![]() |
Cytuj:
a ja zabilem orscha solo na 8 lvlu -_- @topic ja zabilem z 10 tarantul :) i nic mi nie wypadlo prócz gp :D |
Jak chodziłem na Dark Cathedral to po kilku dniach czyli okolo 100k expa (z czego polowa to tylko na respie tarantul) wylotowałem tylko 2 time ringi, 1 steel helmet i baardzo dużo brass legów. Plate Armor hmm, nie i chyba rzadziej wypada niz time ring, a wartość nieporównywalna :p
|
Przy okazji skoro w temacie z tarantula to czy poradze sobie z tarantula i innymi potworami na tym pietrze katedry? na 13 lvl skilami 51/50 eq vamp shield k armor f axe p legs crus helmet?
|
Ja vol
@kostek
skoro ja na 13 lvlu ze skillami 62/62 i eq p-set dark helmet knight axe i drag shield sobie poradzilem to ty tez sobie poradzisz. Ale radze wziac na tarantule jakies runy(kniecznie ihy/uhy) i lurowac sobie po jednej max 2 |
tarntule
Wiem że to głupie pytanie nie wyśmniejcie mnie zabradzo ale jak dokładnie dość do tarantul w dc :D
|
@up
Wchodzisz do katedry i idziesz ciągle w prawo. Na końcu wchodzisz do dziury;) |
Ja ubiłem około 500 i wypadło ~~18p-armow, ~~10 t-ringow, steel helmow pelno, duzzzzzoooo kasy, i MNÓSTWO brass legow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |