ale zaczynaja się nasilać wieczorem, ale to napewno dlatego że niezawszy mam zapalone światło.
Ale naprawde bardzo fajny poradnik :] 9/10 |
Cytuj:
|
Dlaczego mam takie niebieskie pod oczami?
http://img81.imageshack.us/img81/210...ytu322ukj7.png - PRZYKŁAD co zrobic zeby tego nie bylo?:confused: |
Heh zarąbiasty poradnik musze go przetestowac naprawde warto ;)
|
Fajny,ciekawy i pomocny poradnik.Myślałem że oślepne;P
|
Wielkie dzięki, przyda mi się! (oczywiście w przyszłości :D)
|
godne
to jest super ja siedze na tibi bardzo długo a szczegulnie na forumie :] dzienki moshe to cos pomoshe....
|
Cytuj:
A teraz sesje po 5 - 6 H [ rekord 18 H ] i oczy nie bolą... Więc z poradnika nie skorzystam. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |