Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co chcielibyście zobaczyć pod choinką. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58970)

Knight Simon Dark lord 22-12-2005 21:44

ja zawsze odstaje jakiąś niespodziankę od rodziców (pseudonim mikołaja)
ale nie obraziłbym się za nowy procesor lub kostke ramu ewentualnie odtwarzacz mp3 ale co będe miał to będe jedno jest pewne-zawsze jest to miła niespodzianka

down@ sorry pisałem w pośpiechu więc zapomniałem że ram to kostka nie karta mój błąd

Żółwik 22-12-2005 21:52

@up
Ramu to mozesz kostke dostać a nie kartę.

@topic
Ja tam nic nie dostaje na Mikołaja i pod choinkę. Jak coś potrzebuję to się dogaduję z rodzicami i po jakimś czasie to mam.

A karpie niech zdychają...

Walekifa 22-12-2005 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żółwik
@up

A karpie niech zdychają...

Niech żółwiki zdychają bezduszna mendo.....

Kajulec 22-12-2005 22:01

• Neostrade/inny_internet_byle_lepszy_od_tego_co_mam_teraz..

• Ewentualnie gitare..

Żółwik 22-12-2005 22:05

@Walekifa
No tak bo zwierzęta są wazniejsze od ludzi... paranoja.

Shinjix 22-12-2005 22:13

Perkusje!
:/ To mało realne. Sąsiedzi by mnie wykleli...

Skoro nie perkusje to...
Gitare!
hmm... nie, jednak zostane przy perkusji...

W sumie nie wiem. Liczy się gest. Z tych bardziej realenych to pewno dostane nowy dysk twardy, jakies fajne ciuszki i nowe glany.

Gangrel 22-12-2005 22:30

Jakieś zapewnienie że userzy zmądrzeją...Nie narzekałbym również na akt zgonu mojej wychowawczyni.

A tak na serio...nawet się nad tym nie zastanawiałem...Może jakiś net porządny, choćby i neo. Jak narazie to ja o mmorpegach moge conajwyżej pośnić...

Walekifa 22-12-2005 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żółwik
@Walekifa
No tak bo zwierzęta są wazniejsze od ludzi... paranoja.

Zwierzęta mają takie same prawa jak ludzie,tym bardziej w wigilię...tyle

Gtyk 22-12-2005 22:44

@Walekifa
A czy ktos karpiom broni zabic innego karpia?:P jak widzisz, maja one takie same prawa jak ludzie ;)

@gangrel666
Po co mamy madrzec... za nudno by tu bylo ;P

@topic

Ja w zasadzie juz prezenty dostalem, stary komp sie spieprzyl to nie bylo po co czekac na wigilie wiec juz od jakiegos czasu moim glownym prezentem sie ciesze xD Telefon nowy tez byl potrzebny wiec od tygodnia jest w uzyciu, no a w sam dzien wigilii pod choinka pewnie sie znajdzie jakis dezodorant i inne rzeczy tego typu + jakas kasa... ;)

Walekifa 22-12-2005 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk
Ja w zasadzie juz prezenty dostalem, stary komp sie spieprzyl to nie bylo po co czekac na wigilie wiec juz od jakiegos czasu moim glownym prezentem sie ciesze xD Telefon nowy tez byl potrzebny wiec od tygodnia jest w uzyciu, no a w sam dzien wigilii pod choinka pewnie sie znajdzie jakis dezodorant i inne rzeczy tego typu + jakas kasa... ;)

Umnie jest identycznie.ciełem na celeronie 300mhz 6 lat :D i od dwóch ordzica trółem o nowym kompie.kiedy muzeum się rozpadło,kupili mi nowy :D i to dośc szybko.pod choinkę niczego się nie spodziewam-i nie mam zamiaru robić rodzicom kłopotu.Mam nadzieje że wszystkie karpie będą w te święta szczęśliwe -.- ....

Anteks 23-12-2005 06:43

Chciałbym "dostać" spotkanie z dziewczyną.. ;/

Klimmek 23-12-2005 06:54

Nie pogardze jakąś częścią do kompa, nowym telefonem, odtwarzarkiem mp3 i gitarą która zamawiałem już na wakacje. :P
Ale napewno jak zwykle dostane jakieś pierdoły...

Matek 23-12-2005 07:00

Ekhm. Marze o perfumie Boss Baldesarini. Chcialbym dostać, ale niestety wątpie czy ktoś wywali taka kase. No, ale cichcem powiedzialem dla dziewczyny, zeby przekazala Mikołajowi (znago osobiscie!), ze chce wlasnie te perfume i moze cos z tego bedzie.

Ryłek 23-12-2005 07:16

Gitare... i chyba ją jednak dostanę xP

joey 23-12-2005 07:36

ja chcem dostać porządny piecyk do gitary bo do kompa nie wygodnie podłączać ;/ a tak bym sobie zrobił specjalne studio ;pp
ale pewnie jak co roku dostane troche kasy i słodycze, ale najważniesze i tak nie są przezenty tylko świąteczna atmoswera, spotkanie z rodziną itd.

Arthus Drag'Tail 23-12-2005 07:45

Ja dostane piecyk do gitarki ^^ Jest to juz pewne, tyle ze nie bedzie on dokladnie pod choinka, bo bede go mial albo po swietach albo na poczatku stycznia.. Teraz czas zbierac kase na nowa gitare. :D

Shein Silvershadow 23-12-2005 07:59

Ja od sióstr dostanę monitor;p bo stary już zaczął zielenieć;) A od innych? Jeszcze się zobaczy:] A chciałbym dostać na pewno nie ubrania i gry:P wszystko inne może być:)

..::QRAS::.. 23-12-2005 08:06

Ja dostane kamerke oraz plecak xD

Chopkers 23-12-2005 08:26

Zilustruje wam xP :
http://pictures.xbox-scene.com/4/xbo...360_white.jpeg
na bank nie dostane ale warto pomarzyć =]

<Hoomik down> xP czytalem o tym i wiem ze ta konsolka jest do kitu...
ale chyba mi nie powiesz ze nie wprowadza czegos typu xbox 365 z poprawkami gdzie dysk nie bedzie sie kopal, grafa nie bedzie sie rozpierniczac w trakcie gry i sie nie bedzie zawieszac xp

Gallar 23-12-2005 09:34

Neostradę 6mbit :P
A tak bardziej serio to przydałby się odtwarzacz MP3 i może nowa komórka.. <nokia N-gage plax>
Ale pewnie tego nie dostane.... wiem że napewno dostane nowego HDDka i grafe:P

Ale i tak się z tych prezentów nie będe cieszył..
Mogę nie dostać nic...
Chcę tylko jedną rzecz... ale nie będe mówić co bo mnie wyślecie na forum filipinki xD (dziefczyna plx..)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40.