![]() |
moim zdaniem powinienes kupic vamp shielda bohy predzej czy pozniej wylocisz z jakiegos qestu ;) ja coprawda mialem na 16 lvl moim sorcem na harmoni ale to inna bajka :]
|
Knightowi bohy to chyba są tylko dla "szpanu" chodzenia po mieście szybciej albo do ucieczki przed za silnym potworem (czasem się udać może :D )
|
Cytuj:
jakby Bohy nie dawaly dobrego przyspieszenia to nikt by ich nie nosil >.> pomysl zanim napiszesz posta |
jak nie masz pacca to kup sobie bohy, ale jak masz to lepsze bylyby SB
|
Eh
Jak patrze na Wasze posty szanowni koledzy to niestety nie jestem zachwycony...... Bohy powyżej 30levela przydają się każdej profesji. Knightowi nawet bardziej bo sorc czy drut mają utani gran hur ... A sb wcale nie tak trudno wylotować z behe a knightem na necro po bohy iść czy na bk to raczej waste..
|
Cytuj:
Polecam BoHy bo czas to pieniądz ;D |
Stary kupuj bohy, kazda profesja potrzebuje ich jak najszybciej.:p
Moim zdaniem sb to badziewie nie warte swojej ceny, ale niektorzy maga odczowac roznice uzywajac ich jednak ja nigdy nie odczowalem.;) |
Ja bym poczekal do 35-40lvl. Bo na 31lvl cie jeszcze szybciej PK dopadna i stracisz te BoH'y a tak to masz większą pewność że ich nie stracisz.
|
Ja zrobilem tak:
Po hacku mialem:
Gs/Bs/C shield/C armor/Bohy(gwożdz programu)/Crus Helmet/V shield/1-2 bp uh Po odbiciu sie od dna(btw. na pewno nie free items plx tylko katana leather set i loot na rotach auahahhaa XD) K set Warrior helmet C shield/fs/gs na poczatku 2 runki uh po 2 tygodniach 10 bp XD teraz nie bede sie chwalil ;D(na pewno nie z allegro.pl potepiam ten sposob zdobywania eq bo ludize nei ucza sie ,,robic" kasy) nosze okolo 10 bp uh Czyli na podstawie /\ Eq masz wystarczajace ja na twoim meijscu zamiast bohow kupilbym za cala kase uhy zrobil Biiiiiiig loota przez jakies 2 tyg a napewno zworci Ci się to i wtedy jezeli bedziesz chcial(moim zdaniem przed 40 lvlem kupwoanie bohow jest starata ale jak tak lubia ludzie to niech kupuja) kup soie te bohy bo kasa z loota ci sie zworci (no moze jak bedziesz robil loota na dragach lub cos takiego to dostaniesz ladnie w plecy xD) sry ze tak duzo ale nie chce zeby moja wypowiedz byla bezpodstawna ja bohy kupielm na 40 lvlu (po hacku of course) Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem jednak czy zauwazyles to ze jesli masz slaba tarcze to wiekszosc dmg leci na armor a nie na buty, i tu jest ruznica. Po drugie zauwaz ze roznica w cenie jest troche wieksza pomiedzy boh'ami a sb(zalezy od swiata). Zadko kto ma na jego lvl kase na sb. Sb przydaja sie jedynie na jakis mocnych potworkach takich jak np: Demon, Hydra, Dl, a na eeszcie to raczej nie robi ruznicy ghdzuz i tak masz dobre eq. Te monstery huntujesz dopiero na wysokich lvl, a wtedy masz kase albo na sb albo na wieksza ilosc uhow w ktore mozesz zainwestowac. Kupno sb zalezy takze od tego czy chcialbys Expic na cycach, itp... czy napszyklad bloczyc shooterom inne nmoicniejsze monstery. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No tak, to masz tu taj nastepna istotna roznice pomiedzy butami a armorem. Armor posiada o iwele wyzszy wspulczynnim arma niz buty iwec lepiej w niego zainwestowac(armor butow i armora liczy sie tak samo). |
A jak sie w takim razie ma wspolczynnik armora chain arma vs knight legsy ? Czy majac taki sprzet blokujemy bardziej klata czy kolanami ?
|
Powiem tak. Jeśli chcesz być szybko na miejscu (zbiórki ludzi na wojne, atak potworów na miasta itd) to kup.
|
czas to pieniądz kupuj !!!!!!!!!!!!!!!!!B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |