![]() |
NIENAWIDZE POMOCNIKOW!!! TAKI POMOCNIK JEDEN ZNALAZLEM ZE GUARDA ZCIAGNAL Z NIzSZEGO POZIOMU W KOPALNI BRAKOWALO MI 15EXPA BY ZMIESCIC SIE W BRAMCE DO GLIDI A TERAZ TO PIER*****E ZABEZPIECZENIE I NIEMOGE WEJSC :| http://www.tibia.com/community/?subt...tek+de%27Royal EDIT I MNIE Z GILDI WYJ***A ZA TEGO DEDA :( http://www.tibia.com/community/?subt...Dragon+Hunters
|
a jednak, czyli kktos probuje mi hacknac konto, lub IP adres musze zmienic na publiczny taa?
|
tak
Livia bloodmirth > Titania> 67/66 rosnom <4 mlvl rosnie |
Z tym publicznym adresem IP to nie takie proste. Wasz dostawca internetu (provider) może miec wykupione np tylko 3 adresy z puli adresów publicznych. Dlatego całe sieci osiedlowe a nawet miasta mają JEDEN końcowy adres IP.
Faktycznie, najlepiej mają ci podłączeni do TP S.A. oraz NETII. Osiedlowcy niestety cięzko....No i kawiarenki internetowe jeżeli mają tylo jeden IP. Wystarczy że na którymś z komputerów ktoś parę razy błędnie wpisze hasło i kicha, reszta kompów zablokowanych X( DLACZEGO BLOKUJĄ IP!! LEPIEJ KONTO!! Ale dzwońce do swoich dostawców internetu, może coś się wam uda zadziałać. |
Super że mi nie działa IP i nigdy se w TIBIE nie moge pograć X(
|
:O Pierwsze słysze... Mnie taka sytuacja dzięki Bogu się nie zdarzyła... (mam neo+ z router'em)
|
gó*** prawda nikt mnie nie hackuje. po ponownym uruchomieniu kompa moglem sie spoko zalogowac. ale pozniej jusz nie. WTF???
|
Do takich (sora ze to powiem)debili jak Lig@:
Gdybys mlotku przeczytal to co napisalem na pierwszej stronie nie pisalbys durnych postow. POWTARZAM: ludzie co maja neostrade maja inne ip za kazdym razem gdy sie podlacza do internetu czyli min. przy restarcie kompa!!! X( A ty Xozis nie gadaj glupot jak nie wiesz o czym mowisz. I kolejny raz powatarzam. Jezeli to akurat ciebie hakuja to nie pomoze przydzielenie publicznego ip!!!!!!! X( Haker nie musi znac ani twojego numeru ani hasla. Wystarczy ze ma program ktory wpisuje po kolei wszystkie numery i strzela haslo ze slownika slow wybranych!!! Wiec ludzie nie odzywajcie sie jezeli nie macie pojecia o czym gadacie! X( |
wreszcie napisaliscie to co od kilku dni probowalem wytlumaczyc w roznych watkach na forum....niestety jak widac Wam tez sie do konca to nie udalo X(
nasuwa mi sie taki cyctat: Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości. Albert Einstein |
Ban
Mogli byscie dodac na stronie takie cos co pozwoli na od blokowanie bana np gdy ma sie bana nachodzi sie na to i wpisuje poprawne haslo a gdy ktos prubuje caly czas odbananowac to dostaj bana na 2 godiny zgodzicie sie chyba nie :] ;)
|
A ty Xozis nie gadaj glupot jak nie wiesz o czym mowisz.
I kolejny raz powatarzam. Jezeli to akurat ciebie hakuja to nie pomoze przydzielenie publicznego ip!!!!!!! X( po pierwsze wiesz czemu sie to dzije? po drugie to sie pojawia jak kto mam taki sam ip i ci blokuje i daltego ci tibia nie dizla i trzeba se zmienic ip na osobste zeby ci sie nie powturzalo |
Cytuj:
"HAKERAMI" W CUDZYSLOWIE - jesli wiesz co to znaczy. DLA ULATWIENIA!!! Wiec laskawie przestan obrazac ten serwis i ludzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciagle wiele osob mysli tak jak ten pan. Uwazaja nas za kogos kim nie jestesmy. Nie mozemy zrobic czegos takiego bo nie mamy dostepu do bazy danych CipSoftu. P.S. Wszyscy którzy będą tu płakac że im tibia nie działa niech przeczytaja ten temat 10razy to moze zrozumieja czemu tak sie dzieje i niech zaczna cos robic z tym czyli: telefony do providerow, mozecie jeszcze pisac maile do CipSoftu ale to wam wiele nie da, temat na forum tibia.com w odpowiednim dziale i wyjasnienie sytuacji moze wam cos pomoze. A jak nie mozecie zyc bez tibi to wam tyle powiem: [ALIGN=center]http://www.members.lycos.co.uk/dromader/getalife.gif[/ALIGN] |
Wquwia mnie to. Nie używam Mc, pierwszy raz dziś wchodzę ze swojego kompa a tu IP blocked for 30 min przy zalozeniu ze moge grac 1h to grzyb. Yebie to.
|
Ludzie coś tu jest nie tak!!
Przecież to niemozliewe żeby 3/4 forumowiczów było hakowane!! Przecież to się w pale nie mieści!!! Musiało by byś więcej hakerów niz graczy!! A poza tym od 2h nie moge sie wbić na moją 18 levelową postać ponieważ mam blocka IP. Chyba ktoś nie chce mi ukraść mojej Bleesed Shield... A i BP BoH-ów ;] |
Pewnie CIP'y Robią coś na serwerze i dlatego tak jest.. moim zdaniem to nie jest wina hakowania... jak polowa POlSki ma Zablokowane IP na 30 minut.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
te niektore rzeczy to? Cytuj:
|
Jeśli ma sie VectreNet to wystarczy iść do kogoś od spraw internetu i poprosić o publiczne IP :] tylko że to kosztuje 10 zł miesiecznie. Według mnie nie opłacalne i dlatego nie gram już w ta grę~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |