![]() |
Gz film combo przy magharadzy 99 ms bylo cudowne ;D
ten 99 ms to kolega mojego rl ;D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Hail KNW!!!!
Gratki !!!!!!!!!! :) |
:d
hahahahahhamuahahahah :D genialne :D poprostu wypas najlepszy to virus del dilerus jak sie geinialnei zlozyl :D macie talent róbcie co do was nalezy :D zabijajcie wiecej cepków co my¶la że rzadza :D
Re5spect juz wiem co przekaze w spadku :D .. tego filma genilany :D hahahahhaha :D pozdr dla eterni :D :***** |
6 minut swietnej zabawy z ziomkami z mojego miasta!! ;) Dobre bylo jak ktos do Hidka powiedzial "niech pan popatrzy jak pana qmpel z gildi pada" ;) , a hidek "nie podniecaj sie tak" widzialem to wszystko w kafeji :D
|
Knurów rox!!
gratz wam:P ale szkoda mi troche tego 99 ms :( ale tak ogólnie to lajtowe
P.S.: chciłabym sie do was przył±czyć :p mam druida na 21 lvlu :P edit1: zabijajcie jaki¶ brazylijczyków, albo szwedów :P, ale jak chcecie |
Nic dodac Nic ujac xD Warto poczekac i sciagnac
|
:)
Cytuj:
@topic No zaje-fajne pk super zgranie. zabijanie takich h leveli miło sie oglada ;] Troche duży rozmiaz filmiku ale ujdzie mam fast neta :P Następnym razem daj w rar chociaz zaraz będ± krzyczeć keylogger nie ¶ciagac :P |
No tak... Magcharadzdza padł... Ale i tak to natychmiast odrobił aż do 100... :) Swoj± drog± takie co¶ wymaga niesamowitego zaangażowania i zgrania...
|
Filmik najs, szkoda tylko tych wszystkich, którzy zaliczyli Own3d.
P.S. Wybijajcie BR B) |
Oh my god! ¦wietny film! Genialnie dodana muzyka! Zajmuje 1 miejsce na mojej półce filmów ;]
Mefis Jazda! ;) |
Nic dodac nic ujac jestesmy tacy rodacy mam nadzieje ze to brazole i swedens podedaly! 11/10 :)
|
Nie, głównie Polacy padali
Mogliscie chociaz Maga oszczedzic ;p |
Filmik fajny , ale te replaye drażniły ;)
|
filmik super, spodobał mi sie
|
Megaupload:
Cytuj:
Cytuj:
:) |
YaY, po co reaktywacja ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |