![]() |
Cytuj:
|
Guardian bo lżejsza a 1 def różnicy.
Na niektórych światach po 1,5k schodzi czyli tania a dobra. Oraz zbieraj na k arma a nie kupuj nobla (raz mi się fuksło i kupiłem za 1,2k lecz knight arm lepszy) |
Jesli chcesz cos osiagnac, to tren chocby w p-secie do skilli 80/80 a kase trzymaj w depo. Zanim nabijesz skille ceny eq zdaza juz spasc, wtedy dopiero zastanow sie co kupic - pewnei trafi ci sie cos lepszego i taniej.
|
Zgadzam się potrenuj choćby do 60/60 bo nie bedziesz miał tam szans chyba że koledzy są silni.
|
mam jeszcze jeden pomysł zostawmy skille w tyle. Co powiecie zebym kupil noble armor guardian shield i crown helmet na asterze 10k wystarczy
jesli ktos ma inne propozycje niech napisze co kupic |
ja bym wybrał g shielda jest słabszy o 1 ale tanszy o nawet 3k (chociaz nie wiem podobno teraz d shield chodzi po 3k) jest takze lzejszy o 10 oz. B)
|
dawaj tu takiego z d-shieldem za 3 juz bym kupil :)
|
Jedyne co ci teraz trzeba to skille i 4mlvl. Bo 20lvl z takimi skillami to jest szmelc. Droga ta Astera. Ja u siebie na servie po desercie kupiłem k legi :P
Lepiej na razie kupić Noble Armora jak Knight kosztuje 15k. Kup na razie G Shielda i zbieraj 2-3k na D Shielda. |
ehhhh...
Najlepiej to zrobić te skille na jakieś normalne... a potem kupić d-shielda... i z głowy ;)
|
lepiej kup ta co ma wiecej def'a...
ps: a co do skilli to nie olewaj rad innych z forum, ja na 8 levelu mam lepsze skille niz ty... ;) |
Cytuj:
|
ja bez zastanowienia kupilbym dragon shielda a moze nawet towera/crown ;)
|
Posiedź troche na rotach i mino na Darashii, jak dobrze pójdzie to i 4k na godzine wyciągniesz. I dzięki temu kupisz i dragonke i noble arm.
|
ja jestem nna Xanterze i tam kupilem drag sh za 3,5k HAHA
|
czlowieku nad czym ty sie zastanawiasz... oczywiscie ze dargon shield. Jest drozszy to prawda ale na dluzej ci starczy :)a noble armor to nie kupuj, narazie starczy ci plate, pozbieraj na knighta ;] to moje rady :PP
|
Ja gdybym miał wybierać między g-shieldem, a drag-shieldem wybrał bym guard. W tym przypadku jednak kupiłbym sobie drag shielda, a potem odrazu zbierał na knight armora.
|
Spróbuj znaleźć kogos kto ci sprzeda dragon shielda za 6k a potem noble arma se kup za te 4k. Albo kup sobie guardian shield, ale to zalezy do ciebie :D
|
Taaa... Kup od razu Crown Shield:D
|
Pierw poskilluj... potem mysl o zaqpie tarczy ;D
|
Zależy na jakim świecie , ale skolo drag jest tyle droższy to na tym levelu kupilbym guardiana coś jeszcze opylil i na końcu coś takiego w stylu knight armora :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |