![]() |
loool
oohhh poprostu ŻENADAAAA!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( zamiast ten 30 knight zabijac to on ucieka o ja PI*****LE
|
Rehost
Rapidshae sux...
|
lol
:] ;} Jezeli czekasz na to słowo to gz
|
cool
zajefajny filmik nie ma co poprostu cool robota. Ty ale tak szczerze ile ludzi zabili¶cie?
|
heh znam tych pekerow bo sa z mojego swiata i osiedla:)
noob harami pekuja a pozniej prawdziwymi huntuja tych co ich pozabijali:) ale i tak gz dla tych panow :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P |
Tak apropo ::D
LOOKNIJCIE FORUM ... ZROBILEM NOWE FORUM W WIADOMOSCI SWIATOW ZALOZCIE TEMAT DANUBIA piszcie do woli juz niebawem bedzie cos w dziale tylko od 18+ lat :D hehe
|
Cytuj:
O.o znasz nas? bo ja ciebie niezabardzo:P my z jasienia:P(Gdańsk) pozniej poexpimy do 20lvla i bedzie nowy filmik :cup: |
Cytuj:
ze swiata i z osiedla ?? ktos ty ?? to ze huntujemy tych co nas pozabijali to normalka;Pcos zoomik sie nie wypowiada ;) @majk n/c............chyba ty naexpisz ja to mam w dupie ja zawsze robie chary i daje na pkingi ....trza skombinowac-.- jak beda chary bedzie film(lepszy) prosze o cierpliwosc:) |
Filmik bardzo fajny ,pogratulowac tylko szkoda ze nie ubiliscie tego 30 knighta ;/,a co do konkursu to glosuje na Dark-Win.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |