![]() |
@topic to jest z rehosta na TIBIA.ORG.PL więc niema się co chwalić swoim Expcheckerem jak to z tibi.org.pl :evul: tam tego typu programów jest od groma ;)
|
Cytuj:
|
Nowa wersja jest naprawde dobra tak trzymaj !
|
No ja coś nie mogę tego ściągnąć ;p wyskakuje mi, że serwis jest w trakcie prac konserwacyjnych i takie pierdołki ^^
>>>rehost plzz<<< |
xDDD wiem wiem wiem... xD Programik świetny xP nic dodac, nic ujac... jak najwiecej uptadeów plx plx ;)
|
Mi wszystko działa a program super ;]
Ps. Exp checker na tibia.org.pl nie działa pod 7.6 ^.- |
Wychwyciłem jeden błąd(prawdopodobnie częsty dla takich programów): program nie zauważa przelogowania się na inną postać dzięki czemu zobaczymy extra wynik: Exp/h 3.000.000 lub większy. Ewentualnie w inną strone: -3.000.000 na godzine ;p
Hmm, programik z tego co widze działa na pamięci tibii. Bardzo interesowały by mnie procedurki do odczytu pamięci w Delphi. Jeśli masz czas prześlij mi liste/kurs/kawałek kodu. Będę wdzięczny. @down: użyj kartki papieru to wogóle nie będzie Ci program potrzebny. Celem pisania takich programów jest by ograniczyć działanie użytkownika do minimum. |
użyj przycisku reset i będzie wporządku ;]
|
Cytuj:
@Chopkers To nie było z mojej winy widać hoster robił prace konserwacyjne ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Nowa wersja drobne udoskonalenia. |
sorry że odświeżam stary temat, ale postanowiłem wznowić projekt od teraz jest on dostępny pod adresem http://sourceforge.net/projects/expchecker Jak pewnie wielu wie jest to serwis gdzie można również podzielić się źródłami programu, dzięki czemu każdy teraz może sobie poogładać źródła, oraz skompilować program. Teraz nik nie będzie mógł mi wmówić że tam jest Keylogger.
Dla tych co chcą skompilować program potrzebna jest wersja która obsługuje bazy danych bo jest użyty parser XML czyli wersje od (chyba) Standard w góre. Enterprise napewno już ma. Tak że darmowa wersja Personal odpada, narazie. Do projektu wróciłem wczoraj, ale postaram się jak najszybciej zastąpić parser Borlanda jakimś [arserem ogólnie dostępnym. Wersje Trialowe Borlanda można pobrać ze stronu producenta. Kompilują się napewno na wersji 2005, 2006, na 7 i 8 też powinny nie wiem jak będzie ze starszymi. Z tąd pobieramy delphi |
Cytuj:
|
myślalem ze ludzie jak już wejdą na stronke to będą na tyle kumaci żeby poszukać.
http://expchecker.cvs.sourceforge.ne...Exp%20Checker/ |
nieucz sie programowaci w Delphim bo to przestarzały program jusz lepiej skołuj sobie Linuxa
|
ja pisze w delphi. niestety narazie nie za bardzo wiem jak pisac aplikacje działająca (wspoldzialajaca) z inna aplikacja, ale pisanie samych programików idzie niezle :D Niedawno zrobiłem taki mały komunikator :D Co do delphi, troche zaluje ze nie psozedlem w c++, ale bede konsekwentny i dalej ide w delphi...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |